- Reaksiyon puanı
- 4,598
aşağı in öyle çalAslında iyi fikir ama sesin balkondan geldiği anlaşılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinliklee
aşağı in öyle çalAslında iyi fikir ama sesin balkondan geldiği anlaşılıyor.
Kesinliklee
Belkiiiaşağı in öyle çal
Babana annene söyle onlarda onun babası annesi ile konulsun12 yaşındaki bir çocukla konuşarak anlaşmak zor olur hele sevmediğin biriyse
kapıya yumruk at kaçBelkiii
,,,,,,,
Aynen öyleÇocuğun ailesinin haberi olmadan aranızda bir korkutma planı mı yapmak istiyorsun?
Yoksa böyle bir fikrin mi var?Aynen öyle
Ona göre bir çözüm düşünelim diye sordum.Aynen öyle
Yoksa böyle bir fikrin mi var?
TammOna göre bir çözüm düşünelim diye sordum.
Asla pes etmeyen birine denemek zor olacak gibi... Ailesi zaten hep beni suçluyor. Kabahatin anlatınca o daha çocukNe değişik fikirler ya ? 12 yaşında 1 çocuğa söylenenleri ciddiye alabilir. Karşı tarafta 12 yaşında bunu unutmayalım. Yaşları birçok sey için yeterli. Ama karsi taraftaki cocugun akıl yaşı ve tecrübeleri eksik olabilir.
En iyi çözüm ailesine söylemek olacaktır kardeşim.
Eğer kâle almazlarsa aileniz konussun. Tabi kötü şeyler yapmaktansa o oyuncağın içine bir şeyler koymaktan vazgeçmek en iyi çözüm olacaktır. Yoksa sizin psikolojiniz ve iyilik yapma isteğinize zarar gelebilir. Her ne kadar mücadele etmek önemli olsada bazen geri durmak önemlidir
Help Me!??Asla pes etmeyen birine denemek zor olacak gibi... Ailesi zaten hep beni suçluyor. Kabahatin anlatınca o daha çocuk
Çok kararsız kaldım.![]()
Her yaşadığın olay seni sen yapanlar olduğunu unutmadan mücadele edersen kendin den ödün vermezsin.Asla pes etmeyen birine denemek zor olacak gibi... Ailesi zaten hep beni suçluyor. Kabahatin anlatınca o daha çocuk
Çok kararsız kaldım.![]()
48K MESAJ NEDIR HOCAMarkadaş dedim sevgili değil maceralar,yaramazlıklar yapacağı dost,sırdaş istiyor o kız...
kız 12 yaşında büyük ihtimalle polisin işlem yapmayacağını bilirSana bıraktığı notta notu yazanın o olduğu belli ise polise şikayet etmekle korkutabilirsin. Polis işlem yapmaz buna ama sen korkutabilirsin.
Yani şuna benzer bir not yazıp tekrar kasaya bırakabilirsin: "Eski notun bende duruyor. Sen olduğun belli ... hanım. İnkar etsen bile polis el yazısından kim olduğunu tespit ediyor. Bir daha bu hırsızlığı yaparsan seni polise şikayet edeceğim. Senin yüzünden ailen de cümle aleme rezil olur."
Hiç öyle değil.arkadaş dedim sevgili değil maceralar,yaramazlıklar yapacağı dost,sırdaş istiyor o kız...
Bana gıcık kapıp hakaret ederek mi?arkadaş dedim sevgili değil maceralar,yaramazlıklar yapacağı dost,sırdaş istiyor o kız...
Genelde bilmiyorlar. Çocuklar polisten korkuyor.kız 12 yaşında büyük ihtimalle polisin işlem yapmayacağını bilir
bazı çocuklar böyle ters oluyor seninle sürtüşmek hoşuna gidiyor olmalı.Hiç öyle değil.
Bana gıcık kapıp hakaret ederek mi?
Deneyebilirim belkiGenelde bilmiyorlar. Çocuklar polisten korkuyor.
Kızlarda nasıl bilmem ama küçük yaştaki erkekler birini sevdiğinde Kız/Erkek hepp omuz atıp onu sinirlendirirler falan yada söz kavgasına girerlerHiç öyle değil.
Bana gıcık kapıp hakaret ederek mi?
valla ben 12 yaşında olsam ve birine gıcık olsam inadına onu sinirlendirmeye devam ederdimAslında aklımdan "Size kimse kasayı kullanabilirsiniz demedi. İkide bir kasaya koyduklarını çalınıyor. Bu notu koymamızın sebebi hırsızı bulmak. Eğer siz değilseniz müdahale etmeyin" gibi bir şeydi ama inadına devam edebilir.
Tavsiyelerini için
12 yaşındayım bir çocuğa gıcığım inadına ondan üstün geliyorum bi pubg'de benden iyi Kİ ben pubg sevmediğim için benden iyi yani matematikte falan hep ondan üstünüm. yani onu sinirlendiriyorum.valla ben 12 yaşında olsam ve birine gıcık olsam inadına onu sinirlendirmeye devam ederdim![]()
Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) "Yaş Küçüklüğü" başlıklı 31. maddesinin 1. fıkrası'nda "Fiili işlediği sırada oniki yaşını doldurmamış olan çocukların ceza sorumluluğu yoktur. Bu kişiler hakkında, ceza kovuşturması yapılamaz; ancak, çocuklara özgü güvenlik tedbirleri uygulanabilir." denilmektedir. 2. fıkra 12-15 yaş arası, 3. fıkra da 15-18 yaş arasının cezai sorumluluğundan bahseder.TCK'da 12 yaşından küçük çocukların cezai sorumluluğu bulunmaz.