kullanmıyorum maalesefdc var mı varsa dc den yardımcı olabilir misin ?
nasıl ya ben geçen sene öyle almıştımşifremi unuttum a basınca ya telefon istiyor ya da e mail
hiçbirine erişimim yok diye bi seçenek yok
YOUR ACCOUNT IS ALREADY LOCKED!
The account '************' has already been self-locked. You can't lock this account again at this time.
Bu ne demek oluyo peki birarz araştırdım da pek bişey bulamadım
attıysan gelir kesinSteam desteğe bir şekilde ticket attım son kullandığım keyleri vs herşeyi attım umarım gelir
Ulaaa benimde dün gitti uykulu uykulu skin sitesinden çıldırcam desteğe yazdım senin gibi kimliğimi bile yolladım kartımın noyu falan attım hatta çalınmadan 1 saat önce alien isolation almıştım indirimde diye onun makbuzuda yolladım sabah 8 de 24 saat olucak ama niye bu kadar yavaş işliyo bunlar bilmiyommçok dolular belkideeyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyw
Gelirse yazarım buraya zaten diğer arkadaşlara yardımcı olabilmek için de discordumun kalıcı linkini koyarım
Neon birader bişi dicem benim arkadaş listemde neon biye biri var onada link göndermiş adam benim hesaptan ve zaten benimki dün sabah çalındı seninki ikindide çalındı benden giden linke tıklamayasın nickim omerthecandecoeyw
eyw
Gelirse yazarım buraya zaten diğer arkadaşlara yardımcı olabilmek için de discordumun kalıcı linkini koyarım
Selam hesabın kilitlenebildiği için şanslısın benimkini çalanlar hesabımın herşeyini değiştirmiş ama geri aldım ama kilitleyemedim. Eğer mailine gelen makbuzları atarsan hesabını geri verirler.Steam desteğe bir şekilde ticket attım son kullandığım keyleri vs herşeyi attım umarım gelir