Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
:D bu arada Diamond Protect hakkında güvenilir mi diye merak edenler adına bunu izleyin bi
Daha önce deneyen arkadaşımız zamanından önce ve tam olarak doğru düzgün kullanamadığı için etkisini fazla görmemiştir
Telefon kirilmiyor ztn bende cekicle girsem kirilmaz videolar cok bunun hakkinda ama ciziliyor bosuna yormayin kendinizi o kadar merak ediyorsaniz alin deneyin sonucu yazin ama ciziliyor

gkhan.55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar cihaza güncelleme gelmiş
5f3a3dfe1c06d40573f0135774ea948c.jpg

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
:D bu arada Diamond Protect hakkında güvenilir mi diye merak edenler adına bunu izleyin bi
Daha önce deneyen arkadaşımız zamanından önce ve tam olarak doğru düzgün kullanamadığı için etkisini fazla görmemiştir
ben de tam videoyu paylaşmaya geldim hacı sen paylaşmışsın eyvvv

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Arkadaşlar bu always on display şarjı çok sömürür mü? Siz kullanıyor musunuz?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Nereden almış? Boyutu benim için 0 sıkıntı.

Tek elle mi kullanacaksın ki zor geliyor boyutundan şikayetçisin iki elle kullanıver yani tutuş şeklini kavrarsın zamanla onu dert etmene gerek yok banada ilk başta zor geldi 2 elle sonradan kavradım deneyerek ama cidden tek elle kullanmak çok zor

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Güncelleme bana da geldi.yukleyim mi
?Dex hatasi duzelti diyor.o ne demek?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Burada ürünü deneyen var.reklami yapan tabiki ürünü överek güzel tanıtacak.yoksa malın sahibi niye boş yere reklam için para versin

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Burada ürünü deneyen var.reklami yapan tabiki ürünü överek güzel tanıtacak.yoksa malın sahibi niye boş yere reklam için para versin

telefonu görmüyormusun yerden yere vurdu kırılmadı o kadar girişti görünür bir çizik oluşmadı daha ne yapsınlar

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
telefonu görmüyormusun yerden yere vurdu kırılmadı o kadar girişti görünür bir çizik oluşmadı daha ne yapsınlar
Gorunur bi cizikten kastin ne senin? Sana ekranin fotosunu yakin cekimde isiga tutup attimi? Elimdeki bicagin ucu ne kadar sivri ve kesici? Ben denedim diyorum resimlerinide ekledim inanmakta gucluk cekiyorsun galiba sorunun ne anlamadim

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Ayrica cok ozel bir uygulama takigi yok dikkatli videolarini izlersen anlarsin 1 numara ile sil temizle sonra siyah bezle sil kurula sonra 2 numarayi ac telefona iyice sur hertarafina sonra 10 dk birak islaklik kuruduktan sonra siyah bezle uzerini iyice sil ve 10 saat birak olay bu tam yapamamis derken. Sonuc olarak biseye yaramadigini soyluyorum almak isteyenler buyursun alsin alinan urunden karim zararim yok denedim ve sonucu yazdim

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ayrica cok ozel bir uygulama takigi yok dikkatli videolarini izlersen anlarsin 1 numara ile sil temizle sonra siyah bezle sil kurula sonra 2 numarayi ac telefona iyice sur hertarafina sonra 10 dk birak islaklik kuruduktan sonra siyah bezle uzerini iyice sil ve 10 saat birak olay bu tam yapamamis derken. Sonuc olarak biseye yaramadigini soyluyorum almak isteyenler buyursun alsin alinan urunden karim zararim yok denedim ve sonucu yazdim

Yahu Ürün kullanıldıktan 10 saat sonra etkisini göstermiyorki 24 saat sonra gösteriyor sen bu zamandan önce denediğin için çabucak çiziliverdi bir işe yaramasa Videodaki GM cihazı çizikler içinde kalacaktı Telefonun camı Daha dandik

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Yahu Ürün kullanıldıktan 10 saat sonra etkisini göstermiyorki 24 saat sonra gösteriyor sen bu zamandan önce denediğin için çabucak çiziliverdi bir işe yaramasa Videodaki GM cihazı çizikler içinde kalacaktı Telefonun camı Daha dandik

Ben 2. Telefonumada 1.5 gun sonra uyguladim yazdiklarimi okumuyosunki 36 saat gectikten sonra denedim degisen bisey yok ciziliyor ayrica videoda ekrani ne kadar yakin gosteriyor? Bende uzaktan ceksem benimkide tertemiz gozukur. Neyse bos tartismaya gerek yok ztn anladiginida sanmiyorum sen urunu al kendi telefonunda dene sonra yaz buraya cizilmiyor diye.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ben 2. Telefonumada 1.5 gun sonra uyguladim yazdiklarimi okumuyosunki 36 saat gectikten sonra denedim degisen bisey yok ciziliyor ayrica videoda ekrani ne kadar yakin gosteriyor? Bende uzaktan ceksem benimkide tertemiz gozukur. Neyse bos tartismaya gerek yok ztn anladiginida sanmiyorum sen urunu al kendi telefonunda dene sonra yaz buraya cizilmiyor diye.

ufak kılcal iz kalabilir aşırı abanıp bıçakla çizdiğin için korumanın etkisi geçince düzelir diye düşünüyorum doğrudan ekranda iz kaldığını sanmıyorum O videoda denenen telefonu iyice bir bak istersen FHD ayarlarda aç bak görünür bir iz kalmadığını göreceksin ha istersen gider onlara sorarım fotoğraf çekmesini isteyip olayın aslını anlatmaya çalışırım

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Neyse benim demek istediğimi de anlamıyorsunuz ortak noktayı bulamadığım için daha fazla uzatmaya gerek yok iyi forumlar

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar navigasyon çubuğunu siyah renk yapabiliyormuyuz. Bazı Youtube videolarında siyah yapmışlar. Ben siyah renk yapamadım.

civilengineer61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar bugün ilk defa USB ile bilgisayara bağlamaya çalıştım telefonu. Şarj oluyor gözüküyor. Telefonda açılan menüde "dosya aktarımı için usb" yi seçtim fakat bilgisayarımda telefon klasörü gözükmüyor.

Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Arkadaşlar bugün ilk defa USB ile bilgisayara bağlamaya çalıştım telefonu. Şarj oluyor gözüküyor. Telefonda açılan menüde "dosya aktarımı için usb" yi seçtim fakat bilgisayarımda telefon klasörü gözükmüyor.

Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
bilgisayarın aygıt sürücüsünde problem olabilir.
--- Gönderi Güncellendi ---
ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ben telefonu fabrika ayarlarına çevirdim yine eski arayüz gelmedi.sadece zil sisleri ,şifreler falan siilindi.başka nasıl çözebilirim?

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
bilgisayarın aygıt sürücüsünde problem olabilir.

ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ben telefonu fabrika ayarlarına çevirdim yine eski arayüz gelmedi.sadece zil sisleri ,şifreler falan siilindi.başka nasıl çözebilirim?
Anlamadim?

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
yeni bir ekran koruyucusu ,kılıf almayı düşünüyormusun?bende bu konuda arayış içersindeyim
bu sıvı dan hayır yok.ekran koruyucu ile kılıf kullanılamıyor
Çinden siparis verdim gelene kadar ekran koruyucusuz kullanacagim zaten s7 edgemide koruyucusuz kullaniyordum hevesim gecince cikaririm ekran koruyucuyu kilifta kullanmiyorum ztn telefon buyuk birde kilif takinca uzay mekigi gibi oluyor.

Dr.murat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar diamond protect hakkında yorumum aldım. 2 gündür kullanıyorum. ne değişti ?? hiç bir şey değişmedi. zaten bir şey hissedilmiyor ne renk ne katman ne hissiyat hiç birşey yok. umarım umarım 100 de 1 de olsa koruyordur. parmak izi bırakmaz diyor lakin kusura bakmasınlar bırakıyor. su ve her şey kayıp gider diyor özellikle kullanmadan önce su nasıl üstünde duruyorsa şimdi de aynı yani değişen bir şey yok. önerir miyim ? bilmiyorum çünkü korumaz demiyorum koruyor da diyemiyorum. ama bir ihtimal bir defa ekranımın kırılmasını bile önlerse yine işe yaramış olacak. düzgün bür ekran koruyucu bulursanız tamperli cam falan onu buna kesimlikşe tercih edin.