- Reaksiyon puanı
- 13,063
yok onu da demiyorum,ozkan bey demiştiki insanlar sussa konuşmasa ülke rahatlayacak ve ilerleyecek bu nasıl mümkün olabilir diyorum ne alakası var yani ?
Yazdıklarımı okumadan mı yorum yapıyorsunuz ? Sussa konuşmasa rahatlayacak mı anlıyorsunuz gerçekten benim yazdıkları mı ?
Ben diyorum ki her olayı Laiklik elden gidiyor Arabistan oluyoz İran olduk öldük bittik battık diye yorumlamasak rahatlayacaz diyorum. 2002 yılından beridir 18 yıl oldu. Hep aynı şekilde davranan ve aynı kafada muhalefet yapan bir kitle var diyorum.
Bu insanlar üstünden 4-5 yıl geçince kendi yaptıkları katı muhalefetin bile yanlış olduğunu anlıyor diyorum. Marmaray'a karşı çıkıp sonradan iyimiş ya demek bile bunlara örnek. Veya hastanelere köprülere havalimanlarına çıkıp sonradan işi düşünce güzel demek. Ve en kaymaklı örnek Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığına ölümüne karşı çıkılıp meclis kitlendi. Referanduma gidildi. Ne kampanyalar yapıldı aday olmasın seçilmesin diye. Üstte dönemin reklamlarını bile attım ama 10 sene sonra Çatı aday yapılmak istendi diyorum...
Yoksa konuşma sus sorgulama diyen mi var sana. Ucuz olanı yapıp ikide bir Silivri soğuktur ve Laiklik elden gidiyor diyenlere benim lafım.