Malezya romu

Berkay6638

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar j7 2016gn cihazimda malezya romu yuklu ve turkce dil var ve ben sammobileden malezya romu indirip android 7 yapacam telefonu ama sammobiledeki malezya romunda turkce varmi onu merak ettim lutfen yardim edin
--- Gönderi Güncellendi ---
Yardiminizi bekliyorum
Yardiminizi bekliyorum

Reaksiyon puanı
5,164
Arkadaslar j7 2016gn cihazimda malezya romu yuklu ve turkce dil var ve ben sammobileden malezya romu indirip android 7 yapacam telefonu ama sammobiledeki malezya romunda turkce varmi onu merak ettim lutfen yardim edin
Yardiminizi bekliyorum
Yardiminizi bekliyorum
Var hocam

Berkay6638

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Eminmisin hocam bu benim icin cok onemli suan malezya romu yuklu ve turkce var ama sammobiledekilerde varmi merak ediyom

Reaksiyon puanı
5,164
Eminmisin hocam bu benim icin cok onemli suan malezya romu yuklu ve turkce var ama sammobiledekilerde varmi merak ediyom
Hocam csc ile dil dosyaları değişmez sadece açılış dili değişir.

Not:Hiçbir şeye garanti vermiyorum ancak türkçe desteği var eminim...

Berkay6638

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yok hocam sana sorumluluk yukleycek kadar karaktersiz degilim sadece ingilizce kullanamayacam icin sordum saol beni aydinlattin

Berkay6638

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam ben csc degistirmeycem sammobileden stock rom yukleycem malezya stock romu malezya romunda turkce varmi onu soruyorum sen yanlis anladin sanirim
Sammobileden malezya romu yukleyecem bende suan malezya romu yuklu (yani oyle yuklu geldi) ben de diyorumki sammobiledeki malezya romundada turkce dil varmi
Hani belki ordakinde turkce yoktur diye soruyorum

Reaksiyon puanı
5,164
Hocam ben csc degistirmeycem sammobileden stock rom yukleycem malezya stock romu malezya romunda turkce varmi onu soruyorum sen yanlis anladin sanirim
Sammobileden malezya romu yukleyecem bende suan malezya romu yuklu (yani oyle yuklu geldi) ben de diyorumki sammobiledeki malezya romundada turkce dil varmi
Hani belki ordakinde turkce yoktur diye soruyorum
Aynı şey hocam