klavye delikanlısı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
tabi iki bayrakları astım ama herşey dozünda güzel
bir gün o binalar tepelerine göçünce tarım arazisine bina yapmanın delilik olduğunu görücekler...orası da doğru çarpık kentleşme mevcut
Geç olmadan görseler keşke...bir gün o binalar tepelerine göçünce tarım arazisine bina yapmanın delilik olduğunu görücekler...
Eşek Deyince Aklıma Geldi, Dur Ben Minecraft'a Gireyim de Eşek İle Eşya Çoğaltayımtahmin etmiştim zaten eşeklerle kaçakçılık meşhurdu![]()
Kolay gelsinEşek Deyince Aklıma Geldi, Dur Ben Minecraft'a Gireyim de Eşek İle Eşya Çoğaltayım![]()
Bende Demir Eksikliği Var ZatenKonuya girdiğim de vücudumda ki demir oranı düştü,
Kahvaltıda içerim bir de akşam balkonda başka yoko yüzden hiç çay içmeyin![]()
![]()
yani bu yoruma göre çay tüketmek çok mantıklı olacaktır.ama üretme bakımından kötü olacaktır...En fazla içki-sigara tüketen ülke olmayalım da en fazla çay tüketen ülke olalım.
vadan hayını.Kahvaltıda içerim bir de akşam balkonda başka yok![]()
ula ben 5 ayda 1 bardak içerim oda 6 arası 7 şekerli olurKahvaltıda içerim bir de akşam balkonda başka yok![]()
Daha önceki tecrübelerine dayanarak bunu yazmışsın tebrikler6 arası 7
Daha önceki tecrübelerine dayanarak bunu yazmışsın tebrikler![]()
ne mahmood ne el ruha ne de ahmed en iyisi ece karEdeniz bencehocam elruha içiyoruz evde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam eskiden ıraktan suriyeden kaçak olarak sokuyorlarmış ülkeye. Artık normal olarak geliyor ancak halk dilinde kaçak çay olarak kalmış![]()
OF çay marka verelim bir azne mahmood ne el ruha ne de ahmed en iyisi ece karEdeniz bence![]()
1- Çok Çay İçmek Vücutta Demir Eksikliği Yapar'"Ne yazık ki dünyada en çok çay tüketen ülkeyiz."Gönül ister ki en çok çayı da biz üretelim ama nasip değilmiş ' dediğin gibi üretelim ama halen neden ne yazikki dedigini anlamadim çok çay içmemize.
O Kedi Gifi Aaron's Animals'dan Değil mi?Reklam yassakk!
![]()
Kendimizi avutmakta birinciyiz desek daha mantıklı olurdu herhalde1- Çok Çay İçmek Vücutta Demir Eksikliği Yapar
2- Sürekli Tüketiyoruz Hep Para Veriyoruz Kazanmıyoruz
3- Bir de Bunu İyi Birşey Sanıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O Kedi Gifi Aaron's Animals'dan Değil mi?![]()
Bence de.Ben kolayı su gibi içerdim ama şu an gün gün sayarım kolayı bırakışımı, tam 1021 gün oldu bugün...Ülkemizde su içer gibi çay içiliyor. Bence abartı![]()
Kola buzluktan çıktıktan sonra içilince güzel oluyor hocam. Ama o da zararlı .Asitli içecek. Ben hala içiyorumBence de.Ben kolayı su gibi içerdim ama şu an gün gün sayarım kolayı bırakışımı, tam 1021 gün oldu bugün...
Bırakmak Çok ZorKola buzluktan çıktıktan sonra içilince güzel oluyor hocam. Ama o da zararlı .Asitli içecek. Ben hala içiyorum![]()
NASIL YAĞBence de.Ben kolayı su gibi içerdim ama şu an gün gün sayarım kolayı bırakışımı, tam 1021 gün oldu bugün...
Bikaç tane hortlak var. Konuları hortlatıp duruyorlar ama hayırlısı...Burda ne dönmüş ya ?