Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
sizce de şu haliyle çerçeveler çok kötü değil mi

Evet katılıyorum, çerçeveler çok kötü sırıtıyor ama bu tüm sızıntı resimlerinde öyle değil.
Bekleyip ne olup olmadığını göreceğiz. Ya ikisinden biri (iPhone 8 / Note 8 ) ya da hiçbiri :D
Nasılsa acelem yok.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Evet katılıyorum, çerçeveler çok kötü sırıtıyor ama bu tüm sızıntı resimlerinde öyle değil.
Bekleyip ne olup olmadığını göreceğiz. Ya ikisinden biri (iPhone 8 / Note 8 ) ya da hiçbiri :D
Nasılsa acelem yok.
keşke bütün sızıntılar yanlış çıksa o da note 8 gibi olsa :D

Son düzenleyen moderatör:

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
An itibariyle note 8i inceleme firsatim oldu.ama cok uzun s8 plustanda uzun.parmak izi okuyucusuna olasmak cok zor.aşiri derece elinden düsecekmiş hissi veriyor.kalem ve camera disnda pek bi fark göremedim.mediamarkta gelmis ön siparişli.4999tl 1tl geri dönuş yapacaklardir heralde.

Cok uzun tlfn.ama cok cix

91ercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Dün akşam ön siparişi verdim. Gear s3 hediyeli olarak. Şunu da belirteyim S3 hediyesi sadece webshop'tan oluyormuş. Aylardır beklediğim telefondu. Artıları eksileri elbette ki var. Hala note 2 (romlu)' yi aktif kullanıyorum. 4 Seneyi geçti. İnşallah Note 8 de bu kadar uzun ömürlü olur. Yeni bir note serisine geçeceğim için heyecanlıyım. Artık gün sayıyorum..

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Dün akşam ön siparişi verdim. Gear s3 hediyeli olarak. Şunu da belirteyim S3 hediyesi sadece webshop'tan oluyormuş. Aylardır beklediğim telefondu. Artıları eksileri elbette ki var. Hala note 2 (romlu)' yi aktif kullanıyorum. 4 Seneyi geçti. İnşallah Note 8 de bu kadar uzun ömürlü olur. Yeni bir note serisine geçeceğim için heyecanlıyım. Artık gün sayıyorum..

Hayırlı olsun, kutu açılış videosu bekliyoruz artık ;)

Not : Aramıza Hoş Geldin :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mavi Note 8 ateş ediyor ya alacaklar onu beklesin bence biraz muhteşem olmuş. S7 Edge'nin gümüşünden ve mavisinden sonra ilk defa bir Samsung telefonda bir rengi bu kadar çok beğendim muhteşem duruyor.

Brykhia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Mavi Note 8 ateş ediyor ya alacaklar onu beklesin bence biraz muhteşem olmuş. S7 Edge'nin gümüşünden ve mavisinden sonra ilk defa bir Samsung telefonda bir rengi bu kadar çok beğendim muhteşem duruyor.

Mavi Note 8 ülkemize gelmeyecek diye birşey duydum da sizin bu konuda bilginiz var mı ? Mavi renge bende bayıldım da.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mavi Note 8 ülkemize gelmeyecek diye birşey duydum da sizin bu konuda bilginiz var mı ? Mavi renge bende bayıldım da.
Bilmiyorum gelip gelmeyeceğini. Mavi S7 Edge, S7 edgelerden çok sonra çıktı ama çıktıktan kısa bir süre sonra gelmişti. Belki Note 8 de gelir.

kunkami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
s8 plus almaktansa note 8 almak daha mantıklı gibime geldi (tabiki kişisel kullanımlar fark edebilir ama)

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Note 8 çok güzel telefon note serisinin kalemini çok seviyorum note 8 de bomba gibi olmuş ama ülkemizde apple olsun Samsung olsun diğer markalar olsun bu fiyatlar neeeee böyle
Note 8 5 ,000 tl 2 sene öncesine kadar 3,000 tl pahalı geliyordu yok bide i8 5 bin tl den fazla olacakmış şaşırmışlar ya

MoMoLa

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Note 8 çok güzel telefon note serisinin kalemini çok seviyorum note 8 de bomba gibi olmuş ama ülkemizde apple olsun Samsung olsun diğer markalar olsun bu fiyatlar neeeee böyle
Note 8 5 ,000 tl 2 sene öncesine kadar 3,000 tl pahalı geliyordu yok bide i8 5 bin tl den fazla olacakmış şaşırmışlar ya

Telefon pahalı değil, paran değersiz.

xtragyne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ön sipariş ile aldım neden diye sorarsanız zaten akıllı saat bakıyordum ve 1500 tl lik gear s3 hediyesi ile telefon 3500 tl ye gelmiş oldu benim içinde güzel bir birleşim oldu

Reaksiyon puanı
113
Iphonedo Reis bile Note 8 ön siparişi verdiyse işler kızışacak demektir. Yıllardır Samsung ' un sahip olduğu teknolojiye bazılarının yeni geçmesi ( Hızlı Şarj , kablosuz şarj vs. ) Iphone 8 ' i direk kafadan elememe sebep oluyor. Umarım note 4 gibi sorunsuz bir cihaz olur.

Xyler

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ben ön sipariş ile aldım neden diye sorarsanız zaten akıllı saat bakıyordum ve 1500 tl lik gear s3 hediyesi ile telefon 3500 tl ye gelmiş oldu benim içinde güzel bir birleşim oldu
cahilliği mi mazur görün. gear S3 hediyeli mi geliyor ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
cahilliği mi mazur görün. gear S3 hediyeli mi geliyor ?
Almayı düşünüyorsanız Gear S3 hediyesi bitti. İlk zamanlar bir Gear S3 hediyesi vardı.

upload_2017-9-10_20-58-34.png

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Note 8 alacaklara sesleniyorum , bokeh efektine ve 2x zooma ve kaleme o kadar önem vermiyorsanız S8 Plus'a yönelin hele bu fiyat farkıyla . Ancak 1 2 ay beklerim derseniz Note 8 almak mantıklı , sonra fiyat düşüyor diye her yere yazmayın . Android cihaz çıkar , bir kaç ay düşer sonra düşmez .

Note 8 de 3600 - 4000 arasına düşer bence bekleyin , mavi renginin mavisi çok hoş ama kameranın siyahı gözüme batıyor ama renk çok güzel bir renk .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 8 alacaklara sesleniyorum , bokeh efektine ve 2x zooma ve kaleme o kadar önem vermiyorsanız S8 Plus'a yönelin hele bu fiyat farkıyla . Ancak 1 2 ay beklerim derseniz Note 8 almak mantıklı , sonra fiyat düşüyor diye her yere yazmayın . Android cihaz çıkar , bir kaç ay düşer sonra düşmez .

Note 8 de 3600 - 4000 arasına düşer bence bekleyin , mavi renginin mavisi çok hoş ama kameranın siyahı gözüme batıyor ama renk çok güzel bir renk .
Ben şu 4000-3600'e düşer diyenlerin aklını peynir ekmekle yediklerini düşünüyorum.
Görücez. Note serisi telefonların bu kadar hızlı fiyat düşüşü yaşayacağına nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Daha bu telefondan daha iyi bir telefon S9'a kadar çıkmaz hatta belli bir kesim Note olduğu için Note 8'i alır. Tek eksiği 4K 60FPS video kaydı olmaması.

o hiçbir telefonda yok zaten ama s9 da çıkarsa zaten note 8 e güncelleme ile gelir

M

Murat Burç

SDN Okuru
O fiyattan alınmayınca düşecektir , o zamankiler fiyatını hakediyordu bu haketmiyor . S8 Plus'ın yanında hiç haketmiyor .
Korede Note 7 13 günde 385 bin. Note 8 1 günde 395 bin satmış.:D
TR'de aynı durum olur mu bilmiyorum. Ama bu cihazın fiyatının düşmeyeceğine eminim

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Note 8'in işlemcisi 4K 120 FPS video çekebiliyor(mobil işlemcilerde sadece Exynos 8895'de var.) Fakat sensör çekemiyor. Yazılımla gelmesinin imkanı yok.

anlamadım Qualcomm Snapdragon 835 işlemcili versiyonunda 4k 120 fps video mu çekebiliyor?

M

Murat Burç

SDN Okuru
anlamadım Qualcomm Snapdragon 835 işlemcili versiyonunda 4k 120 fps video mu çekebiliyor?
Hayır 835 çekemiyor. 4K 30 çekiyor 4K 60 videoları ise oynatabiliyor.
Diyorum ki 8895 4K 120 FPS çekebiliyor ama sensör çekemiyor o yüzden gelmesinin imkanı yok.
835 zaten o hepten tırt. O 4K 30 çekebiliyor sadece.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hayır 835 çekemiyor. 4K 30 çekiyor 4K 60 videoları ise oynatabiliyor.
Diyorum ki 8895 4K 120 FPS çekebiliyor ama sensör çekemiyor o yüzden gelmesinin imkanı yok.
835 zaten o hepten tırt. O 4K 30 çekebiliyor sadece.

nereye 60 fps çekiyor ya eminmisiniz o 4k videoyu 60 fps oynatma olmasın Note 8 i kurcalayan biri olarak söylüyorum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Korede Note 7 13 günde 385 bin. Note 8 1 günde 395 bin satmış.:D
TR'de aynı durum olur mu bilmiyorum. Ama bu cihazın fiyatının düşmeyeceğine eminim
S8 de çok satmıştı . Belki daha fazlada olabilir Note 8 den bakmadım ama neyse görcez artık :D