Lenovo k6 noteTelefon modeli ne?
Acaba bataryası bitince şarja takip sonra açsam fayda eser miTelefon modeli ne?
10-20 saniye güç tuşuna basılı tutun bakalım değisecek mi?Lenovo k6 note
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba bataryası bitince şarja takip sonra açsam fayda eser mi
Olmuyor denedim10-20 saniye güç tuşuna basılı tutun bakalım değisecek mi?
ön bellek birikmesinden kaynaklanıyor olabilir. anlaşılan o ki başk çare kalmamış kapanmasını bekleyeceksin.Lenovo k6 note
Acaba bataryası bitince şarja takip sonra açsam fayda eser mi
Bidaha denedim oldu kapama açmaya bastım baya süreBirde şarjda denerseniz belki....
Evet olabilir bir kere daha böyle olmuştuÖn bellek birikmesinden kaynaklanıyor olabilir
ön bellek birikmesinden kaynaklanıyor olabilir
Tmm bir sıkıntı yok şuan açıldıYani bu şekilde telefonu yeniden başlatmaya zorlamış oluyoruz. Güç tuşuna 10-20 saniye basınca değişen birsey yok mu ekran flaan
Bir kere daha böle oldu anlamadım nieYani bu şekilde telefonu yeniden başlatmaya zorlamış oluyoruz. Güç tuşuna 10-20 saniye basınca değişen birsey yok mu ekran flaan
Entegre tetikleme yapmamış sebebi o, ileride o entegre tamamen bozulabilir dikkatli ol.Bir kere daha böle oldu anlamadım nie
Tmm bir sıkıntı yok şuan açıldı
Bir kere daha böle oldu anlamadım nie
Sıkıntı yok yeni format atmıştım yedek var ??Siz yine de en azından fotoğraf video hesap falan yedek alın bence. Ya Birdahasına resetlenmek zorunda kalinirsa??içiniz rahat olsun ?
O telefonu nemli ortamlarda pek kullanma.Sıkıntı yok yeni format atmıştım yedek var ??
Entegre?Entegre tetikleme yapmamış sebebi o, ileride o entegre tamamen bozulabilir dikkatli ol.
?Sıkıntı yok yeni format atmıştım yedek var ??
Entegre?
Şuan hala donuyor biraz biraz ben fazla kaşınmadan telefonu tamamen kapatayım yoksa birazdan fişi çekicek benim tek?
Cihazın güç tuşuna bastığında ona komut gider ve o komutla Anakartı tetikler.
Eğer donanımsal ise agriza yapabilir diye söylüyorum, bozulana kadar devam ??Şuan hala donuyor biraz biraz ben fazla kaşınmadan telefonu tamamen kapatayım yoksa birazdan fişi çekicek benim tek?
O işlem telefondan telefona değişir. Bu modelde sadece güç tuşuna basılı tutuluyor. İki ses tuşuyla güç tuşuna beraber basılması genelde sıfırlama işlemi için kullanılıyor. ?abi sen öyle olunca güç tuşu ve ses tuşuna basılı tut sistem kapanır tekrar açılır
Hayır o Hard Reset konutu, sıfırlama cihaz kitlendiyse olur.O işlem telefondan telefona değişir. Bu modelde sadece güç tuşuna basılı tutuluyor. İki ses tuşuyla güç tuşuna beraber basılması genelde sıfırlama işlemi için kullanılıyor. ?
İki ses tuşu+güç tuşuna basılmasi resetleme değil miydi yaa? ?Hayır o Hard Reset konutu, sıfırlama cihaz kitlendiyse olur.
iki ses değil bro, ses kısma +güç tuşuİki ses tuşu+güç tuşuna basılmasi resetleme değil miydi yaa? ?
Denedim de onu birşey olmadıabi sen öyle olunca güç tuşu ve ses tuşuna basılı tut sistem kapanır tekrar açılır
Sadece ses tuşu diye söylenince ikisi birden geldi kısma arttırma falan denmedi ya bro nedir ? her neyse yorgan gitti kavga bitti misali telefon iyileşti işlem bittiabi sen öyle olunca güç tuşu ve ses tuşuna basılı tut sistem kapanır tekrar açılır