Xperia s

ozkaraanıl4646

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhaba.

Dün hızlı al dan xperia s sipariş ettim. merak etiğim bi kaç bişey var

1 : telefonumun kacıncı nesil üretim oldugunu nasıl ogrenecem.
2 : Android 4.1.2 ile gelecek tahminim. telefonu acdıgımda jb guncellemesi gelir mi ?
3 : jb ye guncellememe gerek var mı ?
4i : eğer guncelleme gelmesse pc condinator mu ne bi program varmıs tam bılmıyorum. onla guncelleme nasıl yapılır ? telefon yapınca garanti kapsamından cıkıyomu _ yyardımcı olun lutfen arkadaslar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hadi arkadaslar bi yardım edinn

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
senin telefonun üretimi durduruldu stokta kalanı vermiştir sana gerek kamerası gerek tasarımı çok hoşuma giden dahili hafızası gayet geniş ama artırılabilir hafızası olmayan 4.0.4 ile gelecek sim i takar takmaz ufak bi güncelleme verecek sonra 4.1.1 bir müddet sonra 4.1.2 verecek sony xperia s e

ozkaraanıl4646

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o guncellemeleri yapayımmı ? sarı ekran sorunu olmazmı dıyosun acıkla bıraz kadir kardes :)

?????

biri cevap versinn :(

enbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncellemeyi yap tabiki en doğal hakkın senin. Sarı ekran problemini bilmiyorum.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
güncellemeyi yap sarı ekran sorunu diye birşey duymadım s de bu zamana kadar

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İlk seride akrasında aaab yazar bu serinin. Sarı ekran hatası oldu. Şahsen yaşadım servise verdim 3 gün sonra ekran paneli deişti ve 1 senedir hiç bir sıkıntı olmadan kullandım. Telefonu bilgisaara taktığında internetten pc compititaionu indirir oradan tek tuşla güncellersin dert etme :) Sarı ekran sadece ilk seride oldu diğerlerinde olmadı bile. Olanlarda düzeldi artık böyle bir problem yok :)