ne gibi farklar var ben 4 senedir kullanıyorum yeni telefonum için vodofone alıcaktım sizce tarife paketleri nasıl
Hız denilen birşey var fakir gibi 13 mbiti geçemiyordu güzelim telefon.
ne gibi farklar var ben 4 senedir kullanıyorum yeni telefonum için vodofone alıcaktım sizce tarife paketleri nasıl
Baz istasyonu başka operatöre ait olbilirmiEvimin 150m ilerisinde baz istasyonu var fakat evin içerisinde internet çekmiyor.Telefonla konuşurken bile cama çıkmazsam kesilme oluyor.Sebebi nedir?
Türk telekomdaki blackberry sınırsız denilen internet paketini blackberry cihazım olmasada alabilir miyim?
32.68₺ olan dan bahsediyorum
Hocam bir arkadaşım türk telekomdan faturaya ek telefon almış nakit çevirmek için satacak ben bu telefonu ondan satın alıcam öğrenmek istediğim şey arkadaşım faturasını ödemezse aldığım cihaz iletişime kapanır mı türk telekom tarafından? Hat kapanır ama cihaz kapanır mı bilmiyorum. Çünkü turkcell yeni uygulamaya geçti fatura üstünden cihaz alınca fatura ödemezse kişi önce hattı daha ileri zamanda cihazı bloke ediyor türk telekomda böyle bişey var mı?
Abi eve Türk Telekom interneti baglattim 4 ay sonra fatura kağıdı gelmemeye başladı ve halen de gelmiyorAklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz bir yararım dokunursa sevinirim.
Şuna için Türk Telekom’da yok ama Vodafone öyle bişey sunuyor sınırsız İnstagram Facebook Twitter YouTubekardeşim türk telekomda öğrenciye uygun youtube sınırsız yada instagram sınırsız gibi tarifeler varmı yardımcı olabilirmisin
ben şuan vodofonedeyim hangi tarife va ücreti ne kadarŞuna için Türk Telekom’da yok ama Vodafone öyle bişey sunuyor sınırsız İnstagram Facebook Twitter YouTube
Merhaba faruk bey. Türktelekom faturasız müşterilerine VoLTE hizmeti neden vermiyor.Aklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz bir yararım dokunursa sevinirim.
Merhaba faruk bey. Türktelekom faturasız müşterilerine VoLTE hizmeti neden vermiyor.
Kullandigim faturali hat var.baska bir hat daha alip omun uzerine cihaz alabilirmiyim. Kullandigim hattin ustune cihaz var suan.2.cihaz vermiyormus artik tt
Aklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz bir yararım dokunursa sevinirim.
Sevgili @bakkal77 ,
Cihazlar hat üzerine değil TC kimlik no üzerine verilir. Bu sebepledir ki farklı bir hat dahi alsanız aynı ret yanıtını alacaksın. Kaldı ki yeni bir hat aldığında zaten 6-12 ay yeni hat bekleme süren var.
Malesef mobil hat tarafından alamazsınız kotanız dolmus ing ihtiyac kredili alabilirsiniz .
Onlar KKB sorgusuna bağlı olduğu için günlük olarak değişebilir. Bir tc no üzerine bir operatörde max. 2 cihaz verilebilir ama yeni sistemde 2. cihaz vermiyor olabilir belki. Turkcell ile görüş istersen birde.
musteri hizmetlerini aradim bayilere gidin dedi .bilgi istedim bilgimiz yok filan salladi biseyler .bayiye gidiyim en iyisi tesekkurler
Mobilde gece 2-8 arası neden sınırsız internet verilmiyor 4G üzerinden. Aynısını pttcell yapabiliyorken hem de 10 TL ye. Turkcell bile 139 TL istiyorken. Hele ki pttcell Türk telekom alt yapısını kullanıyor dedikleri halde nasıldır bilinmez 50-90mbit arası alabiliyorken. Şaşkınlıklar operatörü oldu yine.![]()
Kaç kez okudum anlatmak istediğini anlamadım..
Teşekkürler.Hocam şöyle izah edeyim. Kullandığınız ayı ödüyorsunuz. Siz bugün fatura öderseniz Ağustos ayını ödersiniz. Eylül bitti zaman Ekim ayında, Eylül ayını ödemiş olursunuz. Bu sebeple siz şimdi kapattırdığınızda 1 Eylül'den bugüne kadar olan 27 günlük bir kullanım faturası ödemeniz gerekir ki fatura ne olursa olsun her ayın 1'inde kesilir. Yani 1 Ekim'den sonra bu 27 günün borcunu ödemeniz gerekirken ödememişsiniz. Bunu şube bilmez ve söylemez. Siz mağdur olursunuz.
2-8 arası internet hızı sınırsız değil diyor sanırım ya da kota var diyor. pttcell bile telekom alt yapısıyla interneti verebildiği kadar yüksekten veriyor diyor. Böyle bir şey işte![]()
@Constantin87 arkadaş demek istiyor ki; Ptt ve diğer GSM operatörleri belli bir ücret karşılığında BTK kurallarına bağlı kalarak gece 02.00 ve 08.00 saatlerinde normal hızda AKN kullanım imkanı verirken TT neden vermiyor? Müşteri tutma ihtiyacı yok çünkü. Doymuş kıvamda.