Not Belası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Çocuğun ailesinin haberi olmadan aranızda bir korkutma planı mı yapmak istiyorsun?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Ne değişik fikirler ya ? 12 yaşında 1 çocuğa söylenenleri ciddiye alabilir. Karşı tarafta 12 yaşında bunu unutmayalım. Yaşları birçok sey için yeterli. Ama karsi taraftaki cocugun akıl yaşı ve tecrübeleri eksik olabilir.

En iyi çözüm ailesine söylemek olacaktır kardeşim.
Eğer kâle almazlarsa aileniz konussun. Tabi kötü şeyler yapmaktansa o oyuncağın içine bir şeyler koymaktan vazgeçmek en iyi çözüm olacaktır. Yoksa sizin psikolojiniz ve iyilik yapma isteğinize zarar gelebilir. Her ne kadar mücadele etmek önemli olsada bazen geri durmak önemlidir

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
neden bu kadar not filan uğraşıyorsunuz,cep telefonunuzla resmini çekin ,kendisine gösterin,yada en iyisi videoya cekin

Defne Kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Ne değişik fikirler ya ? 12 yaşında 1 çocuğa söylenenleri ciddiye alabilir. Karşı tarafta 12 yaşında bunu unutmayalım. Yaşları birçok sey için yeterli. Ama karsi taraftaki cocugun akıl yaşı ve tecrübeleri eksik olabilir.

En iyi çözüm ailesine söylemek olacaktır kardeşim.
Eğer kâle almazlarsa aileniz konussun. Tabi kötü şeyler yapmaktansa o oyuncağın içine bir şeyler koymaktan vazgeçmek en iyi çözüm olacaktır. Yoksa sizin psikolojiniz ve iyilik yapma isteğinize zarar gelebilir. Her ne kadar mücadele etmek önemli olsada bazen geri durmak önemlidir
Asla pes etmeyen birine denemek zor olacak gibi... Ailesi zaten hep beni suçluyor. Kabahatin anlatınca o daha çocuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kararsız kaldım. :disrelieved:

Asla pes etmeyen birine denemek zor olacak gibi... Ailesi zaten hep beni suçluyor. Kabahatin anlatınca o daha çocuk

Help Me!??

Son düzenleme:

uykuyadalankelebek

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Blogumda tarihe ve arkeolojiye dayalı her şeye ulaşabilirsiniz, bilgi için mesaj atabilirsiniz :)

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564

Her yaşadığın olay seni sen yapanlar olduğunu unutmadan mücadele edersen kendin den ödün vermezsin.
Tam olarak yaptığınız işi anlamadım ancak kasaya yiyecek mi koyuyorsunuz ?
Mesela yöntemin uygulamasını degisebilirsiniz. Örneğin bazı fırınlarda askıda ekmek var ihtiyacı olana ücretsiz veriliyor. (Güvenilir fırın şart) hem aynı maliyette olur.
Veya insanlara değilde hayvanlara yardım edebilirsiniz. Küçük bir kap içine su koyabilirsin hem havalar da ısınıyor.
Migros,carrefour gibi marketlerde tek ogunluk kuru mamalar mevcut 1 2 tl ye.
Maliyet olarak aynı olabilecek aklıma gelen öneriler bunlar

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
arkadaş dedim sevgili değil maceralar,yaramazlıklar yapacağı dost,sırdaş istiyor o kız...

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Sana bıraktığı notta notu yazanın o olduğu belli ise polise şikayet etmekle korkutabilirsin. Polis işlem yapmaz buna ama sen korkutabilirsin.

Yani şuna benzer bir not yazıp tekrar kasaya bırakabilirsin: "Eski notun bende duruyor. Sen olduğun belli ... hanım. İnkar etsen bile polis el yazısından kim olduğunu tespit ediyor. Bir daha bu hırsızlığı yaparsan seni polise şikayet edeceğim. Senin yüzünden ailen de cümle aleme rezil olur."

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Sana bıraktığı notta notu yazanın o olduğu belli ise polise şikayet etmekle korkutabilirsin. Polis işlem yapmaz buna ama sen korkutabilirsin.

Yani şuna benzer bir not yazıp tekrar kasaya bırakabilirsin: "Eski notun bende duruyor. Sen olduğun belli ... hanım. İnkar etsen bile polis el yazısından kim olduğunu tespit ediyor. Bir daha bu hırsızlığı yaparsan seni polise şikayet edeceğim. Senin yüzünden ailen de cümle aleme rezil olur."
kız 12 yaşında büyük ihtimalle polisin işlem yapmayacağını bilir

Defne Kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Hiç öyle değil.

Bana gıcık kapıp hakaret ederek mi?
Kızlarda nasıl bilmem ama küçük yaştaki erkekler birini sevdiğinde Kız/Erkek hepp omuz atıp onu sinirlendirirler falan yada söz kavgasına girerler

Defne Kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Aslında aklımdan "Size kimse kasayı kullanabilirsiniz demedi. İkide bir kasaya koyduklarını çalınıyor. Bu notu koymamızın sebebi hırsızı bulmak. Eğer siz değilseniz müdahale etmeyin" gibi bir şeydi ama inadına devam edebilir.

Tavsiyelerini için

Teşekkürler

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Aslında aklımdan "Size kimse kasayı kullanabilirsiniz demedi. İkide bir kasaya koyduklarını çalınıyor. Bu notu koymamızın sebebi hırsızı bulmak. Eğer siz değilseniz müdahale etmeyin" gibi bir şeydi ama inadına devam edebilir.

Tavsiyelerini için
valla ben 12 yaşında olsam ve birine gıcık olsam inadına onu sinirlendirmeye devam ederdim :P

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
valla ben 12 yaşında olsam ve birine gıcık olsam inadına onu sinirlendirmeye devam ederdim :p
12 yaşındayım bir çocuğa gıcığım inadına ondan üstün geliyorum bi pubg'de benden iyi Kİ ben pubg sevmediğim için benden iyi yani matematikte falan hep ondan üstünüm. yani onu sinirlendiriyorum.
yani doğru tespit.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
TCK'da 12 yaşından küçük çocukların cezai sorumluluğu bulunmaz.
Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) "Yaş Küçüklüğü" başlıklı 31. maddesinin 1. fıkrası'nda "Fiili işlediği sırada oniki yaşını doldurmamış olan çocukların ceza sorumluluğu yoktur. Bu kişiler hakkında, ceza kovuşturması yapılamaz; ancak, çocuklara özgü güvenlik tedbirleri uygulanabilir." denilmektedir. 2. fıkra 12-15 yaş arası, 3. fıkra da 15-18 yaş arasının cezai sorumluluğundan bahseder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...