- Reaksiyon puanı
- 16,126
kola zararlı değil ...
Fazlası bende problem yapıyordu beyefendikola zararlı değil ...
Millet zevk alıyor içerken bi çayımız var onada karışmayın napalım icki mi içelim su gibi yada uyuşyurucu heh ?1- Çok Çay İçmek Vücutta Demir Eksikliği Yapar
2- Sürekli Tüketiyoruz Hep Para Veriyoruz Kazanmıyoruz
3- Bir de Bunu İyi Birşey Sanıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O Kedi Gifi Aaron's Animals'dan Değil mi?![]()
Sizde haklısınız dünyaya geldik 1 kereMillet zevk alıyor içerken bi çayımız var onada karışmayın napalım icki mi içelim su gibi yada uyuşyurucu heh ?
Kahveyi hiç sevemem.Çayı çok nadir içerimhep çay içerim. fakat kahve içemem
Çok İçince Sağlığa Zarar Verir Diyorum Hala Zevk Alıyoruz Diyorsun, TAMAM İÇ ÖL KARDEŞİM BANA NE?!Millet zevk alıyor içerken bi çayımız var onada karışmayın napalım icki mi içelim su gibi yada uyuşyurucu heh ?
yeterince içince kolibasili etkilemiyormuş amerikalılarda bu olmuş...Fazlası bende problem yapıyordu beyefendi
.![]()
Her gün kola içtiğinizde vücudunuzda bunlar oluyor!
Zararları hakkında birçok bilgiye rağmen gazlı içecekler sofralarımızın vazgeçilmezleri arasındadır.www.mynet.com
buradan daha detaylı bilgiler mevcuttur.
Doğrudur aslında bir çok şeyin fazlası zarardır...yeterince içince kolibasili etkilemiyormuş amerikalılarda bu olmuş...
bildiğin ölüyoz yani. vay bFazlası bende problem yapıyordu beyefendi
.![]()
Her gün kola içtiğinizde vücudunuzda bunlar oluyor!
Zararları hakkında birçok bilgiye rağmen gazlı içecekler sofralarımızın vazgeçilmezleri arasındadır.www.mynet.com
buradan daha detaylı bilgiler mevcuttur.
O iş öyle olmuyor işte... Hepsi Rize'den gitmiyor.. İran üzerinden getirilen çaylar Rize çayıymış gibi paketlenip kitleniyor millete..Rizeden gidiyor. Satışa hazır hale getirilip yabancı markalar tarafından satılıyor![]()
İthal mallar yani ?O iş öyle olmuyor işte... Hepsi Rize'den gitmiyor.. İran üzerinden getirilen çaylar Rize çayıymış gibi paketlenip kitleniyor millete..
O iş öyle olmuyor işte... Hepsi Rize'den gitmiyor.. İran üzerinden getirilen çaylar Rize çayıymış gibi paketlenip kitleniyor millete..
Konuyu Mükemmel Kaydırdınız, Tebrikler. Rize Çayına Ne Ara Döndü Konu?İthal mallar yani ?
beyefendi iran deyince ben ithal dedimKonuyu Mükemmel Kaydırdınız, Tebrikler. Rize Çayına Ne Ara Döndü Konu?
zaten en güzeli şekersiz içmektir ben içtin mi en az 6 yada 7ben 27 yıldır hazır beton işindeyim,önceleri çay bardağından içerdim,inşaat sektörüne girince su bardağından içmeye başladım.
Bazen evde çocuklar yapmadımı ,kendim yapar içerim,benim yüzümden büyük çaydanlık almak zorunda kaldılar.
Bazı zamanlar 2 demlik,hatta 3 demlik çay içtiğim günler oluyor. İş yerin de az içerim,elektrikli ocakta yaptıkları için önce suyu,sonra çayı yakarlar.tadı kaçar.
Ha aklıma gelmişken 16 17 senedir çayı şekersiz içerim
Ekli dosyayı görüntüle 104993
Fazla şeker zararlıdır öyle 6,7 tane içilmez ben içiyorum oda 5 ayda 1şeker düşmanlığı nedir? şeker pancarından olan şeker sağlıklı.
şekersiz bişeye benzemiyor karamel de yemezsin o şeker ve tereyağından oluyor tereyağı olmadan da olabilir...Fazla şeker zararlıdır öyle 6,7 tane içilmez ben içiyorum oda 5 ayda 1
Yani bana görede hiçbir şeye benzemiyor ama doktorlar öyle diyor.Okulunu okuyorlar sonuçtaşekersiz bişeye benzemiyor karamel de yemezsin o şeker ve tereyağından oluyor tereyağı olmadan da olabilir...
sor hiç ay ışığında şekerkamışı ile dövmüşler mi?Yani bana görede hiçbir şeye benzemiyor ama doktorlar öyle diyor.Okulunu okuyorlar sonuçta
şeker düşmanlığım yok,şekersiz içmeye başladığım zaman ,gastrit vardı,o zaman başladım,alışınca bırakamadım.şeker düşmanlığı nedir? şeker pancarından olan şeker sağlıklı.
aşure demişken aklıma irmik tatlısı geldi uzun zamandır yememiştimşeker düşmanlığım yok,şekersiz içmeye başladığım zaman ,gastrit vardı,o zaman başladım,alışınca bırakamadım.
Ha @ConfickerBelasi şeker düşmanlığı demişken,yarım kilo az ama,pancar şekerinden ,tereyağlı kıvamından olursa başında sonunda su içmeden yarım kg baklava yerim ,yada 4 tabak aşure sorun olmaz(sütlü veya karışık )![]()