Blackberry Key One ve Key 2 LE Nasıl

yakomanman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merhabalar,
Bir sitede yazarlık yapıyorum işim gerekiği yazı yazmanın daha kolay olması açısından ve iPhone’nin dünyasından sıkıldığım için Blackberry almaya karar verdim.

Sizce bu iki cihaz nasıl?
Keyone= 2,500 tl
Key2 Le= 3.000 tl

Ama şöyle bir durum var. Keyone 3500 mh batarya key2 3000 mh amper bataryaya sahip. Ama Key2 da 4 gb key one de 2gb ram var. Böyle bir durum ortaya çıkıyor. Bu iki cihazdan da hangisi iyidir.

Şuanki cihazım iPhone XS

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Her iki cihazda günümüz olarak eski kalan ve iPhone XS'e göre yavaşlığı çok rahat hissedebileceğiniz cihazlar ve asla tavsiye etmem.
Soru olarak Key2 Le daha iyi bir cihaz.

yakomanman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Her iki cihazda günümüz olarak eski kalan ve iPhone XS'e göre yavaşlığı çok rahat hissedebileceğiniz cihazlar ve asla tavsiye etmem.
Soru olarak Key2 Le daha iyi bir cihaz.
Peki key2 de bu fark azalır mı? Yani ben oyun oynamıyorum hocam. Sürekli yazı yazmak zorundayım. Onun için tercih edeceğim edersem.

yakomanman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
İsterseniz ikinci telefon olarak deneyebilirsiniz eski bir BlackBerry'i fakat memnun kalacağınızı düşünmüyorum.
Çok teşekkür ederim hocam düşüncelerinizi paylaştığınız için. Dediğiniz gibi klavyesine bir bakayım biraz daha araştırayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsterseniz ikinci telefon olarak deneyebilirsiniz eski bir BlackBerry'i fakat memnun kalacağınızı düşünmüyorum.
Hocam tekrardan ben :) bir şey sormak istiyorum. O detayı gözden kaçırmışım. Şuan Türkiye’de satılan KeyOne lar 64 gb lık versiyonlar ve 64 gb lıklarda sanırım 4gb ram var ve işlemgileri 2ghz Key2Le’de 4gb rame sahip ama işlemcileri 1.8 ghz. Uzun lafın kısası cihazlar hakkında tam bilgi sahibi değilim ama Key2 neyden daha iyi bilgilendirirseniz sevinirim. Çok kafam karıştı :/ :)

Son düzenleme:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Hocam tekrardan ben :) bir şey sormak istiyorum. O detayı gözden kaçırmışım. Şuan Türkiye’de satılan KeyOne lar 64 gb lık versiyonlar ve 64 gb lıklarda sanırım 4gb ram var ve işlemgileri 2ghz Key2Le’de 4gb rame sahip ama işlemcileri 1.8 ghz. Uzun lafın kısası cihazlar hakkında tam bilgi sahibi değilim ama Key2 neyden daha iyi bilgilendirirseniz sevinirim. Çok kafam karıştı :/ :)
İşlemciden dolayı fakat her ikiside zayıflar, bence almayın.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Ben kalın derim, ama illa da geçmek isterseniz Key2 LE derim.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Merhabalar,
Bir sitede yazarlık yapıyorum işim gerekiği yazı yazmanın daha kolay olması açısından ve iPhone’nin dünyasından sıkıldığım için Blackberry almaya karar verdim.

Sizce bu iki cihaz nasıl?
Keyone= 2,500 tl
Key2 Le= 3.000 tl

Ama şöyle bir durum var. Keyone 3500 mh batarya key2 3000 mh amper bataryaya sahip. Ama Key2 da 4 gb key one de 2gb ram var. Böyle bir durum ortaya çıkıyor. Bu iki cihazdan da hangisi iyidir.

Şuanki cihazım iPhone XS
Ben kalmanızdan yanayım. Eğer 12 yıl önce bize Blackberry mi iPhone 3G mi deseydiniz rahatlıkla Blackberry diyebilirdik fakat ilerleyen telefon piyasasına Blackberry uyum sağlayamadı ve tercih edilmeyen bir telefon oldu. Şu anda almanızı hiç önermem.