Komşu kızına aşık oldum

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Arkadaşlar ben 6.sınıftayken bu binaya taşınmıştık ilk yapıldığında ve bizle beraber 4 aile taşındı.Bina da heopimizi iyi anlaşırız.Neredeyse taşındığımızdan beri binacak hep bişeyler yaparız.Ve bizim yan komşunun bir kzı var birde abisi.Ben abisiyle aynı yaştayım.Ve biz normalde 4 çocuğuz okula falan beraber giderdik.Liseye kadar, hep normalde hiç bir şey olmadı ama kızla arkadaştık.Ben şimdi lise son a geçtim kızda öyle farklı liselerdeyiz.6ay önce falan bir şey hiistmeye başladım.Şimdi düşünmeden duramıyorumAma ben kıza açılamıyorum.Ve açıkçasu utanıyorum.Çünkü çok yakınız ayıp olurmu falan diyorum ne yapayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçde böyle bir şey olmazdı:/

Ne yapmam lazım fikir olan yokmu :/

Son düzenleme:

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Onla olan samiyetini arttır mesela her gördüğünde selam ver kız bir yerde gorursen nasıl olduğumu sor iste yakin ol sonra bir yere cikalimmi de sonra bu.u siklastir yavaşça kız sana alışır sonra telefonda görüşün sonra sevgili olursun bir Bakmışsın evlisin:D(NOT:Bu yazıyı liseye başlayacak biri söylüyor ben sana yardim ettim sende bana lise konusunda yardim et :))

Reaksiyon puanı
10,549
Ayıp başka yerde olur diyerek gaz vermek isterdim ama apartman huzuru bile kaçabilir ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Onla olan samiyetini arttır mesela her gördüğünde selam ver kız bir yerde gorursen nasıl olduğumu sor iste yakin ol sonra bir yere cikalimmi de sonra bu.u siklastir yavaşça kız sana alışır sonra telefonda görüşün sonra sevgili olursun bir Bakmışsın evlisin:D(NOT:Bu yazıyı liseye başlayacak biri söylüyor ben sana yardim ettim sende bana lise konusunda yardim et :))
Gayet çalışmışsın sıkıca AŞK sınavına, pratiğin de iyi ise sen bu sınavı verirsin :D

Reaksiyon puanı
10,549
Amaç gönül almak, gönül kazanmaktır gerisi (tuzak kurmak kaydıyla) kaybetmek demektir her zaman için...
O yaşlarda maneviyata önem veren kız olacağını sanmıyorum hiç denk gelmedim. Ama dediğim gibi iyi olup yakın olduğunu kaybedeni çok gördüm. Aksi halde bulunması istisnai kızlara denk gelmeyi beklemek olur.
Tabi evde uslu uslu film izlemek biraz zor olsada güzel bir adım olur 8 senedir aynı yerdeler evlerini biliyorlardır zaten ? tuzak sayılmaz yani ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Forumunda iyice cılkı çıktı arkadaş...Esra Erol'la komşu kızını tavlamacalar olarak değiştircez adımızı yakında.
Gençliğe ilk adımlarda kan fokur fokur kaynar ve genellikle de o çağlarda Aşk ile ilk kez ciddi manada karşılaşıldığından tecrübe eksikliği nedeni ve biraz da ürkeklik kişiyi zor bir durumda bırakır, yardım için sığınacak bir liman bile arar, bu forum da böyle eğlenceli bence :) Hep siyaset, hep atışma, sinir harbi olmaz ?

@Creative başlık sana bi yerden tanıdık geldi mi abi?
Her konuya kilit vurmayın ya :D

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Gençliğe ilk adımlarda kan fokur fokur kaynar ve genellikle de o çağlarda Aşk ile ilk kez ciddi manada karşılaşıldığından tecrübe eksikliği nedeni ve biraz da ürkeklik kişiyi zor bir durumda bırakır, yardım için sığınacak bir liman bile arar, bu forum da böyle eğlenceli bence :) Hep siyaset, hep atışma, sinir harbi olmaz ?
Tehlikeli sularda yüzülüyor yeter yav komşuları rahat bırakın?

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185

Her konuya kilit vurmayın ya :D
Kesinlikle katılıyorum ?

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
687
Arkadaşlar ben 6.sınıftayken bu binaya taşınmıştık ilk yapıldığında ve bizle beraber 4 aile taşındı.Bina da heopimizi iyi anlaşırız.Neredeyse taşındığımızdan beri binacak hep bişeyler yaparız.Ve bizim yan komşunun bir kzı var birde abisi.Ben abisiyle aynı yaştayım.Ve biz normalde 4 çocuğuz okula falan beraber giderdik.Liseye kadar, hep normalde hiç bir şey olmadı ama kızla arkadaştık.Ben şimdi lise son a geçtim kızda öyle farklı liselerdeyiz.6ay önce falan bir şey hiistmeye başladım.Şimdi düşünmeden duramıyorumAma ben kıza açılamıyorum.Ve açıkçasu utanıyorum.Çünkü çok yakınız ayıp olurmu falan diyorum ne yapayım.

Hiçde böyle bir şey olmazdı:/

Ne yapmam lazım fikir olan yokmu :/
Hocam kendinize bağımlılaştırın,bir yerden sonra sizsiz yapamasın.Uzun ilişkiler de arkadaşlık temelinde kurulur zaten.Sadece aşk ilişkiyi fazla yürütmez.Aradaki samimiyet ilişkiye can katar.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Bizimde bir komşu kızı varda. Çok çok önceleri beğenmiştim.
Fakat bi süre sonra burnunu havaya dikti.

Dahada oralı olmadım, görünce görmedim yapıyorum belkide çatlıyordur sinirden hiç olmasa selam ver diye. Puhahaha :D