Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Note 8 alacaklara sesleniyorum , bokeh efektine ve 2x zooma ve kaleme o kadar önem vermiyorsanız S8 Plus'a yönelin hele bu fiyat farkıyla . Ancak 1 2 ay beklerim derseniz Note 8 almak mantıklı , sonra fiyat düşüyor diye her yere yazmayın . Android cihaz çıkar , bir kaç ay düşer sonra düşmez .

Note 8 de 3600 - 4000 arasına düşer bence bekleyin , mavi renginin mavisi çok hoş ama kameranın siyahı gözüme batıyor ama renk çok güzel bir renk .

Note 8 in kamerası daha iyi renkleri daha canlı Webtekno adlı youtube kanalında Note 8 s8 plus karşılaştırması var

M

Murat Burç

SDN Okuru
nereye 60 fps çekiyor ya eminmisiniz o 4k videoyu 60 fps oynatma olmasın Note 8 i kurcalayan biri olarak söylüyorum
Bak Snapdragon 835 işlemcisi 4K 30 FPS çekebiliyor. 4K 60 FPS oynatabiliyor.
Exynos 8890 ise 4K 120 FPS hem çekip oynatabiliyor.
Fakat sensörler 4K 30 FPS anladın mı?
upload_2017-9-10_22-17-15.png

Sen dedin ya S9'da gelirse yazılımla Note 8'e gelir. İşte öyle bir dünya yok.
--- Gönderi Güncellendi ---
upload_2017-9-10_22-19-14.png

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bak Snapdragon 835 işlemcisi 4K 30 FPS çekebiliyor. 4K 60 FPS oynatabiliyor.
Exynos 8890 ise 4K 120 FPS hem çekip oynatabiliyor.
Fakat sensörler 4K 30 FPS anladın mı?
Ekli dosyayı görüntüle 27435
Sen dedin ya S9'da gelirse yazılımla Note 8'e gelir. İşte öyle bir dünya yok.
Ekli dosyayı görüntüle 27436

anlamadığım nokta şu 120 fps kayıt ve oynatma yapıyorsa sensörler niye 30 fps destekliyor o zaman neden s5 nasıl oluyorda 4k çekim yapabiliyor şimdi yazılım ile halledilir o ya niye olmasın

M

Murat Burç

SDN Okuru
anlamadığım nokta şu 120 fps kayıt ve oynatma yapıyorsa sensörler niye 30 fps destekliyor o zaman neden s5 nasıl oluyorda 4k çekim yapabiliyor şimdi yazılım ile halledilir o ya niye olmasın
Benim bildiğim sensörün desteği yok. Samsung işlemciye kayıt desteğini fantezi olsun diye koydu belkide.
S5'in işlemcisi ve sensörü 4K 30 FPS kaydı destekliyor.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Benim bildiğim sensörün desteği yok. Samsung işlemciye kayıt desteğini fantezi olsun diye koydu belkide.
S5'in işlemcisi ve sensörü 4K 30 FPS kaydı destekliyor.

dediğin gibi fantezi olsun diye 4k ayarı koymuş samsung kaç yıl önceki işlemci nasıl tam olarak desteklesin ama Note 8 de 60 fps olacak 4k da samsung yapacak güncelleme ile o konuda sıkıntı yok yeterki o özellik ya Android Oreo da ya da s9 da duyrulsun

M

Murat Burç

SDN Okuru
dediğin gibi fantezi olsun diye 4k ayarı koymuş samsung kaç yıl önceki işlemci nasıl tam olarak desteklesin ama Note 8 de 60 fps olacak 4k da samsung yapacak güncelleme ile o konuda sıkıntı yok yeterki o özellik ya Android Oreo da ya da s9 da duyrulsun
Yahu sensör desteklemiyor. DESTEKLEMİYOR. Sen nasıl yapmasını bekliyorsun?
Yazılımla Getirmeleri imkansız. Hadi imkanı var getirmezler 835'i alanlar isyan eder kaldı ki imkanı yok zaten.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ya O zaman S5 Nasıl 4k çekim özelliği geliyor kaç yıl olmuş telefon çıkalı onunki hiç desteklemiyor bunu açıklarmısın?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
S5'in sensörü de işlemcisi de 4K destekliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 27437

:D Snapdragon 801 4 çekirdek 28 nm işlemci 4k yi demek destekliyor ama demek Exynos 8895 8 çekirdek 10nm işlemci desteklemiyor ayakta uyuyorsunuz ne diyim ilerleyen yazılım ile zamanlarda bu özellik s7 ye bile gelir :)
S5'in sensörü de işlemcisi de 4K destekliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 27437

Şimdi destekliyor çünkü samsung güncelleme ile kamera performansını onardı artık güncel telefonlara uyum sağlayabiliyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Exynos 8895 8 çekirdek 10nm işlemci desteklemiyor ayakta uyuyorsunuz ne diyim ilerleyen yazılım ile zamanlarda bu özellik s7 ye bile gelir :)
Yahu kardeş sen ne saçmalıyorsun?
Exynos 8895 4K 120 FPS video kaydını destekliyor. Fakat S8 ve Note 8'deki sensör sadece 4K 30 FPS kayıt yapabiliyor.
SD801 ise 4K 30 FPS video kayıt edebiliyor ve S5'in sensörü de 4K 30 FPS kayıt yapabiliyor.
S5 ilk çıktığında da 4K destekliyordu güncelleme ile gelmedi.
Yahu birşey bilmiyıorsun birşey saçmalıyorsun sus bari de boşu boşuna kendimi yormayayım burda birşeyler anlatacağım diye.
Ben nerede Exynos 8895 4K desteklemiyor dedim nereden ne uyduruyorsun ya.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Beyler benım tam anlamadığım olay ne biliyor musunuz, sensör ile Fps olayı nasıl yan yana geliyor. Yani sensör nasıl olurda fps ye etkisi olur ki bu konu çok tuhaf gelıyor bana ya

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Sensörler neyi destekliyorsa o görüntü seçeneğini kullanırsın yazılım ile bunu modifiye edebilme seçeneği olacak yazılım ile olmayacak bir şey değil

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sensörler neyi destekliyorsa o görüntü seçeneğini kullanırsın yazılım ile bunu modifiye edebilme seçeneği olacak yazılım ile olmayacak bir şey değil
Omnivision enayi zaten 4K 60 FPS destekleyen sensör yapıyor. Sony zaten enayi 960 FPS için sensöre RAM koyuyor. Tamam sen akıllısın onlar gerizekalı.
SDN enayi zaten yazılımla yapılabilecek şeyin h haberini Omnivision 4K 60 FPS destekleyen sensör yaptı diye duyuruyor. Tamam hepsi salak sen akıllısın.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Omnivision enayi zaten 4K 60 FPS destekleyen sensör yapıyor. Sony zaten enayi 960 FPS için sensöre RAM koyuyor. Tamam sen akıllısın onlar gerizekalı.
SDN enayi zaten yazılımla yapılabilecek şeyin h haberini Omnivision 4K 60 FPS destekleyen sensör yaptı diye duyuruyor. Tamam hepsi salak sen akıllısın.

o 4k sensör ile bu 4k sensör birmi hepsinin aynı sonuç vereceğini nerden çıkardın ben kendime hak vermiyorum kendi düşüncemi söyledim ilerleyen zamanlarda böyle bir gelişme olursa hiç şaşırmayacam çünkü 2017 yılındaki bir telefondan sözediyoruz neyse senin dediğin gibi olsun ne diyorsan haklısın okey daha fazla vakit harcamayacam anlatamıyormuşum

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Yahu kardeş sen ne saçmalıyorsun?
Exynos 8895 4K 120 FPS video kaydını destekliyor. Fakat S8 ve Note 8'deki sensör sadece 4K 30 FPS kayıt yapabiliyor.
SD801 ise 4K 30 FPS video kayıt edebiliyor ve S5'in sensörü de 4K 30 FPS kayıt yapabiliyor.
S5 ilk çıktığında da 4K destekliyordu güncelleme ile gelmedi.
Yahu birşey bilmiyıorsun birşey saçmalıyorsun sus bari de boşu boşuna kendimi yormayayım burda birşeyler anlatacağım diye.
Ben nerede Exynos 8895 4K desteklemiyor dedim nereden ne uyduruyorsun ya.
Beyler tutun çıldırdı gene YAHU DESTEKLEMİYOR DESTEKLEMİYOR AHAHAHAHHA :D:D:D
Note 8 çok güzel telefon note serisinin kalemini çok seviyorum note 8 de bomba gibi olmuş ama ülkemizde apple olsun Samsung olsun diğer markalar olsun bu fiyatlar neeeee böyle
Note 8 5 ,000 tl 2 sene öncesine kadar 3,000 tl pahalı geliyordu yok bide i8 5 bin tl den fazla olacakmış şaşırmışlar ya
Ne 3000 i ben 1000 in üzerinde telefon görünce elim ayağım titriyordu
Ben şu 4000-3600'e düşer diyenlerin aklını peynir ekmekle yediklerini düşünüyorum.
Görücez. Note serisi telefonların bu kadar hızlı fiyat düşüşü yaşayacağına nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum.
Iki model önceki note bile düşmedi gerçi note 7 nin yanlışlıkla dinamite dönüşmeside katkı sağladı ancak olsun sömestira kadar bence en az 4200 olur gibime geliyor.

Reaksiyon puanı
113
İphone x 'in çöp çıkması ile birlikte son kararım NOTE 8 alırım bir dal hayırlı olsun.

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
7 plustan note 8 geçmiş bulunuyorum,sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım,saygılar

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Yalnız bir sorunum var cihazın akg kulaklıkları 7 plusun kulaklıklarından baya bir düşük kalitede ses veriyor,s8 plus ta da aynı kulaklıklar veriliyo,bu sorunu bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Hayırlı olsun kısa bir özet geçseniz güzel olur
Bir kere iphon gibi bir cihazdan sıfır çerçeveli cihaza geçmek sizi şoke ediyor,akabinde süper amoled ve 2k ekran sizi direkt büyülüyo,bunun dışında beni en çok memnun eden kamerası oldu,düşük ışıkta inanamayacağınız kadar başarılı bir cihaz,bu saydıklarım kesinlikle hiçbir iphonda görmedim!!!

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yalnız bir sorunum var cihazın akg kulaklıkları 7 plusun kulaklıklarından baya bir düşük kalitede ses veriyor,s8 plus ta da aynı kulaklıklar veriliyo,bu sorunu bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Bir kere iphon gibi bir cihazdan sıfır çerçeveli cihaza geçmek sizi şoke ediyor,akabinde süper amoled ve 2k ekran sizi direkt büyülüyo,bunun dışında beni en çok memnun eden kamerası oldu,düşük ışıkta inanamayacağınız kadar başarılı bir cihaz,bu saydıklarım kesinlikle hiçbir iphonda görmedim!!!
Bu sene de göremeyeceksiniz. :D
Note 8 en doğru seçim olmuş tekrardan hayırlı olsun

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Hayırlı olsun kısa bir özet geçseniz güzel olur
Bir kere iphon gibi bir cihazdan sıfır çerçeveli cihaz geçmek sizi şoke ediyor,akabinde süper amoled ve 2k ekran sizi direkt büyülüyo,bunun dışında beni en çok memnun eden kamerası oldu,düşük ışıkta inanamayacağınız kadar başarılı bir cihaz,bu saydıklarım kesinlikle hiçbir iphonda görmedim
Bu sene de göremeyeceksiniz. :D
Note 8 en doğru seçim olmuş tekrardan hayırlı olsun
teşekkürler şu an için cihaza biraz yapancıyım ama çok memnunum

91ercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bir kere iphon gibi bir cihazdan sıfır çerçeveli cihaz geçmek sizi şoke ediyor,akabinde süper amoled ve 2k ekran sizi direkt büyülüyo,bunun dışında beni en çok memnun eden kamerası oldu,düşük ışıkta inanamayacağınız kadar başarılı bir cihaz,bu saydıklarım kesinlikle hiçbir iphonda görmedim

teşekkürler şu an için cihaza biraz yapancıyım ama çok memnunum
Cihazı yurtdışından mı aldınız. Elinize nasıl ulaştı hemen merak ettim doğrusu?

91ercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı olsun.Anladım. bende verdim de 25 eylül ve sonrası teslimat tarihi diye söylenmişti. O yüzden..