Anakartımı nasıl yakabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
İnsanların burada tepki gösterdiği konu ailesinin durumunun olup olmaması değil. İnsanlar şu anki devirde zorunlu eğitimini karşılamaya bilgisayarı zor bulurken konu sahibinin elindekini bozarak yenisini almaya zorlatmak istemesi :).
Haklısınız. Konu sahibi de halen hiç bir şeyin değerini bilmiyor galiba. İlla ki bilgisayarı bozup zorla ailesine yeni bilgisayar aldıracak. Bazıları da bozması için yardım ediyor bir de!
Bu konu da saçma bir konu bence. Bir de kilitlense ya da silinse de şu konudan kurtulsak.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
anladım. senin için kod arayacağım. Haa BIOS'u sökmek işe yarayabilir. Hiç birşeyi yakmana gerek kalmaz Şöyle düşün: senin bir araban var ama Motorunun yarısı var. sence o araba çalışırmı ?
Kontağı çevirsen bile çalışmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısınız. Konu sahibi de halen hiç bir şeyin değerini bilmiyor galiba. İlla ki bilgisayarı bozup zorla ailesine yeni bilgisayar aldıracak. Bazıları da bozması için yardım ediyor bir de!
Bu konu da saçma bir konu bence.
Yorumuma gülmüşler bazıları.

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,852
Annene ve babana yazık değil mi? Madem sistemden memnun değilsin para biriktirip başkasını alırsın. Ben de kendi anakartımdan memnun değilim ama idare ediyoruz işte. Bilgisayarı olmayan köy çocuklarını düşün sen, şükret haline. :)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
İnsanların burada tepki gösterdiği konu ailesinin durumunun olup olmaması değil. İnsanlar şu anki devirde zorunlu eğitimini karşılamaya bilgisayarı zor bulurken konu sahibinin elindekini bozarak yenisini almaya zorlatmak istemesi :).
Maalesef tüm Z kuşağı öyle değil :) Yokluğun ne olduğunu bilirim, senin 10.30 saat çalıştığını zengin 1 saatte alıyorsa çalışmanın mantığı yoktur. Hem bağırıp çağıracaklar hem de sırılsıklam olacaksın sırf asgari ücret için :) İnsanlar neden böyle konu açıyor? Neden yokluk çekiyorlar peki? Ailesinin durumu olmadığı için olabilir mi? Ya da teknoloji cahili olup bilgisayarı sadece dersten ibaret sanan, onunla para kazanabileceğini bilmeyen anne-babalar misal? Ya da asgari ücret ve dolar kuru? Durumu olmasa bile birikim yapıp alabilir :)

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Annene ve babana yazık değil mi? Madem sistemden memnun değilsin para biriktirip başkasını alırsın. Ben de kendi anakartımdan memnun değilim ama idare ediyoruz işte. Bilgisayarı olmayan köy çocuklarını düşün sen, şükret haline. :)
Bu konuda sana katılıyorum. Şükredip, çalışmak lazım.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,232
Ben 4 sene bekledim :) Hemde Intel Gma 3100 ile. Sonunda beklenen oldu .

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,896
Bence bırak. Onu bulamayan yüzlerce hatta binlerce çocuk var. Kendini onların yerine koy. Bende 1 yıl gibi süre bilgisayarsız kaldım. Ama bir yandan da olmayanları düşündüm. Şimdi bilgisayarım var ama sadece ekran kartı gtx550ti yetmiyor ama şükrediyorum. Sende şükretmesini bil.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Bu konu da saçma bir konu bence. Bir de kilitlense ya da silinse de şu konudan kurtulsak.
Yardım edenler de muhtemelen 2001 ve sonrası doğumlular. Normal seviyede düşünme yetisine sahip olan herhangi bir insan böyle bir konuya nasıl yapılacağını yazmaz. İnternet kullanım yaşı çok düştü çoluk çocuk herkes bu sefer anakart yakmaya başlar. Oluşabilecek saçmalıklar zincirinin ilk fitilinin bu forumdan ateşlenmesine üzülürüm sadece. Moderatörleri etiketledim umarım kapatırlar faydadan çok zarar saçan bir konu bu.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Konu sahibine şükretmeyi aşılamak da güzel fikirmiş :)

mcciçoçuk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
34
Sayın forum sakinleri anlamıyorsunuz galiba kendi param var kullanmama izin vermiyorlar.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Yardım edenler de muhtemelen 2001 ve sonrası doğumlular. Normal seviyede düşünme yetisine sahip olan herhangi bir insan böyle bir konuya nasıl yapılacağını yazmaz. İnternet kullanım yaşı çok düştü çoluk çocuk herkes bu sefer anakart yakmaya başlar. Oluşabilecek saçmalıklar zincirinin ilk fitilinin bu forumdan ateşlenmesine üzülürüm sadece. Moderatörleri etiketledim umarım kapatırlar faydadan çok zarar saçan bir konu bu.
Bende 2001 doğumluyum yani 19 yaşındayım ama asla böyle saçma şeylere yardım etmem. Asıl önemli olan akıldır. Yaş değil.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Genel almasak :D

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Raporlarsan daha çabuk dönerler.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,232
Aklı olan çocuk yapmaz bunu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...