KimBuGamzeli
Profesör
Teknosa sürekli kara cuma ile ilgili indirim mesajları gönderip duruyor. İptal için mesaj attım onaylandı mesajı geldi fakat hala mesaj gönderiyorlar iptal ettiğim halde. Ne yapabilirim şuan?
Karalisteye koyabilirsin.
Ben TeknoSa maillerini engellemek için 2 ay uğraşmıştım. 6 defa mail ve kayıt açtırmış olup en son çözüm bütün üyeliğimi benden izinsiz silmişlerdi, hatta yine mail gelmeye devam etmişti. Bu sorunu çözemediler ne yazık ki...
Bunu Yaparsan Hakli iken Haksız Olup Senden Para Koparmaya Bakarlar, Hıc Gerek Yok, Bakınız Burdan Insanlar sadece bır kısmı, Google O Baktımda Kadar Sıkayet var ki, Uzak durmakta Cıdden Fayda var, En B*ktan Bile Mağaza Bunların Yanında Güzel geliyor Gözüme..Şuan gelen giden yok ama yine de mesaj atarlar diye bekliyorum bende. Atarlarsa arıycam sövücem yemin ediyorumReddetmek için şu numaraya şu mesajı atın diyorlar atıyorum cevap geliyor işleme alınmıştır diye hala daha mesaj atıyorlar
![]()
Bunu Yaparsan Hakli iken Haksız Olup Senden Para Koparmaya Bakarlar, Hıc Gerek Yok, Bakınız Burdan Insanlar sadece bır kısmı, Google O Baktımda Kadar Sıkayet var ki, Uzak durmakta Cıdden Fayda var, En B*ktan Bile Mağaza Bunların Yanında Güzel geliyor Gözüme..