daily.Chavo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,494
Kendi triplerimi kendim çekemiyorum bazen başkası nasıl çeksin.Çok mu kötü olduğunu düşünüyorsun?
Kendi triplerimi kendim çekemiyorum bazen başkası nasıl çeksin.Çok mu kötü olduğunu düşünüyorsun?
Kendi triplerimi kendim çekemiyorum bazen başkası nasıl çeksin.
Sevilemedigime göre bende sevmezdim herhalde ??Erkeksen- kız, Kızsan - erkek olsaydın şimdiki kendini sevip evlenir miydin.
Yani Şimdiki kendi vücutunuzu ve karakterinizi sever miydiniz bir ömür boyu?
Ne yalan söliyim severdim ben. Ahahhadh![]()
Reis geri dönmüşsün. Ne zamandır buralarda değildin. Hoşgeldin.Sevilemedigime göre bende sevmezdim herhalde ??
Hoş bulduk millet birbiriyle çok tartışıyor diye ayrıldım ama tilki misali geri döndüm ?Reis geri dönmüşsün. Ne zamandır buralarda değildin. Hoşgeldin.
Böyle konuşma üzdün beni bak![]()
AhahahhsEvlenmek ne kelime kendime kaçardım![]()
EvetAhahahhs
O kadar kendinden eminsin yani?
Aslında bende aynı durumdayım ama ileride içime kapanıp sıkıcı olabilirim diye tereddüt içinde kaldım ehh yani idare ederim gibi
Negatif yanların var mı? Bir hoşlanmadığın özelliğin haniTabii ki evet
Tutunamayanlar.pTutanabilenler ? ?
o paralar ile araba alırımErkeksen- kız, Kızsan - erkek olsaydın şimdiki kendini sevip evlenir miydin.
Yani Şimdiki kendi vücutunuzu ve karakterinizi sever miydiniz bir ömür boyu?
Ne yalan söliyim severdim ben. Ahahhadh![]()
Ne parası kardeşim? ahahahbdho paralar ile araba alırım
Düğün parasına masaüstü toplar hiç gerek yok böyle şeylereNe parası kardeşim? ahahahbdh
Yanlış konuya gelmişsin
Siyasi konuşma gibi oldu.Herkes kendisinin mükemmel olduğunu düşünüyor. Dışardan nasıl göründüğümü bilmediğim için kararlı değilim. Sorun şu ki ben kendimden başkasıyla uğraşmak istemiyorum
Düğün parasına masaüstü toplar hiç gerek yok böyle şeylere
Zengin oluncada evlenmezsin orası ayrı konuEvlenmezdim herhalde zengin değilim ?
Sonunda beklenen cevap. Kendi karakterini beğenirsin demek öyle.Daha iyisini mi bulacam anında nikahı basardım.
Karekter, vücut falan bunlar boş ben zenginliğe bakardım ?Zengin oluncada evlenmezsin orası ayrı konuAhhshhss
Konu zenginlik değilki
Yani böyle anladım. Kendini fakir görüyorsun ve kız olsan kendini fakir olduğuna göre sevmezdin evlenmezdin.Karekter, vücut falan bunlar boş ben zenginliğe bakardım ?
Ehe şimdi bende de yok yok zaur beySiyasi konuşma gibi oldu.
Yani paranı at köşeye konu o değil.
Şimdi kendi olduğun tipi kız olsan sever miydin?
Eeee herkes Apallon gibi fizikte olamaz hani.Hocam karakterime âşık olurdum ancak fiziki olarak... 6/10'dan sınıfta kalırdım. :/
Onu da geç bana “eviniz var mı? kaç kardeşsiniz?” diye sormuşlardı. Daha yeni tanışmıştık. Bu devirde Hazine avcısı olmayan bir kız bulmak gerçekten zor. ?Niye evlenmedim anlatiyim. Ben 25 yaşındayken yakışıklı vede güzel bir maaşlı işi olan birisiyim üniversite den mezun olmuş hayatımı az çok kurmuştum bazı insanlar bana evlilik teklifi etti bende ne diyin evet demek yerine 1 2 gün onlarla takılırdım ve sonrasında anladım ki çoğu sadece benim yakışıklılığı a ve maaşının iyi olmasından dolayı evlenmek istiyorumuş bende böyle bir olay yaşadıktan sonra asla evlenmiyeceğim dedim ve evlenmedim.
Ziya!!!Niye evlenmedim anlatiyim. Ben 25 yaşındayken yakışıklı vede güzel bir maaşlı işi olan birisiyim üniversite den mezun olmuş hayatımı az çok kurmuştum bazı insanlar bana evlilik teklifi etti bende ne diyin evet demek yerine 1 2 gün onlarla takılırdım ve sonrasında anladım ki çoğu sadece benim yakışıklılığı a ve maaşının iyi olmasından dolayı evlenmek istiyorumuş bende böyle bir olay yaşadıktan sonra asla evlenmiyeceğim dedim ve evlenmedim.