Ben istemediğim halde paket aşımı yapıyor.Turkcell

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Arkadaşlar fatura 600 tl geldi yazık günah ben istemediğim halde paket aşımı yapıyor 30 kere falan paket aşımı olmuş bana bir uyarı bile gelmedi.Ben bu paket aşımını sınırlandırabiliyormuyum veya kapatabiliyormuyum.Yardım ederseniz sevinirim

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
bittiğinde duran paketler var onlardan al

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
veya internetin bittiğinde devreye geçen 5tlye 1gb falan

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
bunun gibi olanlar var turkcellde varmı bilmiyorum ama bir bakın

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
İşte ben onları iptal emek istiyorum internetim bittiğinde parayla internet almasın
öyle değil faturalıysa bittiğinde duran paketler dışındaki hiçbir paket bittiğinde durma özelliğine sahip değildir ve sahip olamaz benim dediğim internetin bitince sen fark edene kadar 5 tlye 1gb gibi olan paketler normalde kb başına 10 kuruş almaktalardı galiba ama böyle çok daha kârlı alıyor

Dogub3y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar fatura 600 tl geldi yazık günah ben istemediğim halde paket aşımı yapıyor 30 kere falan paket aşımı olmuş bana bir uyarı bile gelmedi.Ben bu paket aşımını sınırlandırabiliyormuyum veya kapatabiliyormuyum.Yardım ederseniz sevinirim
Müşteri hizmetlerini arayıp olayı anlatın yardımcı olacaklardır benim operatörüm farklı fakat Türkcelldede vardır aynı hizmet. Benimkisi garanti paket diye geçiyor 5 TL ek ücret alıyorlar otomatik olarak kesiliyor paketiniz bittiği zaman.

Dogub3y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hem faturalıda hem de faturasızda aşım oluyor diye biliyorum faturasızda eksiye falan düşüyor eksinin sınırı oluyor diye biliyorum oraya ulaşınca kesiliyor internet zaten. Faturalıda aşımsız paketler oluyor yada kendiniz aşmaması için paket alıyorsunuz ek ücret ödeyip. Eğer aşımısız paketiniz yoksa yada internetiniz bitince durduran bir servisten yararlanmıyorsanız kullandığınız miktar ne kadarsa aşım ücretini ödersiniz. Dediğim gibi arayıp müşteri hizmetleriyle konuşun boşuna yüksek aşım ücreti ödemeyin.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Bu tarz konularda müşteri hizmetleriyle görüşmek en sağlıklıdır olur. Onlar bir çözümünü bulur.