Teşekkürler Hakkı Abi. Çok soru olacak ama bu vergilendirmeler sitesinde yazıyor mu yoksa sonradan ülkeye gelirken mi çıkıyor?Satın alma aşamasında söylüyor zaten ama vergi ödemek zorunda kalabilirsin.
Amazon girişte vergiyi ödemek için senden belli bir ücret alıyor satın alma ekranında çıkıyor diye biliyorum. Eğer vergi alınmazsa veya hepsi alınmazsa sanırım 2 ay içinde vergi için aldıkları tutarı kredi kartına iade ediyorlar.Teşekkürler Hakkı Abi. Çok soru olacak ama bu vergilendirmeler sitesinde yazıyor mu yoksa sonradan ülkeye gelirken mi çıkıyor?
Çok teşekkürler yanıtlarınız içinAmazon girişte vergiyi ödemek için senden belli bir ücret alıyor satın alma ekranında çıkıyor diye biliyorum. Eğer vergi alınmazsa veya hepsi alınmazsa sanırım 2 ay içinde vergi için aldıkları tutarı kredi kartına iade ediyorlar.
Anladım o zaman hiç gerek yok ben buradan alayım harddiski neredeyse aynı fiyata gelecek çünkü.Gümrük vergisini amazon ödemez. Buradaki gümrüğe geldiğinde kargo şirketi bildirir. 30 Euro üzerine %20 vergi alınıyor.