Teknosa Israrla Mesaj Gönderiyor

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Teknosa sürekli kara cuma ile ilgili indirim mesajları gönderip duruyor. İptal için mesaj attım onaylandı mesajı geldi fakat hala mesaj gönderiyorlar iptal ettiğim halde. Ne yapabilirim şuan?

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Emin ol, benzer olay yaşadım ben de. 532 müşteri hizmetleri haftada 2 kere arıyordu, engelledim gerçekten de çok işe yaradı.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Ben TeknoSa maillerini engellemek için 2 ay uğraşmıştım. 6 defa mail ve kayıt açtırmış olup en son çözüm bütün üyeliğimi benden izinsiz silmişlerdi, hatta yine mail gelmeye devam etmişti. Bu sorunu çözemediler ne yazık ki...

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Ben TeknoSa maillerini engellemek için 2 ay uğraşmıştım. 6 defa mail ve kayıt açtırmış olup en son çözüm bütün üyeliğimi benden izinsiz silmişlerdi, hatta yine mail gelmeye devam etmişti. Bu sorunu çözemediler ne yazık ki...

Şuan gelen giden yok ama yine de mesaj atarlar diye bekliyorum bende. Atarlarsa arıycam sövücem yemin ediyorum :) Reddetmek için şu numaraya şu mesajı atın diyorlar atıyorum cevap geliyor işleme alınmıştır diye hala daha mesaj atıyorlar :)

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Şuan gelen giden yok ama yine de mesaj atarlar diye bekliyorum bende. Atarlarsa arıycam sövücem yemin ediyorum :) Reddetmek için şu numaraya şu mesajı atın diyorlar atıyorum cevap geliyor işleme alınmıştır diye hala daha mesaj atıyorlar :)
Bunu Yaparsan Hakli iken Haksız Olup Senden Para Koparmaya Bakarlar, Hıc Gerek Yok, Bakınız Burdan Insanlar sadece bır kısmı, Google O Baktımda Kadar Sıkayet var ki, Uzak durmakta Cıdden Fayda var, En B*ktan Bile Mağaza Bunların Yanında Güzel geliyor Gözüme..

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Bunu Yaparsan Hakli iken Haksız Olup Senden Para Koparmaya Bakarlar, Hıc Gerek Yok, Bakınız Burdan Insanlar sadece bır kısmı, Google O Baktımda Kadar Sıkayet var ki, Uzak durmakta Cıdden Fayda var, En B*ktan Bile Mağaza Bunların Yanında Güzel geliyor Gözüme..

Bir ara Electro World vardı çok iyiydi çalışanları falan Teknosa'nın çalışanları bile tuhaf :D Şuan mesaj atmıyorlar bir daha atsınlar arıycam artık.