Format attım internete girmiyor

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Bilgisayara format attım ama masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu var ve hiç oyun Yok gibi gözüküyor ama c ye girdiğimde oyun dosyaları var ve oyunlarda var neyse aygıt yöneticisine girdim diğer aygıtlarda ethernet denetleyicisi ünlem var yanında sürücüyü güncelleştir diyor bastığımda başarısız diyor ne yapmam lazım

• İlginç
Reactions: bwr

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Anakartın sürücüsünü başka bi yerden bulup pc ye yüklemeyi denedin mi

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Bilgisayara format attım ama masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu var ve hiç oyun Yok gibi gözüküyor ama c ye girdiğimde oyun dosyaları var ve oyunlarda var neyse aygıt yöneticisine girdim diğer aygıtlarda ethernet denetleyicisi ünlem var yanında sürücüyü güncelleştir diyor bastığımda başarısız diyor ne yapmam lazım
Ben size sürücü kurmanızda yardım ederim bu bilgisayar kısayolunda falan da öyle. Discord adresim: EFI Shell#3260

• Beğen
Reactions: bwr

Erdem159632

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Telefonun Wifiye bağlıken usb ile pcye bağla ve ayarlardan taşınabilir internetten usb bağlantıyı aç bu sayede bilgisayarına internet gelecek ardından google choremeden ethernet driverini indir ve kur , lan kablosu takılımı emin ol , laptopsa fikrim yok

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Telefonun Wifiye bağlıken usb ile pcye bağla ve ayarlardan taşınabilir internetten usb bağlantıyı aç bu sayede bilgisayarına internet gelecek ardından google choremeden ethernet driverini indir ve kur , lan kablosu takılımı emin ol , laptopsa fikrim yok
Masaüstü de driver hangisini yuklicem

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
telefonun yok mu? onu kablo ile bağlayınca wifi dongle gibi olmuyor? eskiden öyle yapardım.