NESDelisi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,316
Sana katılıyorum...Rüyamda bilgisayarım bozuluyodu aşırı korkuyordum ailem başka alamaz diye siz nasıl anakart yakılır konusu açıyorsunuz![]()
Sana katılıyorum...Rüyamda bilgisayarım bozuluyodu aşırı korkuyordum ailem başka alamaz diye siz nasıl anakart yakılır konusu açıyorsunuz![]()
Haklısınız. Konu sahibi de halen hiç bir şeyin değerini bilmiyor galiba. İlla ki bilgisayarı bozup zorla ailesine yeni bilgisayar aldıracak. Bazıları da bozması için yardım ediyor bir de!İnsanların burada tepki gösterdiği konu ailesinin durumunun olup olmaması değil. İnsanlar şu anki devirde zorunlu eğitimini karşılamaya bilgisayarı zor bulurken konu sahibinin elindekini bozarak yenisini almaya zorlatmak istemesi.
Kontağı çevirsen bile çalışmaz.anladım. senin için kod arayacağım. Haa BIOS'u sökmek işe yarayabilir. Hiç birşeyi yakmana gerek kalmaz Şöyle düşün: senin bir araban var ama Motorunun yarısı var. sence o araba çalışırmı ?
Yorumuma gülmüşler bazıları.Haklısınız. Konu sahibi de halen hiç bir şeyin değerini bilmiyor galiba. İlla ki bilgisayarı bozup zorla ailesine yeni bilgisayar aldıracak. Bazıları da bozması için yardım ediyor bir de!
Bu konu da saçma bir konu bence.
Maalesef tüm Z kuşağı öyle değilİnsanların burada tepki gösterdiği konu ailesinin durumunun olup olmaması değil. İnsanlar şu anki devirde zorunlu eğitimini karşılamaya bilgisayarı zor bulurken konu sahibinin elindekini bozarak yenisini almaya zorlatmak istemesi.
Bu konuda sana katılıyorum. Şükredip, çalışmak lazım.Annene ve babana yazık değil mi? Madem sistemden memnun değilsin para biriktirip başkasını alırsın. Ben de kendi anakartımdan memnun değilim ama idare ediyoruz işte. Bilgisayarı olmayan köy çocuklarını düşün sen, şükret haline.![]()
aynen öyle bende bunu demeye çalıştım. BIOS'un anakart üzerindeki bulunduğu yeri bul ve BIOS'u sök.Kontağı çevirsen bile çalışmaz.
Ben 4 sene bekledimAnnene ve babana yazık değil mi? Madem sistemden memnun değilsin para biriktirip başkasını alırsın. Ben de kendi anakartımdan memnun değilim ama idare ediyoruz işte. Bilgisayarı olmayan köy çocuklarını düşün sen, şükret haline.![]()
Çok doğru dediniz. Böyle saçma bir konu olamaz ve olmamalı da.Bence moderatörlerin şu an bu konuyu kapatması lazım. Bu konu internet alemine faydadan çok zarar getirip yaşı küçük bireyleri yanlış yola sevk edebilir @MrtAltg
Kendi paraları değil benim harcayabileceğim param var. Onu kullanmama izin vermiyorlar.Zaten durumları olsa ilk borçlarını kapatırlardı değil mi? Kendin sonunda söyledin borçlarının olduğunu.
Katılıyorum oyunları yine oynayamazsa ben nasıl ayarları lowunda lowuna alacağını gösterebilirimAilesinin borcunun olduğunu söyledi zaten. Durumları iyi diyerek kendisini kandırıyor arkadaş. Yeni oyun önerisi konusu aç sistemine göre önerelim.
Dur iletim kendisineÇok doğru dediniz. Böyle saçma bir konu olamaz ve olmamalı da.
Kaç yaşındasın?Kendi paraları değil benim harcayabileceğim param var. Onu kullanmama izin vermiyorlar.
Yardım edenler de muhtemelen 2001 ve sonrası doğumlular. Normal seviyede düşünme yetisine sahip olan herhangi bir insan böyle bir konuya nasıl yapılacağını yazmaz. İnternet kullanım yaşı çok düştü çoluk çocuk herkes bu sefer anakart yakmaya başlar. Oluşabilecek saçmalıklar zincirinin ilk fitilinin bu forumdan ateşlenmesine üzülürüm sadece. Moderatörleri etiketledim umarım kapatırlar faydadan çok zarar saçan bir konu bu.Haklısınız. Konu sahibi de halen hiç bir şeyin değerini bilmiyor galiba. İlla ki bilgisayarı bozup zorla ailesine yeni bilgisayar aldıracak. Bazıları da bozması için yardım ediyor bir de!
Bu konu da saçma bir konu bence. Bir de kilitlense ya da silinse de şu konudan kurtulsak.
Sayın forum sakinleri anlamıyorsunuz galiba kendi param var kullanmama izin vermiyorlar.Annene ve babana yazık değil mi? Madem sistemden memnun değilsin para biriktirip başkasını alırsın. Ben de kendi anakartımdan memnun değilim ama idare ediyoruz işte. Bilgisayarı olmayan köy çocuklarını düşün sen, şükret haline.![]()
Bende 2001 doğumluyum yani 19 yaşındayım ama asla böyle saçma şeylere yardım etmem. Asıl önemli olan akıldır. Yaş değil.Yardım edenler de muhtemelen 2001 ve sonrası doğumlular. Normal seviyede düşünme yetisine sahip olan herhangi bir insan böyle bir konuya nasıl yapılacağını yazmaz. İnternet kullanım yaşı çok düştü çoluk çocuk herkes bu sefer anakart yakmaya başlar. Oluşabilecek saçmalıklar zincirinin ilk fitilinin bu forumdan ateşlenmesine üzülürüm sadece. Moderatörleri etiketledim umarım kapatırlar faydadan çok zarar saçan bir konu bu.
Genel almasakYardım edenler de muhtemelen 2001 ve sonrası doğumlular. Normal seviyede düşünme yetisine sahip olan herhangi bir insan böyle bir konuya nasıl yapılacağını yazmaz. İnternet kullanım yaşı çok düştü çoluk çocuk herkes bu sefer anakart yakmaya başlar. Oluşabilecek saçmalıklar zincirinin ilk fitilinin bu forumdan ateşlenmesine üzülürüm sadece. Moderatörleri etiketledim umarım kapatırlar faydadan çok zarar saçan bir konu bu.
Burada sana kimse yardım etmeyecekSayın forum sakinleri anlamıyorsunuz galiba kendi param var kullanmama izin vermiyorlar.
Aynı durum geçerliydi bende. Sonrasında biriktirdiğim parayla zor durumdayken aldığımız borcun bir kısmını ödedik mesela.Kendi paraları değil benim harcayabileceğim param var. Onu kullanmama izin vermiyorlar.
Aklı olan çocuk yapmaz bunuYardım edenler de muhtemelen 2001 ve sonrası doğumlular. Normal seviyede düşünme yetisine sahip olan herhangi bir insan böyle bir konuya nasıl yapılacağını yazmaz. İnternet kullanım yaşı çok düştü çoluk çocuk herkes bu sefer anakart yakmaya başlar. Oluşabilecek saçmalıklar zincirinin ilk fitilinin bu forumdan ateşlenmesine üzülürüm sadece. Moderatörleri etiketledim umarım kapatırlar faydadan çok zarar saçan bir konu bu.
O açıdan bakmamıştım.İşin komik yani forumun bir kısmı cayır cuyur laf yağdırırken hala sakin sakin çözüm bekliyor ????
Söylediğim çözüm %100 garantili ?İşin komik yani forumun bir kısmı cayır cuyur laf yağdırırken hala sakin sakin çözüm bekliyor ????
Z kuşağı = Akıl. Bunu derken 4 sefer düşünün.Aklı olan çocuk yapmaz bunu![]()