Rx 570 Cyberpunk 2077'yi 600 fps çalıştırabilir mi ?

CherryF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Abiler daha yeni pc topladım içinde rx 570 var. Yakında çıkıcak olan Cyberpun için deli gibi heycanlıyım fakat düşük grafikler de olsa 60 fps de çalıştırabilir miyim ben bu oyunu??

KillerFear

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Abiler daha yeni pc topladım içinde rx 570 var. Yakında çıkıcak olan Cyberpun için deli gibi heycanlıyım fakat düşük grafikler de olsa 60 fps de çalıştırabilir miyim ben bu oyunu??
Oyun bir çıksın hele ne söylesek Tahmin olur.

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
dostum o oyun özelliklerine bakma. eğer zaten öyle olsa çok az satış yapar. yani gene bi 1050 falan ister ama o özellikler orada oynanan oyunun sistemleri ortalama olarak

CherryF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyun bir çıksın hele ne söylesek Tahmin olur.
o da doğru benimkisi de heycan işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum o oyun özelliklerine bakma. eğer zaten öyle olsa çok az satış yapar. yani gene bi 1050 falan ister ama o özellikler orada oynanan oyunun sistemleri ortalama olarak
peki ben rx 570 i daha kaç yıl boyunca yeni çıkacak oyunlarda kullanabilrim ?(grafik takıntım yok)

iyi kullanıcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26

peki ben rx 570 i daha kaç yıl boyunca yeni çıkacak oyunlarda kullanabilrim ?(grafik takıntım yok)

onun için kesin birşey diyemeyiz ama grafik takıntın yoksa 5 yıl falan görürebilir? sende bana 1660ti için oyun tavsiye edermisin

CherryF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
onun için kesin birşey diyemeyiz ama grafik takıntın yoksa 5 yıl falan görürebilir? sende bana 1660ti için oyun tavsiye edermisin
Valla şu sıralar en çok övülen oyunlardan biri read dead redemption 2 oldu onu oynamanı önerririm muazzam bir oyun onun dışında rpg seviyosan withcer 3 mutlaka oyna mükemmel grafikleri ve mükemmel bi hikaye anlatımı var