• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

RN8

Black friday de RN8 almayı düşünüyorum butcem 1500 civarı kamera ekran batarya onemli birde oyunlara aşırı ısınma olmasın orta ayarlarda filan idare etse yeter sizce ne almaliyim baska oneriniz var mi yoksa RN8 ideal mi

Black friday de RN8 almayı düşünüyorum butcem 1500 civarı kamera ekran batarya onemli birde oyunlara aşırı ısınma olmasın orta ayarlarda filan idare etse yeter sizce ne almaliyim baska oneriniz var mi yoksa RN8 ideal mi
Fiyatına göre en adam akıllı telefon sakın gidip Samsung veya Huawei'nin orta segmentlerinden birini alma başın ağrır demedi deme

Neredeyse her telefon oyunlarda ısınır,çünkü aktif bir soğtuması yoktur.Bunu engellemen çok ta mümkün değil.Ama sorun olmaz,RN8 orta ayarları kaldırabilecek bir cihaz.Tavsiyem telefon oyunlarını en düşük ayarlarda oynanması,yüksek grafikbataryayı çabuk bitirir ve telefon bataryaları ne kadar şarj edilirlerse o kadar sona yaklaşırlar.Bozulana kadar değil sıkılana kadar kullanırım dersen fulle grafikleri :)

Bende almayı düşünüyorum. İnşallah iyi bir cihazdır.

Bende almayı düşünüyorum. İnşallah iyi bir cihazdır.
Güven bana bu telefon fazlası ile işini görecektir bütçeni 2000'e çıkarabilirsen Pro modelini al diyecektim
Mesaj otomatik birleştirildi:

The Cyclist hocam sizin ailenizde 2500'ü pahalı bulan var mı ?
Bende mi bir sıkıntı var yoksa 2500 bir telefon için pahalı mı sanki XS Max istiyormuşum gibi muamele yapmaları benim çok gıcığıma gidiyor

Son düzenleme:
Güven bana bu telefon fazlası ile işini görecektir bütçeni 2000'e çıkarabilirsen Pro modelini al diyecektim

The Cyclist hocam sizin ailenizde 2500'ü pahalı bulan var mı ?
Bende mi bir sıkıntı var yoksa 2500 bir telefon için pahalı mı sanki XS Max istiyormuşum gibi muamele yapmaları benim çok gıcığıma gidiyor

Hocam biraz da devir ile alakalı. 5 yıl önce İphone 6'yı 2300'e alan ailem de Xiaomi için 2300 bi tık fazla değil mi falan demişti. Ben de markaya güven duymalarını sağlayarak aldım:)

Bence 2500 az para değil hocam:)

Hocam biraz da devir ile alakalı. 5 yıl önce İphone 6'yı 2300'e alan ailem de Xiaomi için 2300 bi tık fazla değil mi falan demişti. Ben de markaya güven duymalarını sağlayarak aldım:)

Bence 2500 az para değil hocam:)
Hocam ben gayet makul fiyatlı bir telefon istediğimi düşünüyorum
RN7 mi alsınlar üzgünüm ama o telefon beklentilerimin çok çok altında
Xiaomi 2500'ü de hak ediyor 3500'ü de hak ediyor o marka benim gözüme girdi ben bundan sonra Xiaomi'ciyim

Memnunlarmı? teşekkür ettilermi sana?

Kendim için diyordum:) Ailem bana alacağı zaman emin değildi Xiaomi'ye güven duyduklarında cihazı aldık. Gayet memnunum, acayip hızlı ve güçlü:)

Geçen yıl benim tavsiyemle 3 arkadaşım Xiaomi cihaz aldı. ikisi Redmi Note 7, biri de Mi 8 almıştı. Şuan gayet memnunlar:)

Arkadaşlar muhtemelen bugün alacağım telefonu. MediaMarkt Ankara şubesinde cihazı indirimle alacağım inşallah. Pişman olmam umarım.

Arkadaşlar alacağım herhalde birazdan çıkacağım. Aldığım zaman paylaşacağım.

Arkadaşlar cihazı Teknosa’dan alıyorum. Yeşil renge karar verdim.
14011508-FBB1-4C8A-B454-1B8D17BD90B2.jpeg

Son düzenleme:
Arkadaşlar telefonu çoktan aldım, yalnız aktarmada sıkıntı var. Verileri 2 farklı programla denedim, fakat eski cihaz aktarma işlemi onaylanmadı diyor. Önerebileceğiniz program varsa yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar telefonu çoktan aldım, yalnız aktarmada sıkıntı var. Verileri 2 farklı programla denedim, fakat eski cihaz aktarma işlemi onaylanmadı diyor. Önerebileceğiniz program varsa yazarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın:)
Kendi uygulaması Mi Mover'dan denediniz mi?

Sorularınızı kullanıcılar kulübüne yazarsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz bu arada:)

Google Drive üzerinden veya Dr.fone üzerinden aktarabilirsin
Phone Clone önerirdim lakin o uygulama Huawei telefonlarında işe yarıyor herhangi Android cihazda olmuyor normalde bende İPhone'daki verilerimi o uygulama üzerinden aktaracaktım lakin yeni telefonun Huawei ya da Honor olması gerekiyor

Mi Mover çalıştı, hepinize teşekkür ederim. Cihazıma kurulumları ve güncellemeleri yaptım, artık kullanabilirim.