Kargom zimmet alındı diyor

Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar ben gtx 960 2GB ekran kartı aldım ve takip yaptığım zaman zimmet alındı diyor . Lütfen bilen yorum yapsın . Kim zimmet alıyor üstüne sen kimsin ya? Neden adam akıllı bilgi vermiyorlar ? Kim zimmet aldı? Ürün benim ben parayı verdim . Ukim deki eleman arak yapmış olmasın . Hadi Allah'ım nolur gelsin hadi yarrabbi ya hak .

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Dağıtıma çıkmıştır..

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,897
Zimmete almak, dağıtıma çıkarmak için üzerine almak demek.

Reaksiyon puanı
4
Reaksiyon puanı
4
Bugün mü imkanı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha yeni başakşehir postanesinde bekliyor dedi

Ben ise esenlerdeyim

Arkadaşlar ben ürünü almadan önce Türkçe bir şekilde satıcıya üstüne 15 dolar yazma ben vergisini vereceğim dedim ama cevap vermedi sıkıntı olur mu? Vergisini vermek istiyorum yaklaşık 120₺ vergi var kapıda ödeyebilir miyim

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Merhaba arkadaşlar ben gtx 960 2GB ekran kartı aldım ve takip yaptığım zaman zimmet alındı diyor . Lütfen bilen yorum yapsın . Kim zimmet alıyor üstüne sen kimsin ya? Neden adam akıllı bilgi vermiyorlar ? Kim zimmet aldı? Ürün benim ben parayı verdim . Ukim deki eleman arak yapmış olmasın . Hadi Allah'ım nolur gelsin hadi yarrabbi ya hak .
Büyü..

Reaksiyon puanı
4
İyi günler arkadaşlar ürünüm ukimde kalmış . Bugün evime kargocu geldi bir telgraf verdi benden kredi kartı ekstresi ve sipariş kalemi isaretleyiniz dedi 7 gün içinde almalısınız diyor ama bayram var Gidip almam mı gerekiyor ? Kargo değer tespiti yapılamamış diyor . Baya uzun sadece bir kısmı şu şekilde ; ödemeyi gösteren kredi kartı ekstresi ilgili sipariş kalemi işaretlenerek veya havale benzeri para aktarım belgemizi bunlar yoksa fatura, ile kimlik fotokopinizi 7 gün içinde müdürlüğümüze e-posta adresine konu kısmında gönderi barkodunu yazarak işletmeniz halinde gönderiniz adrese gonderilecek diyor.

hahaha kartımı çalmışlar diyen bi velet mi söylüyor bunu :))
Dostum o sadece işin mizahıydı ama yapılmıyor da değil

Son düzenleme: