İphone 5s ekranda bölgesel kararma!!

ErenYlmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle selamlar bugün annem mutfakta iken telefonu sanırım ısıdan kararmış tam anlayamadım bende sizlere sormak istedim acaba bu nedir nasıl çözebilirim ??

Görsel mevcut

@ShiftBoss

image.jpg

Son düzenleyen moderatör:

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Tek çözümü ekran değişimi nasıl bu kadar ısındı ben anlamadım normalde apple aşırı ısınınca kendisini otomatik olarak kapatıyor eğer garantisi varsa servise gönder

ErenYlmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Isınma dediğim belkide annem ocağın yanında unutmuştur falan olmuştur bilemiyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu metinde de cihazdan kaynaklı olduğu söyleniyo acaba doğrumudur

Ekli dosyayı görüntüle 27990

Son düzenleyen moderatör:

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Isınma dediğim belkide annem ocağın yanında unutmuştur falan olmuştur bilemiyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu metinde de cihazdan kaynaklı olduğu söyleniyo acaba doğrumudur
Arkadaş güzel cevap vermiş eğer senden kaynaklıysa zaten kullanıcı hatası derler ger gönderirler ama şansını bir dene bence

ShiftBoss

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
289
ErenYlmz merhaba,

Aşırı ısınmadan dolayı ekran yanığı oluşması diye anlıyorum eklediğiniz fotoğraftan. Telefonun ekranının değişmesi gerekli, model olarak güncelliğini yitirdiği için ücretsiz olarak Apple Türkiye'nin yardımcı olabileceğini düşünmüyorum açıkcası. Kolay gelsin.

ErenYlmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@ShiftBoss ve diğer arkadaşlar çok ama çok hepinize teşşekür ederim minnettarım size ayrıca olay tam olarak açığa kavuştu telefon öutfakta ocaktan dolayı ısı görmüş ama her gün geçtikçe küçülüp eski haline dönüyor ..