HÜDHÜD
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 6,552
Ama ileride zamanı geldiğinde evlenemez ise ilk önce Anası sonra da Yâri ağlar, yazık değil miAl işte sonra benim niye püskevitim yok diye ağlıyor millet?
Ama ileride zamanı geldiğinde evlenemez ise ilk önce Anası sonra da Yâri ağlar, yazık değil miAl işte sonra benim niye püskevitim yok diye ağlıyor millet?
Gülmeni biz de isteriz ama siyaset veya farklı gündem konularında daha çok, burada aslında ciddi ama eğlenceli bi kısmı da bulunan yorumlar yazmaya çalışıyorum şahsen. Onun için bu mesajın garibime gitti. Çünkü orada hep sinirli veya karşılıklı restleşmeler oluyor, sanki bazılarımız da kötü haberlere için için ağlıyoruzdur...bu konuya bu mesajı atıyorum yarın akşam girip konuya mesajlara gülcem
Bazı komik ve güzel aşk hikayeleri olur o mesajları kast etmiştim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ?Gülmeni biz de isteriz ama siyaset veya farklı gündem konularında daha çok, burada aslında ciddi ama eğlenceli bi kısmı da bulunan yorumlar yazmaya çalışıyorum şahsen. Onun için bu mesajın garibime gitti. Çünkü orada hep sinirli veya karşılıklı restleşmeler oluyor, sanki bazılarımız da kötü haberlere için için ağlıyoruzdur...
bu olayı yaşamayan varmı kiItiraf edeyim bende geçmişte komşu kızına aşık oldum daha sonra davul bile dengi dengine diyip unuttum...
Doğru yoktur ama benim maddi veya manevi degil... fiziki problem var ben engelli o normal fark bu yanı ?bu olayı yaşamayan varmı ki![]()
Üzme kendini, insanoğlu düşe, düşe yürümeyi öğrenir zaten çoğu zaman... Gönlün zengin ise sen de bi kalbi mest edersin gelecekte, ümidini yitirme...Doğru yoktur ama benim maddi veya manevi degil... fiziki problem var ben engelli o normal fark bu yanı ?
Yavaş yavaş öğrendim...Üzme kendini, insanoğlu düşe, düşe yürümeyi öğrenir zaten çoğu zaman...
Yoğh atırğk.Seviyorsan Kaçır bence
Ya zaur kardeş, bu kız kaçırma öyle KEÇİLERİ KAÇIRMAYA hiç benzer miSeviyorsan Kaçır bence
Kız kaçırmaktan kolay bir şeymi var. Alıcan omuzuna kaçırcan işte ?Ya zaur kardeş, bu kız kaçırma öyle KEÇİLERİ KAÇIRMAYA hiç benzer miÖyle kolay mı sandın sen...
Halıya sarmayı unuttunn ??Kız kaçırmaktan kolay bir şeymi var. Alıcan omuzuna kaçırcan işte ?
Benim durum daha tuhaf, ben her zaman kendimi tipsiz olarak bilirim ama herkes benim yakışıklı olduğumu söylüyor.Evlenmicem ben çünkü kızlar nankör benim gibi yakışıklı varken tipsize bakıyorlar![]()
Hocam o nasıl olsunAyıp başka yerde olur diyerek gaz vermek isterdim ama apartman huzuru bile kaçabilir ?
Hocam sizde bir sıkıntı olabilirKomşu kızına aşık olamıyorum sanırım sorun bende.. ???
Komşu kızı demişken bir anımı anlatayım, şimdi ilkokuldayım ya da anasınıfı benim tam karşımdaki evde de benle yaşıt okulun en güzel 10 kızından biri var. Yaw ben tuvaletteyken (tabi gece saatleri) kapı çalmaz mı? Tabi bende babam akşamları geldiği için o geliyor sandım sonra kapıyı açtım bi baktım karşımda o kız benim tüm emanet falan açık tabi... Ulan hala hatırlarım utanırım üzücü yanı da şu kızı hala görüyorum... Kıza verdiğim cevapta şuydu: ''Ne istion?'' hahah![]()
![]()
Hocam naptınızSeviyorsan Kaçır bence
Senin doğal halini sevmeyen hiç sevmesin zaten. Erkek adamın malı göz önünde olur ?Komşu kızı demişken bir anımı anlatayım, şimdi ilkokuldayım ya da anasınıfı benim tam karşımdaki evde de benle yaşıt okulun en güzel 10 kızından biri var. Yaw ben tuvaletteyken (tabi gece saatleri) kapı çalmaz mı? Tabi bende babam akşamları geldiği için o geliyor sandım sonra kapıyı açtım bi baktım karşımda o kız benim tüm emanet falan açık tabi... Ulan hala hatırlarım utanırım üzücü yanı da şu kızı hala görüyorum... Kıza verdiğim cevapta şuydu: ''Ne istion?'' hahah![]()
![]()
Neden hocamgeçmiş olsun...
Hocam sordum ve evet dei ama asıl iş ailelere farkettirmemekİstihbarat lazım olursa yaz ben sana taktik veririm, gizli gacı istihbarat birliği kurucusuyum.
Hocam bilmemki ?Bu tür konulara illaha ki birinin rehber mi hazırlaması lazım?![]()