- Reaksiyon puanı
- 16,597
Köstüm ayarlandı çakma beyaz sakal ile çıkacağım. ?İlginç bir anım olmadı ancak olacak gibi. ?
Dede Korkut kılığında tüm okula destan anlatacağım.
Köstüm ayarlandı çakma beyaz sakal ile çıkacağım. ?İlginç bir anım olmadı ancak olacak gibi. ?
Ortaokulda beni nene hatun yapmışlardı?Köstüm ayarlandı çakma beyaz sakal ile çıkacağım. ?
Sakal takmıyorsun en azından. ?Orta okulda beni nene hatun yapmışlardı?
Sende gösteri için çarşaf takmıyorsun en azından?Sakal takmıyorsun en azından. ?
Kavuk takacağım. ??Sende gösteri için çarşaf takmıyorsun en azından?
Bu bana şuanki edebiyat hocamın sonu olacak gibi geliyor. Çünkü bizimkinin de akıl sağlığı yerinde mi çok emin değilim.Lise ikiyim daha. Bir İngilizce hocamız vardı, antidepresan aldığını söylüyordu. Derslerde bazen konuşanlar oluyor diye birden ders anlatmayı bırakıp küsüyordu falan. Zamanla adam iyice sıyırdı. Haftalarca sınıftaki öğrencileri gayet ciddi bir biçimde çöp kovasını kafalarına geçirmek için kovalaması, sınavın ortasında durduk yere duvara yumruk atıp elini kırması ve sevmediği öğrencilere büyü yaptığını iddia etmesi gibi garip davranışlarının ardından okul yönetiminin araştırması sonucu akli dengesini yitirdiği ve meslekten men edildiği ortaya çıktı.
Son dersinde de bize ''Hepinizi bir gün bulup balıklarla vura vura öldüreceğim.'' demişti. Acaba vazgeçti mi yoksa hâlen bizi arıyor mu?
Hepimizin sonu böyle olacak.Bu bana şuanki edebiyat hocamın sonu olacak gibi geliyor. Çünkü bizimkinin de akıl sağlığı yerinde mi çok emin değilim.
İlginç bir anım olmadı ancak olacak gibi. ?
Aslında geçmişe döndüğünde güzel arkadaşlar ve yaramazlıkları hatırlamak güzel oluyor fakat bazen ''keşke yapmasaydım'' tarzı olaylar da kaçınılmaz tabii ki. Bu yüzden hayatımı hareketli ve canlı yaşadığıma hiçbir zaman pişman olacağımı düşünmüyorum, başımı çok büyük bir derde sokmadığım sürece.Benim lise anım niye böyle değil ya diyor başkaları anlatınca çok düz çok sıradan kendi kendime yaşayıp gitmişm rezillik yok gürültü yok?
Bazen o an seni çok strese sokan şeyler yıllar sonra gülerek hatırlıyorsun. Geçiyor yani bir şekilde bazen "keşke yapmasaydım" demekte güzeldir. Tecrübe etmiş oluyorsun güzel duygu bunlar.Aslında geçmişe döndüğünde güzel arkadaşlar ve yaramazlıkları hatırlamak güzel oluyor fakat bazen ''keşke yapmasaydım'' tarzı olaylar da kaçınılmaz tabii ki. Bu yüzden hayatımı hareketli ve canlı yaşadığıma hiçbir zaman pişman olacağımı düşünmüyorum, başımı çok büyük bir derde sokmadığım sürece.