Sosyal medyada hakaret

Bu konuyu okuyanlar

Birbiri

Öğrenci
Katılım
20 Kasım 2020
Mesajlar
26
Reaksiyon puanı
18
Puanları
3
Yaş
43
Yaşınızı sorabilir miyim yani şikayet edebilme açısından.
17
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küfür yediğimde ailem hukukçu olayını bende çok yaparım korksunlar çoğunda işe yarar büyük ihtimal bişey olmaz
Anladım yapmayın gözünüzü seveyim ne hallere soktunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demek ki neymiş ? Yaşından büyük laflar ve sohbetlere girmeyecekmişsin. Reşit değilim diyorsun sen daha tek elinle bir şeyini düzeltemezken millete böyle küfürler etmen ne kadar doğru ? Hoş aksi halde de boş değil ama. İnsan yaşının yerini bilecek. Aklının ve yaşının basmadığı konulara öyle internet ortamında gördüğün kulak duyma şeylerle yorum yapıp millete küfür etme. Tweet silmen bir şey ifade etmiyor. Zaten silinen tweetler belirli bir süre sistemde kayıtlı duruyor. Karşı taraf başını ağrıtmak istese çok rahat yapar bunu.
Bana edeb dersi verirken kendi ağzınızdan çıkanları duymuyorsunuz. Neyse. Ayrıca twiti o cevap vermeden 10 -30 sn arasında belki de daha erken sildim ve hakaret sayılabilecek yerleri düzeltip yeniden attım. Merak etmeyin bilgim dışında bi konuda yorum yapmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen okuyun lütfen çok acill. Arkadaşlar ben reşit değilim bu sabah böyle bir halt yedim (alttakini bana yazmadı) hemen ardından bu tiviti 20 30sn ya var ya yok sildim aynı mesajın hakaret kısmını silip yeniden attım. Bunun üzerine bana alttaki yanıta benzer yanıt/mesaj attı. Ben biraz ukalalık yaptım
+hadi aldıysan at tivitin altına sabitle gibisinden bir şey dedim tam hatırlamıyorum. Sonrasında bana
-herkesin önünde şov yapmaya gerek yok millet ... (burasını hatırlamıyorum) dedi. Ben de
+at sen ben istiyorum çünkü. Bir şey dicek olan olursa karşısına ben çıkarım dedim.
-Evine tebligat gelince şovu görürsün dedi
Bunlardan sonra hemen hem fake hesabımı (yorum yaptığım hesabı) ve gerçek hesabımı kapattım. Ve başka hesaplardan kendisine çok pişman olduğumu söylediğim hatta yeminler dahi ettiğim uzun twitler attım. Vpn kullanarak açtığım için hesapları twitter kapattı. Şikâyet eder mi kullandığım kelime için uğraşır mi bununla. SS TEKİ İÇİN CEZA ALIR MIYIM? ALIRSAM CEZAM NE OLUR?
20201120_180402.jpg

Sorduğum sorudaki resmi düzeltememiştim. Argo yüzünden kaldırılmış. Onun için yeniden atıyorum
 
Son düzenleme:

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Geçen yıl başıma geldi böyle bir olay. Çok rahatsız olduğum bir dönemde evime ziyarete gelen kişilerden biri yan odadaki pc'de ufak bir işim var diyerek oturdu başına, sonra da face'den bir grupta benim hesabımdan Abdüllatif Şener'e giydirmiş, ağır hakaretlerde bulunmuş. Aylar sonra bana jandarmadan tebligat gelince öğrendim. Yapacak birşeyim yoktu maalesef. Mahkemelik olduk, sicilim temiz olduğu için dava ertelendi, cezadan kurtuldum. Lakin avukat parası olarak 3418 lira giydirildi. Geçen ay ödedim ama çok ağırıma gitti. Hayatımda ilk kez mahkemelik olmuştum, ve suçum günahım olmayan bir hakaret için maaşımın çok büyük bölümünü ceza olarak ödemek zorunda kaldım. Dikkat olmak gerekiyor vesselam.
 
Üst