EFSANELER EFSANESİ BU KADAR İYİ BİR TELEFON TATMAMIŞTIM. AÇIK ARA EN İYİSİ ÇOK RAHAT SÖYLEYEBİLİRİM. Şarjı bir günü çok rahat götürüyor hatta şarjı bir günde bitmediğinden ilginç oluyor alışamadım.Telefonun şarjı 1 gün yetiyormu ve beklemede pil eksiltiyormu diye sormucam samsung'ta normal bu durum. Telefonu alalı 6 ay oldu satma durumuna geldim. Kulllananlarında görüşlerini alabilirmiyim.
Kullanıcıları bu konuda bulabilirsiniz.Telefonun şarjı 1 gün yetiyormu ve beklemede pil eksiltiyormu diye sormucam samsung'ta normal bu durum. Telefonu alalı 6 ay oldu satma durumuna geldim. Kulllananlarında görüşlerini alabilirmiyim.
Kamera uygulamasına girince kamerandan kısık da olsa bir ses geliyor mu bir de karşıdan ışık alınca kamera da yansıma oluyor sanırım dışardan yansımayı göremiyorsun ama telefon ekranına bakınca yeşilimsi bir şey var hareket ettirirsen yer değiştiriyor falan siz de öyle bir şey var mı?EFSANELER EFSANESİ BU KADAR İYİ BİR TELEFON TATMAMIŞTIM. AÇIK ARA EN İYİSİ ÇOK RAHAT SÖYLEYEBİLİRİM. Şarjı bir günü çok rahat götürüyor hatta şarjı bir günde bitmediğinden ilginç oluyor alışamadım.
Monitörde sağ üstte ki şeyi kameramda görüyorum ama gerçekte öyle bir şey yok yani tamamen kamera içinde olan bir olay senden ricam riekt bir ışık kaynağına telefonu tutup telefonu yön değiştirerek bakar mısın sen de de yansına olucak mı ona göre garantiye vermeliyim daha 4 gün önce hepsi burada dan aldımKamera uygulamasına girince kamerandan kısık da olsa bir ses geliyor mu bir de karşıdan ışık alınca kamera da yansıma oluyor sanırım dışardan yansımayı göremiyorsun ama telefon ekranına bakınca yeşilimsi bir şey var hareket ettirirsen yer değiştiriyor falan siz de öyle bir şey var mı?
Lütfen cevapla
Telefonun şarjı 1 gün yetiyormu ve beklemede pil eksiltiyormu diye sormucam samsung'ta normal bu durum. Telefonu alalı 6 ay oldu satma durumuna geldim. Kulllananlarında görüşlerini alabilirmiyim.
Kamera da diyafram değişirken ses geliyor mu ben de ses geliyorSamsung Galaxy S9+ 128 GB kullanıyorum, günü rahatlıkla çıkarıyor hatta 12 ye kadar anca bitiyor PUBG oynuyorum bitmesi için, Bekleme de %1-2 düşüş yaşıyor ama bu durum gayet normal![]()
Kamera da diyafram değişirken ses geliyor mu ben de ses geliyor
geç cevap için kusura bakma. hayır sorun yok aklın karışmasın kullan.Kamera uygulamasına girince kamerandan kısık da olsa bir ses geliyor mu bir de karşıdan ışık alınca kamera da yansıma oluyor sanırım dışardan yansımayı göremiyorsun ama telefon ekranına bakınca yeşilimsi bir şey var hareket ettirirsen yer değiştiriyor falan siz de öyle bir şey var mı?
Lütfen cevapla
---- Mesajlar birleştirildi ----
Monitörde sağ üstte ki şeyi kameramda görüyorum ama gerçekte öyle bir şey yok yani tamamen kamera içinde olan bir olay senden ricam riekt bir ışık kaynağına telefonu tutup telefonu yön değiştirerek bakar mısın sen de de yansına olucak mı ona göre garantiye vermeliyim daha 4 gün önce hepsi burada dan aldım