Türkiye dünyada dördüncü sırada! Sefalette...

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Acıdığın ülke karşısında Avrupa ve batı çaresiz kalmış durumda, sen kendi haline acı.
Kim çaresiz kalmış hangi konuda kalmış? Ben kendime değil sana acıyorum yazık. Senin gibi bütün dünyanın karşımızda çaresiz ve kıskanç kaldığını zannedenlerin oylarıyla yönetiliyoruz.

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Senin yaşında olmayabiliriz ama gerçekler göz önünde malesef. Ülkeniz hakkında söyleyeceklerim bir iki şey var.
Kendini işsizlikten asanlar yada başka türlü öldürenler ne çabuk unutuldu.
Peşpeşe haberlerin duyuyordum belkide var yinede ama manşet olmuyor haberlere.
Gerekli alanlarda Üretimi olmayan ülke böyle duruma düşmesi normal bence.

Bu arada yaşına başına yakıştıramadım moderatörlere karşı tutumunu. Biraz adaplı konuş bence.
Bu ülkede kaç milyon yabancı iş bulup çalışırken, eğer bir kişi kendi ülkesinde işsiz kalıyorsa orada başka bir durum var. Bugün gidin siz new-york un ortası millet aç diye bağırın onlarca taraftar toplarsınız ama tersini yapın tepki alırsınız, bu işler böyledir.
Mod olayına gelince o durum seninle alakalı değil.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Bu ülkede kaç milyon yabancı iş bulup çalışırken, eğer bir kişi kendi ülkesinde işsiz kalıyorsa orada başka bir durum var. Bugün gidin siz new-york un ortası millet aç diye bağırın onlarca taraftar toplarsınız ama tersini yapın tepki alırsınız, bu işler böyledir.
Saçmalığa bak sen. Senin yabancı dediğin adam mültecimi? Hani şu 100 liralık işi 25 liraya yapan adamlar mı? Ya dayı 50 yaşına gelmişsin gençler ne çektiğini kendileri iyi bilir. Sen bizi bizden iyi mi bileceksin allah aşkına. Mühendisi işsiz öğretmeni işsiz hala iş bulamayanda problem diyorsun ya.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Yabancı dediklerin Suriyeliler oluyor herhalde....

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Kim çaresiz kalmış hangi konuda kalmış? Ben kendime değil sana acıyorum yazık. Senin gibi bütün dünyanın karşımızda çaresiz ve kıskanç kaldığını zannedenlerin oylarıyla yönetiliyoruz.
Senin gibi düşünenlerin oyları ile yönetildiğimiz zamanları bizzat ben yaşadım o yüzden boş laflara karnım tok benim.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Tamam o zaman senin yaşındakiler zaten bu ülke ak parti iktidara gelmeden önce ABD ayarında falan bir ülkeydi zannediyor ülkemizi, o yüzden sana lafım yok delikanlı. Ama sadece sana tavsiyem haberleri sosyal medyadan değilde doğru kaynaklardan takip et ve araştır, sağlıcakla kal.
Ne ABD'si ya? Annem sefalet içinde büyümüş. 17 yaşındayım tamam da Türkiye'de ki hayatın da farkındayım. Çağın gereklerine uyduk, teknoloji ülkemize geldi diye AKP'yi mi öveceğim? Allah aşkına.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Yabancı dediklerin Suriyeliler oluyor herhalde....
Ya bunların kafa ne biliyormusun? Mühendislik mi okudun asgari maaşı kabul edeceksin. Öğretmenmisin yok kardeş oto yıkamada sabunlama yapacaksın niye çünkü oda iş. Gençler yüksek maaş düşünmesin gençler alanında çalışmayı düşünmesin gitsin ne buluyorsa çalışsın. Bunlar bu kafayla yetişip geldikleri için bu yaşa bizede aynı saçma sistemi dayatıyorlar.

Son düzenleyen moderatör:

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Ya bu yaşlı morukların kafa ne biliyormusun? Mühendislik mi okudun asgari maaşı kabul edeceksin. Öğretmenmisin yok kardeş oto yıkamada sabunlama yapacaksın niye çünkü oda iş. Gençler yüksek maaş düşünmesin gençler alanında çalışmayı düşünmesin gitsin ne buluyorsa çalışsın. Bunlar bu kafayla yetişip geldikleri için bu yaşa bizede aynı saçma sistemi dayatıyorlar.
Senin kaliten bu işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüp kuyruklarında bekledik.
Hakareti görmüyorsun bay mod

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Senin kaliten bu işte.
Enayi değiliz merak etme. Gençler hakkını savunup alır bu ülkede tüp kuyruğu olduysa sen 25 li yaşlarına dönüp kendini sorgulayacaksın. Bizim gibi sesini çıkarabildin mi? Kaliteymiş ne oldu beğenmedin mi söylediklerimi.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Adama bak ya, yaşımla beni aşağılıyor. Saygı çerçevesinde yazayım diyorum, adam bana dolaylı yoldan "Sen nereden bileceksin çocuk yaşınla?" diyor. Herhalde beni her gün elinde telefon, tek derdi sosyal medyada kendini kanıtlamaya çalışan, hayatta hiçbir amacı olmayan birisi zannetti.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Sizin genç diye çocuk diye cahil sandıklarınız sizi katlar cebine sokar. Senin 50 yılda topladığın tecrübeyi ben 10 yılda toplarım. Benim çocugum 5 yılda toplar. Düzen böyle. Bir laf ederken iyi düşünmek lazım. Sizin döneminizde ülkeyi çöp götürüyordu? İnkar edebilirmisin? Senin jenerasyonun bu ülkeye zarar vermedi mi? İnkar edebilirmisin? Şimdi sırayı gençlere bırakacaksınız o kadar.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Sevgili Moderatörler konuyu saçma sapan uzatıyorsunuz.

1598218595521.png

Ayrıca bu nasıl USLUP =? Burada herkes birbirine böyle aşağılayıcı konuşabiliyorsa bilelim ona göre davranalım =? Aynı düşüncede olmayan insana MORUK flan demek ney şimdi. ( Bunu ben yazsam kavga başlatacak söylem denerek 1 hafta ban gelir. )

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247

Ekli dosyayı görüntüle 113416
Ayrıca bu nasıl USLUP =? Burada herkes birbirine böyle aşağılayıcı konuşabiliyorsa bilelim ona göre davranalım =? Aynı düşüncede olmayan insana MORUK flan demek ney şimdi. ( Bunu ben yazsam kavga başlatacak söylem denerek 1 hafta ban gelir. )
Mesaj düzenlendi, gereken uyarı puanları verildi. Puan birikmediği için sistem banlamadı. Sizin banlarınız biriken puanlarınız yüzünden oluyor. Samet beyin foruma kayıt olduğundan beri ilk uyarısı bu.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926

Ekli dosyayı görüntüle 113416
Valla biz burada bir ara dhkpc li olduk. "Moruk" argosunu kullanmak çok değildir herhalde "bizim gibi düşünmeyenlere". Bu arada benim 8 yıllık forum serüvenimde ilk cezam. Ban için sizin gibi olmam gerekiyor.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Valla biz burada bir ara dhkpc li olduk. "Moruk" argosunu kullanmak çok değildir herhalde "bizim gibi düşünmeyenlere". Bu arada benim 8 yıllık forum serüvenimde ilk cezam. Ban için sizin gibi olmam gerekiyor.

Aynen ban için benim gibi olman gerekiyor. ( Muhalif isen mesajın düzenlenir uyarı alır geçersin. )

Ben hiç uyarı aldığımı hatırlamıyorum mesajımın içinda yanlış birşey var sa . Ya hart diye sessiz sedasız mesajlarım silinir bildirim bile gelmez. Yada ÇAT 1 HAFTA ban...

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Aynen ban için benim gibi olman gerekiyor. ( Muhalif isen mesajın düzenlenir uyarı alır geçersin. )

Ben hiç uyarı aldığımı hatırlamıyorum mesajımın içinda yanlış birşey var sa . Ya hart diye sessiz sedasız mesajlarım silinir bildirim bile gelmez. Yada ÇAT 1 HAFTA ban...
Yo ben sizin kaç tane mesajınızı raporladım. Gayette ban yemeniz gerekiyordu. Düzenleme konusuna gelince onu açtığınız bir konunda halletiniz diye biliyorum :):)

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Yo ben sizin kaç tane mesajınızı raporladım. Gayette ban yemeniz gerekiyordu. Düzenleme konusuna gelince onu açtığınız bir konunda halletiniz diye biliyorum :):)
Artık düzenlemelerde daha dikkatli oluyorum. Mesela sizin mesajınızı düzenledim. Ss atar mısınız bildirim ile ilgili?