• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ani fps düşüşü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru bu arada %100 RAM kullanımı ve açık disk belleği dosyası da varsa %100 diskten dolayı da sorun olabilir.

SSD, RAM, CPU, ve PSU alın çözülür.

İşletim sistemi x86 değilse ve APU yoksa kullanılabilir RAM o kadar düşük olamaz aslında , yanlış format filan atmış olabilir.

Senin sorun PSU'da bir kere 750'ye 300W PSU kullanamazsın. :D

darboğazdan değil.
Şimdi fark ettim. 220W PSU ile tabii ki de çalışmaz GTX 750 Ti vs. . :) Yani aşağı yukarı 10 yıllık PC var elinde gibi gözüküyor ve her an fişi de çekebilir. O yüzden yeni PC almak en mantıklısı.

SSD, RAM, CPU, ve PSU alın çözülür.

Eski işlemcileri sıfır olarak bulmak artık hayal gibi bir şey ama temiz i5 / i7 işlemci bulursa, 450W'a çıkartırsa belki düzelebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşletim sistemi x86 değilse ve APU yoksa kullanılabilir RAM o kadar düşük olamaz aslında , yanlış format filan atmış olabilir.
32 bit işletim sistemi artık kullanılmaz bu devirde dediğin gibi.

Şimdi fark ettim. 220W PSU ile tabii ki de çalışmaz GTX 750 Ti vs. . :) Yani aşağı yukarı 10 yıllık PC var elinde gibi gözüküyor ve her an fişi de çekebilir. O yüzden yeni PC almak en mantıklısı.

Eski işlemcileri sıfır olarak bulmak artık hayal gibi bir şey ama temiz i5 / i7 işlemci bulursa, 450W'a çıkartırsa belki düzelebilir.
O Xeon da mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kişinin PC sine upgrade değmez. Çünkü:

1.Arrandale bayağı eski.

2. Anakartta EFI/UEFI yok.

3. Anakartta SATA III yok.

4. XHCI de yoktu herhalde.

İşlemci almayacak ise yakında sistem aldığında kullanabilmek için PSU alması yine de iyi olur ,bir süre o RAM problemini çözerse idare edebilir.

Aklıma bios yükseltme filan ya da bios sorunları gibi şeyler geliyor eğer başka ne olabilir eğer 64 bit sistemse ve APU kullanmıyorsan.