- Katılım
- 19 Ekim 2018
- Mesajlar
- 1,662
- Reaksiyon puanı
- 640
- Puanları
- 293
- Yaş
- 20
Ben bi kızı seviyordum. İşte sınıfta bitanesi de herkese söylemiş, kız şimdi müdüre gidiyor. Disipline gider miyim?
Ben bi kızı seviyordum. İşte sınıfta bitanesi de herkese söylemiş, kız şimdi müdüre gidiyor. Disipline gider miyim?
9Birini sevdin diye hiçbir şey olmaz merak etme. Kızın da müdüre gitmesine hiç anlam veremedimHangi sınıftasın bu arada?
9
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kız benden nefret ediyo. Bi de sevgilisi varmış.
Ailen biliyorsa Sıkıntı ama ailen bilmez ise sorun olmazBen bi kızı seviyordum. İşte sınıfta bitanesi de herkese söylemiş, kız şimdi müdüre gidiyor. Disipline gider miyim?
Birşey diyeceğim ama üzülme ama kız seni sevse müdüre gitmezdi yani..Ben bi kızı seviyordum. İşte sınıfta bitanesi de herkese söylemiş, kız şimdi müdüre gidiyor. Disipline gider miyim?
Ailen biliyorsa Sıkıntı ama ailen bilmez ise sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birşey diyeceğim ama üzülme ama kız seni sevse müdüre gitmezdi yani..![]()
Sosyal medyaSözlü beyandan birşey olmaz sen sosyal medyadan yürümediysen.
Ne oldu ya yanlış cümle mi kurdumSosyal medya![]()
Sosyal medyadan yazdım her şeyi.Ne oldu ya yanlış cümle mi kurdum![]()