KRZMNİTK
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,072
benden daha iyisini bulamazdım
Her alanda mı? ?benden daha iyisini bulamazdım
Hemde her alandaHer alanda mı? ?
Vay bee etkilendim ahahaha ?Hemde her alanda
@_Zaur_ neden sordun sende mi istiyorsun ki ?Her alanda mı? ?
Yani her insan kendi kötü yönlerini ve yaptıklarını bilerek kendini kabül edeilirmi?@_Zaur_ neden sordun sende mi istiyorsun ki ?
Hiç hoşlanmadığın tarafın yok mu?tabiki evlenirdim benden zeki benden yakılşıklı insan mı bulacağım daha![]()
Ben dağınık bir İnsanım o sıkıntı birde çıkardığım çorapları evde oraya buraya atarımHiç hoşlanmadığın tarafın yok mu?
Evlenirdim tabi 10 numara 5 yıldız ?Yani böyle anladım. Kendini fakir görüyorsun ve kız olsan kendini fakir olduğuna göre sevmezdin evlenmezdin.
Peki kız olsan kendi karakterini beğenmez miydin?
şimdi tipe baktığında insanlar bradd pittle karıştırıyorlar, o kadar düşünceliyim ki burada kelimelere sığdıramam, o kadar zekiyim ki einstain döneminde yaşasaydım herkes beni konuşacağı için einstainin adı bile duyulmazdı. Son derece sadığım, Ayrıca kendimi övmeyecek kadar mütevaziyimVay bee etkilendim ahahaha ?
Nasıl biri olduğunu anlatabilir misin?
Hiç ovmedin cidden ha ???övmeyecek kadar mütevaziyim
mükemmel biriyim işteHiç ovmedin cidden ha ???
Özgüvene hayran kaldım.mükemmel biriyim işte
o mütevazılığa aykırı olurÖzgüvene hayran kaldım.
Bir resim yapıştırsana buraya forumca hep birlikte bayılalım.
Yok be abi. Brad Pitt dedin de biraz düşündüm gerçekten benziyor mu diye?o mütevazılığa aykırı olur
ya şimdi forumda sevgilisi olan kızlar varsa sevgililerine ayıp olur hiç kimse benim yüzümden ayrılsın istememYok be abi. Brad Pitt dedin de biraz düşündüm gerçekten benziyor mu diye?
Dediğin kadar olmadığını düşünüyorum şimdi de.ya şimdi forumda sevgilisi olan kızlar varsa sevgililerine ayıp olur hiç kimse benim yüzümden ayrılsın istemem
şimdi seni böyle yanlış düşündürdüğüme üzüldümDediğin kadar olmadığını düşünüyorum şimdi de.
Kendi profiline koysan kime ne?
dur biraz. yakışıklılğımın en az göründüğü açıdan bir fotoğraf çekineyimşimdi seni böyle yanlış düşündürdüğüme üzüldüm