Dikkatim Çok Dağı- Dur Şuna da Bakayım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Dikkatimi Toplayamıyorum Yani Dikkatim Çok Dağınık.
1589999278540.png

şuna bakarmısınız 4 sekmeden 1'i ders 3'ü alakasız dikkatimi toplamam için ne yapmam lazım yardım edin 5. sınıf türkçe sınavında 70 aldım (eba da) çok sıkıntı oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

hani türkçe sınavı diyorum 70 ya

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Dikkatimi Toplayamıyorum Yani Dikkatim Çok Dağınık.
Ekli dosyayı görüntüle 100074
şuna bakarmısınız 4 sekmeden 1'i ders 3'ü alakasız dikkatimi toplamam için ne yapmam lazım yardım edin 5. sınıf türkçe sınavında 70 aldım (eba da) çok sıkıntı oluyo

hani türkçe sınavı diyorum 70 ya
Dikkat dağınıklığı ile ilgili bazı ilaçlar var, bunları deneyebilirsin. Sonrasında bir kaynaktan okuduğum şu hareketleri yap;
Gözlerini yıldızlar çıkana kadar tut, hafif bastır.
30sn boyunca, aaaa diye bağır.
Bunların işe yaradığını duymuştum.

Kirito Sao

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
İradene sahip çık bu kadar basit. İş kafanda bitiyor biz ne desek boş kendini çok kaptırma internete,daha yolun başındasın.Temelin sağlam olsun ki ileride sıkıntı yaşama.Türkçe'n 5.sınıfta 70 ise lisede ne olur Allah bilir.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Dikkat dağınıklığı ile ilgili bazı ilaçlar var, bunları deneyebilirsin. Sonrasında bir kaynaktan okuduğum şu hareketleri yap;
bekle,.. ben onları günlük yaşantımda yapıyodum. hatta yıldız çıkana kadar değil evrenin dışını falan görüyo gibi hissediyodum hatta ve hatta gözümün kenarına yapıp hem dışarıyı görüyodum hem yıldızları.. ben mi değişiğim siz mi normalsiniz?

İradene sahip çık bu kadar basit. İş kafanda bitiyor biz ne desek boş kendini çok kaptırma internete,daha yolun başındasın.Temelin sağlam olsun ki ileride sıkıntı yaşama.Türkçe'n 5.sınıfta 70 ise lisede ne olur Allah bilir.
normal sınıfta en düşük notum 88 aslında eba'dayken dikkatim dağılıyor sanırım.

Kirito Sao

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
bekle,.. ben onları günlük yaşantımda yapıyodum. hatta yıldız çıkana kadar değil evrenin dışını falan görüyo gibi hissediyodum hatta ve hatta gözümün kenarına yapıp hem dışarıyı görüyodum hem yıldızları.. ben mi değişiğim siz mi normalsiniz?

normal sınıfta en düşük notum 88 aslında eba'dayken dikkatim dağılıyor sanırım.

Yeni bir kullanıcı oluştur bilgisayarda ve ders dinlerken o kullanıcıya geçip dinlemeyi dene.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Yeni bir kullanıcı oluştur bilgisayarda ve ders dinlerken o kullanıcıya geçip dinlemeyi dene.
iyi taktik aslında bi ara denerim şuna da bakayım..(funeral_dance_meme.mp4)

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Hocam ilaçların yan etkisi olabiliyordu. Bir arkadaşım kullanıyordu ayakta zombi gibiydi ama dikkati dağılmıyordu gerçekten :D