Ahmet Duran ŞİMŞEK
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Öncelikle hayırlı ramazanlar. Bundan bir ay önce iPhone 6s 32GB değişim ürünü olan ürünümde arka kaşa içerisinden (apple logo tarafı) cızırtı sesi gelmeye başladı. Bu ses gürültülü bir ortamda duyulabilecek ses değil,bu ses üzerine Ankamall Apple Gürgençler teknik servisine cihazımı teslim ettim. 3 gün sonrasında teslim aldığımda erkan değişmiş bir şekilde geldi. Ben teknik servisten çıkmadan orda cihazı test etmek istedim. Cızırtı sesi geliyordu fakat orda bulunan teknik servis elemanları bu sesin normal olduğunu belirttiler ben de bunun üzerine başka bir cihazda test ettim.ve bunun normal bir ses olmadığını oradaki teknik servis elemanlarına belirttim,daha sonrasında ben 2. kez farklı bir servis olan KVK ANKARA TEKNIK SERVISI'ne götürdüm. Orda ise bıraktıktan 3 gün sonra testler yapılmış ve hiçbir sorun olmadığı söylendi tekrardan. Bunun üzerine Apple Destekle görüştüm onlar ise beni Genpa Ankara Teknik Servisine yönlendirdi. Orda ise cihaz İstanbul da bulunan büyük servise gönderilmiş orda ise ekran amoledleri değiştirilip ve testler yapılıp tekrardan gönderilmiş. Teslim almaya gittiğimde cihazdaki ses devam ettiğini ordaki teknik servis personeline belirttim. Cihazı tekrardan teknik servise vermeyip Apple Destekle görüştüm. Onlar ise çok yardımcı oldular. Apple üzerinden bana bir mail atıldı. Mailin içeriği cihazımın kapalı kutu bir şekilde iPhone 7 32GB silver rengi ile gönderileceği yazıyordu. Bu mailden sonra Apple bana kargo şirketi yoluyla Gider Pusulası yolladı. Bunları doldurduktan sonra bir nüshasını kendim aldım bir nüshasını yollayacağım arızalı cihazın kutusunun içerisine koydum. Kutuya koymadan önce imzalamış olduğum belgenin fotoğrafını Apple'e e-posta yardımıyla gönderdim. Fotoğraf gönderildikten sonra Apple anlaşmalı olan kargo firmasının beni arayıp ne zaman müsait olduğunu sorup cihazı teslim almaya geleceklerini belirttiler. Arızalı cihazı teslim ettim. Yeni cihazın gelmesini bekliyorum. Not: Cızırtı sesi orjinal olmayan adaptör nasıl içinden ses çıkartıyorsa aynı ses cihazda vardı.
Demem şu ki Apple servis konusunda 10 numara.
Demem şu ki Apple servis konusunda 10 numara.