Yeni website açtım ama görüntüleme alamıyorum

MEHMET IDRICAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
17 yaşındayım öğrenci hayatı bildiğiniz gibi çok zor. Cebimdeki son parayla 1 website kurdurdum. Aradan yaklaşık 1.5 ay geçti. Daha yeni adsenseye başvuru yaptım daha onay gelmedi. Gelse bile günlük taş patlasın siteye 4 kişi giriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım. Ne yapmam gerekiyor. Hiçbirşey olmasa bile siteyi satim paramı geri alim. Sizin fikriniz nedir ?

Son düzenleyen moderatör:

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
çok tıklarım bu sana kar getiri mi

MEHMET IDRICAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
17 yaşındayım öğrenci hayatı bildiğiniz gibi çok zor. Cebimdeki son parayla 1 website kurdurdum. Aradan yaklaşık 1.5 ay geçti. Daha yeni adsenseye başvuru yaptım daha onay gelmedi. Gelse bile günlük taş patlasın siteye 4 kişi giriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım. Ne yapmam gerekiyor. Hiçbirşey olmasa bile siteyi satim paramı geri alim. Sizin fikriniz nedir ?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Sitenin amacı nedir? Herkes girmek zorunda değil bu arada.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Web sitesi değilde youtube da kanal açıp o mecrayı kovalasan daha çok kazanma şansın olur.

MEHMET IDRICAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sitende "Oturum aç" düğmesi var; ama "Kayıt ol" düğmesini göremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle deme, milletin hangi videoları izleyeceği hiç belli olmaz.
Para kazanabilen youtuberların hepsinin güzel kaliteli ekipmanları var sonuçta

MEHMET IDRICAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
O kadar kolay değil bu işler. Çoğu insan sadece belli başlı 5-10 siteye girmekte. Birinin denk gelip de sitene girmesi çok düşük bir olasılık. Milyonlarca site varken işin zor. Hani pes et diye demiyorum ama gerçekten iyi şeyler yapman lazım ki insanların dikkatini çeksin. Giren başkasına önersin. 1 kere girip bir daha girmeme gibi bir durum olmasın.

Python 3.8.2

Doçent
Reaksiyon puanı
558
Kanka bu türde işi götüren bir sürü site var. Siteyi büyütmen reklam vermeden çok zor.

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
SEO Optimizasyonunu iyi yaptın mı?

Büyütmek için YouTube, forumlar vb. platformlarda sitenin reklamını verebilirsin.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Anladım bu websiteyi ne yapacağım 300tl ye yaptırdım en azından 300 tl geri gelsin
Domaini beğenen çıkarsa satarsın,yoksa satabileceğini düşünmüyorum. Elden çıkarmayı düşünme bu da senin için bir tecrübe olsun,belki de yürür gidersin,bir kanal aç,siten içinde günde en azından 1 makale yayınla ve yayın hayatına devam et çat diye bir anda olacak işler değil.

MEHMET IDRICAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
SEO Optimizasyonunu iyi yaptın mı?

Büyütmek için YouTube, forumlar vb. platformlarda sitenin reklamını verebilirsin.
Ya işim uzun demekki bu websiteyi 300 tl ye satabilir miyim peki ?

Domaini beğenen çıkarsa satarsın,yoksa satabileceğini düşünmüyorum.
Ha anladım

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Anladım bu websiteyi ne yapacağım 300tl ye yaptırdım en azından 300 tl geri gelsin
Hayatın boyunca hiç websitesi işlettin mi? Mesela SEO dediğimiz kavramdan anlar mısın? Anlamıyorsan bence siteyi kapatman en iyisi, en azından 300 TL kaybettiğinle kalırsın. Öbür türlü siten açık kaldığı sürece bir de hosting ücreti ödemen lazım.

Tabi bu sadece benim görüşüm, yine de sen bilirsin.

MEHMET IDRICAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hayatın boyunca hiç websitesi işlettin mi? Mesela SEO dediğimiz kavramdan anlar mısın? Anlamıyorsan bence siteyi kapatman en iyisi, en azından 300 TL kaybettiğinle kalırsın. Öbür türlü siten açık kaldığı sürece bir de hosting ücreti ödemen lazım.

Hiç yapmadım o yüzden bilmiyorum

rmzn1329

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
telegram da bazı botlar var siz reklama tıklayıp para biriktiriyorsunuz sonra biriktirdiğiniz para ile reklam verebiliyorsunuz
bu bota referans kasarsanız onlar kullandıkça size ekstra para gelir bu şekilde cebinizden para çıkmadan reklam verebilirsiniz ama biraz zaman yer

MEHMET IDRICAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Peki siteyi nasıl kapatabilirim

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Para kazanabilen youtuberların hepsinin güzel kaliteli ekipmanları var sonuçta
yani aga illa webcam kullanmana gerek yok bak git oyun gameplayi koy sende arkasından konuş bunu yapan eleştiri kanalları biliyorum ve 100 binden fazla aboneleri var hiç yüzlerini göstermeden

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
1'Konu yanlış yere açılmış.
2'Elindeki para ile limon sat. Webten para kazanamassın.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
10 sene önce web sitesi yapanlar şuan para kazanabiliyor.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Web Site Açtığında Arkanda Webtekno Gibi Kanal Vs. Olmalı Bence