Yeni website açtım ama görüntüleme alamıyorum

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
10 sene önce site açmak maharet işiydi. Şimdi saniyede binlerce site açılıyor. Şuan da açılan bir sitenin başırılı olma şansı %000000000000.1

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
17 yaşındayım öğrenci hayatı bildiğiniz gibi çok zor. Cebimdeki son parayla 1 website kurdurdum. Aradan yaklaşık 1.5 ay geçti. Daha yeni adsenseye başvuru yaptım daha onay gelmedi. Gelse bile günlük taş patlasın siteye 4 kişi giriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım. Ne yapmam gerekiyor. Hiçbirşey olmasa bile siteyi satim paramı geri alim. Sizin fikriniz nedir ?
Ne kadar harcadın

Son düzenleyen moderatör:

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Öncelikle şu diğer yazı yazan üyeler fake mi ? Yoksa hit alasın diye bizi mi gıdıklıyorsun ?

Gerçekten 17 yaşındaysan 1 yılda bu işten para kazanmak çok zor. Belirli kişilerin kelime bazlı çözümleri var. Ama adama 10bin veriyorsun niş kelime ile sana bir domain ve içerik ayarlıyor. 3 ayda kazanmaya başlıyorsun güzel rakamlar. Devamı, getirebilirsen. Başında belirttiğim neden zor kısmına gelirsem çok vakit ayırman gerekli. Herşeyi geçtim ödeme alacak yaşta değilsin. Velevki anne babanın üstüne aldın diyelim; 1 tl bile kazansan vergi mükellefisin. Belki aylık 50 tl kazanıp cebe atacaksın ama 1 sene sonra bir vergi memuru nereden geliyor bu para diye babana sorduğunda cevaplayamazsa aylık 1700 tl'cik ceza ödeyecek.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,991
Öncelikle şu diğer yazı yazan üyeler fake mi ? Yoksa hit alasın diye bizi mi gıdıklıyorsun ?

Gerçekten 17 yaşındaysan 1 yılda bu işten para kazanmak çok zor. Belirli kişilerin kelime bazlı çözümleri var. Ama adama 10bin veriyorsun niş kelime ile sana bir domain ve içerik ayarlıyor. 3 ayda kazanmaya başlıyorsun güzel rakamlar. Devamı, getirebilirsen. Başında belirttiğim neden zor kısmına gelirsem çok vakit ayırman gerekli. Herşeyi geçtim ödeme alacak yaşta değilsin. Velevki anne babanın üstüne aldın diyelim; 1 tl bile kazansan vergi mükellefisin. Belki aylık 50 tl kazanıp cebe atacaksın ama 1 sene sonra bir vergi memuru nereden geliyor bu para diye babana sorduğunda cevaplayamazsa aylık 1700 tl'cik ceza ödeyecek.
Ben fake deılım dostum

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
@KovboyBey
ben konu sahibine yazıyorum sen kim, niye üstüne alınıyorsun sorması ayıp ?
burada neler oluyor :D

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959

Yani iki ucu b.klu değnek