Youtube guncelleme hatası

Cengizhanglds99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Iyi aksamlar
Kardeşim de samsung s3 mini cep telefonu var. Bugun neden olduğunu bilmeden youtube guncelleme hatasi verdi. Google play ve youtube yi uygulama yöneticisinden verileri temizledim eski sürümlerine donderdim uygulama açıldı ama bir sure sonra ayni güncelleme hatasını tekrardan verdi bu konu hakkinda yardımcı olabilir misiniz

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Google Play Store önbelleğini temizleyin:
  1. Cihazınızda Ayarlar menüsünü açın.
  2. Uygulamalar'a veya Uygulama Yöneticisi'ne gidin. (Bu seçenek, cihazınıza bağlı olarak farklı olabilir.)
  3. Listeyi Tüm uygulamalar'a kaydırın ve sonra aşağı kaydırarak Google Play Store uygulamasına gelin.
  4. Uygulama ayrıntılarını açın ve Zorla durdur düğmesine dokunun.
  5. Önbelleği temizle düğmesine dokunun.
  6. Yukarıdaki adımları yineleyin, ancak 3. adımdaki Google Play Store'un yerine Google Play hizmetleri’ne gidin.
  7. Uygulamayı indirmeyi yeniden deneyin.

Eğer olmazsa yüksek ihtimalle youtube desteği kesmiş demektir. İnternette 4.1.x altından destek kesilmiş yazsa da şuanda 4.2.2 de de destek bitmiştir muhtemelen.

Cengizhanglds99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Google Play Store önbelleğini temizleyin:
  1. Cihazınızda Ayarlar menüsünü açın.
  2. Uygulamalar'a veya Uygulama Yöneticisi'ne gidin. (Bu seçenek, cihazınıza bağlı olarak farklı olabilir.)
  3. Listeyi Tüm uygulamalar'a kaydırın ve sonra aşağı kaydırarak Google Play Store uygulamasına gelin.
  4. Uygulama ayrıntılarını açın ve Zorla durdur düğmesine dokunun.
  5. Önbelleği temizle düğmesine dokunun.
  6. Yukarıdaki adımları yineleyin, ancak 3. adımdaki Google Play Store'un yerine Google Play hizmetleri’ne gidin.
  7. Uygulamayı indirmeyi yeniden deneyin.

Eğer olmazsa yüksek ihtimalle youtube desteği kesmiş demektir. İnternette 4.1.x altından destek kesilmiş yazsa da şuanda 4.2.2 de de destek bitmiştir muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim bi kac dk açılıyor yine ayni hatayı veriyor

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
i̇ndir youtube ücretsiz (android) Şunu kurabilirmisin ?

Kurulmazsa büyük ihtimalle cihazınız Youtube'yi desteklemiyor. Rom kurmaktan başka birşey kalmıyor. Ya da Youtube Vanced kullanabilirsin. Bedava arka planda izleme. Reklamsız Youtube :) Ben kullanıyordum. Çok iyi bir uygulamaydı.

Cengizhanglds99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
i̇ndir youtube ücretsiz (android) Şunu kurabilirmisin ?

Kurulmazsa büyük ihtimalle cihazınız Youtube'yi desteklemiyor. Rom kurmaktan başka birşey kalmıyor. Ya da Youtube Vanced kullanabilirsin. Bedava arka planda izleme. Reklamsız Youtube :) Ben kullanıyordum. Çok iyi bir uygulamaydı.
Teşekkürlr az once og youtubeyi indirdim bi sıkıntı yok şu anlık