Ömer YAROĞLU
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Okur
Telefonun ekrani masaya gelecek sekilde koy deneSoruma cevap verebilecek birisi yok mu?
Telefon kirilmiyor ztn bende cekicle girsem kirilmaz videolar cok bunun hakkinda ama ciziliyor bosuna yormayin kendinizi o kadar merak ediyorsaniz alin deneyin sonucu yazin ama ciziliyorbu arada Diamond Protect hakkında güvenilir mi diye merak edenler adına bunu izleyin bi
Daha önce deneyen arkadaşımız zamanından önce ve tam olarak doğru düzgün kullanamadığı için etkisini fazla görmemiştir
Hocam bizzat 1 gun sonrada denedim uygladiktan 12 saat sonrada denedim iz kaliyor demesi ciziliyor ve gecmiyor arkadas kendini kandiriyor galiba cizilmiyor fln diyeTelefon açıp göstermediler
ben de tam videoyu paylaşmaya geldim hacı sen paylaşmışsın eyvvvbu arada Diamond Protect hakkında güvenilir mi diye merak edenler adına bunu izleyin bi
Daha önce deneyen arkadaşımız zamanından önce ve tam olarak doğru düzgün kullanamadığı için etkisini fazla görmemiştir
Hocam bizzat 1 gun sonrada denedim uygladiktan 12 saat sonrada denedim iz kaliyor demesi ciziliyor ve gecmiyor arkadas kendini kandiriyor galiba cizilmiyor fln diye
Kirilmiyor olabilir ama ciziliyor...
tavsiye edermisin
Arkadaşlar bu always on display şarjı çok sömürür mü? Siz kullanıyor musunuz?
Nereden almış? Boyutu benim için 0 sıkıntı.
Güncelleme bana da geldi.yukleyim mi
?Dex hatasi duzelti diyor.o ne demek?
Burada ürünü deneyen var.reklami yapan tabiki ürünü överek güzel tanıtacak.yoksa malın sahibi niye boş yere reklam için para versinbu arada Diamond Protect hakkında güvenilir mi diye merak edenler adına bunu izleyin bi
Burada ürünü deneyen var.reklami yapan tabiki ürünü överek güzel tanıtacak.yoksa malın sahibi niye boş yere reklam için para versin
Gorunur bi cizikten kastin ne senin? Sana ekranin fotosunu yakin cekimde isiga tutup attimi? Elimdeki bicagin ucu ne kadar sivri ve kesici? Ben denedim diyorum resimlerinide ekledim inanmakta gucluk cekiyorsun galiba sorunun ne anlamadimtelefonu görmüyormusun yerden yere vurdu kırılmadı o kadar girişti görünür bir çizik oluşmadı daha ne yapsınlar
Ayrica cok ozel bir uygulama takigi yok dikkatli videolarini izlersen anlarsin 1 numara ile sil temizle sonra siyah bezle sil kurula sonra 2 numarayi ac telefona iyice sur hertarafina sonra 10 dk birak islaklik kuruduktan sonra siyah bezle uzerini iyice sil ve 10 saat birak olay bu tam yapamamis derken. Sonuc olarak biseye yaramadigini soyluyorum almak isteyenler buyursun alsin alinan urunden karim zararim yok denedim ve sonucu yazdimtelefonu görmüyormusun yerden yere vurdu kırılmadı o kadar girişti görünür bir çizik oluşmadı daha ne yapsınlar
Ayrica cok ozel bir uygulama takigi yok dikkatli videolarini izlersen anlarsin 1 numara ile sil temizle sonra siyah bezle sil kurula sonra 2 numarayi ac telefona iyice sur hertarafina sonra 10 dk birak islaklik kuruduktan sonra siyah bezle uzerini iyice sil ve 10 saat birak olay bu tam yapamamis derken. Sonuc olarak biseye yaramadigini soyluyorum almak isteyenler buyursun alsin alinan urunden karim zararim yok denedim ve sonucu yazdim
Yahu Ürün kullanıldıktan 10 saat sonra etkisini göstermiyorki 24 saat sonra gösteriyor sen bu zamandan önce denediğin için çabucak çiziliverdi bir işe yaramasa Videodaki GM cihazı çizikler içinde kalacaktı Telefonun camı Daha dandik
Ben 2. Telefonumada 1.5 gun sonra uyguladim yazdiklarimi okumuyosunki 36 saat gectikten sonra denedim degisen bisey yok ciziliyor ayrica videoda ekrani ne kadar yakin gosteriyor? Bende uzaktan ceksem benimkide tertemiz gozukur. Neyse bos tartismaya gerek yok ztn anladiginida sanmiyorum sen urunu al kendi telefonunda dene sonra yaz buraya cizilmiyor diye.
senın anlama problemın var.bu yüzden daha fazla senle tartışmak istemiyorum.ne kadar anlatsam boştelefonu görmüyormusun yerden yere vurdu kırılmadı o kadar girişti görünür bir çizik oluşmadı daha ne yapsınlar
bilgisayarın aygıt sürücüsünde problem olabilir.Arkadaşlar bugün ilk defa USB ile bilgisayara bağlamaya çalıştım telefonu. Şarj oluyor gözüküyor. Telefonda açılan menüde "dosya aktarımı için usb" yi seçtim fakat bilgisayarımda telefon klasörü gözükmüyor.
Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
ne yapmayı düşünüyorsunuz?Ben 2. Telefonumada 1.5 gun sonra uyguladim yazdiklarimi okumuyosunki 36 saat gectikten sonra denedim degisen bisey yok ciziliyor ayrica videoda ekrani ne kadar yakin gosteriyor? Bende uzaktan ceksem benimkide tertemiz gozukur. Neyse bos tartismaya gerek yok ztn anladiginida sanmiyorum sen urunu al kendi telefonunda dene sonra yaz buraya cizilmiyor diye.
Anlamadim?bilgisayarın aygıt sürücüsünde problem olabilir.
--- Gönderi Güncellendi ---
ne yapmayı düşünüyorsunuz?
--- Gönderi Güncellendi ---
ben telefonu fabrika ayarlarına çevirdim yine eski arayüz gelmedi.sadece zil sisleri ,şifreler falan siilindi.başka nasıl çözebilirim?
yeni bir ekran koruyucusu ,kılıf almayı düşünüyormusun?bende bu konuda arayış içersindeyimAnlamadim?
Çinden siparis verdim gelene kadar ekran koruyucusuz kullanacagim zaten s7 edgemide koruyucusuz kullaniyordum hevesim gecince cikaririm ekran koruyucuyu kilifta kullanmiyorum ztn telefon buyuk birde kilif takinca uzay mekigi gibi oluyor.yeni bir ekran koruyucusu ,kılıf almayı düşünüyormusun?bende bu konuda arayış içersindeyim
bu sıvı dan hayır yok.ekran koruyucu ile kılıf kullanılamıyor