Andromedavor
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,339
10 sene önce site açmak maharet işiydi. Şimdi saniyede binlerce site açılıyor. Şuan da açılan bir sitenin başırılı olma şansı %000000000000.1
Web Site Açtığında Arkanda Webtekno Gibi Kanal Vs. Olmalı Bence
Ne kadar harcadın17 yaşındayım öğrenci hayatı bildiğiniz gibi çok zor. Cebimdeki son parayla 1 website kurdurdum. Aradan yaklaşık 1.5 ay geçti. Daha yeni adsenseye başvuru yaptım daha onay gelmedi. Gelse bile günlük taş patlasın siteye 4 kişi giriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım. Ne yapmam gerekiyor. Hiçbirşey olmasa bile siteyi satim paramı geri alim. Sizin fikriniz nedir ?
Ben fake deılım dostumÖncelikle şu diğer yazı yazan üyeler fake mi ? Yoksa hit alasın diye bizi mi gıdıklıyorsun ?
Gerçekten 17 yaşındaysan 1 yılda bu işten para kazanmak çok zor. Belirli kişilerin kelime bazlı çözümleri var. Ama adama 10bin veriyorsun niş kelime ile sana bir domain ve içerik ayarlıyor. 3 ayda kazanmaya başlıyorsun güzel rakamlar. Devamı, getirebilirsen. Başında belirttiğim neden zor kısmına gelirsem çok vakit ayırman gerekli. Herşeyi geçtim ödeme alacak yaşta değilsin. Velevki anne babanın üstüne aldın diyelim; 1 tl bile kazansan vergi mükellefisin. Belki aylık 50 tl kazanıp cebe atacaksın ama 1 sene sonra bir vergi memuru nereden geliyor bu para diye babana sorduğunda cevaplayamazsa aylık 1700 tl'cik ceza ödeyecek.
forum.shiftdelete.net
bende bılmıom@KovboyBey
ben konu sahibine yazıyorum sen kim, niye üstüne alınıyorsun sorması ayıp ?
burada neler oluyor![]()
Yani iki ucu b.klu değnekÖncelikle şu diğer yazı yazan üyeler fake mi ? Yoksa hit alasın diye bizi mi gıdıklıyorsun ?
Gerçekten 17 yaşındaysan 1 yılda bu işten para kazanmak çok zor. Belirli kişilerin kelime bazlı çözümleri var. Ama adama 10bin veriyorsun niş kelime ile sana bir domain ve içerik ayarlıyor. 3 ayda kazanmaya başlıyorsun güzel rakamlar. Devamı, getirebilirsen. Başında belirttiğim neden zor kısmına gelirsem çok vakit ayırman gerekli. Herşeyi geçtim ödeme alacak yaşta değilsin. Velevki anne babanın üstüne aldın diyelim; 1 tl bile kazansan vergi mükellefisin. Belki aylık 50 tl kazanıp cebe atacaksın ama 1 sene sonra bir vergi memuru nereden geliyor bu para diye babana sorduğunda cevaplayamazsa aylık 1700 tl'cik ceza ödeyecek.