Ömer Wolf
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Fanboylara yaptırım uygulansın !
iPhone 5s alanlar ve kullananlar var hala onlarca insan görüyorum iOS 10.3.2den sonra iPhone 5 ve iPhone 5c modelinden sürüm kesildiği zaman 43.7 milyon iPhone 5 ve 5c kullanıcı etkilendi ve 2017deyiz.Ios cok kisa omurlu ya
iPhone 7+ aldım Ve sizin iPhone 7 tanıtım videonuzu o yarım saatlik videonuzu izleyince iphoneye bakışım iyi yönde değişti teşekkür ediyorum3000+ ile alakası yok, kasan telefona kasmıyor diyecek bir pozisyonda değiliz
İphone kullanıcı olarak İphone tavsiye etmiyorum. Elit bir algı oluşturup bir iki yalanla insanları marka bağımlısı yapıyorlar.
1- Cebime uygun mu? Hayır
2- Teknik destek iyi mi? Hayır
3- Bahsedilen yazılımsal artı avantaj mı? Hayır
Eee ne farkı var! Hepsi bir birinin aynı Samsung diye tekelleştirmek istemem ama Android en azından daha geniş bir alan tanıyor verdiğiniz parayı daha çok hak ediyor.
Bu fiyatlara bu telefonlar paranın karşılığı mı? Kesinlikle HAYIR
O senin düşüncen kardeşim evet android daha geniş kapsamlı bir sistem ama teknik destek konusunda bence berbat iş yapılıyor.Ben gittim biliyorum.Birde ne olursa olsun iOS daha uzun ömürlü daha stabil ve hızlı bir sistem.
Benim bir buçuk sene evvel yeğenime verdiğim iPhone 5s bile hala güncelleniyor.
Cebime uygun değil derken fiyat bazından doğru ama eğer başka bir iPhone alamayacak durumda iseniz ve bu yüzden böyle söylüyorsanız bu çok yanlış ben samsung'da ,İphonede kullandım kendi platformlarında en üst seviyede telefonlar ikiside sizin bilmeniz gereken şudur :İOS Ve Android biribirinden ayrı iki platformdur Ve bu şekilde değerlendirilmelidir.
Evet belirttiğiniz gibi hepsi kendi düşüncem. Ayrıca yeni bir telefon alma durumum yok hatta kullanım ömrü sözde 7 sene olan iphone 6 cihazımı kullanmayı düşünüyorum ancak siz olayı kişisel algılamışsınız dediğim gibi bir iki yalan ile insanları marka bağımlısı olmaktan başka bir şey değil. Selamlar.
hahahahahaÖldürürler kardeş napıyon sen
hahahahahaÖldürürler kardeş napıyon sen
sen çok pis sallıyosun haaBirini kurtarmak için çırpınmiyorum Android'in çok daha iyi bir işletim sistemi olduğuna inandığım için konuşuyorum .
Senelerce android kullandım iPhone 7 ile iOS a geçtim. Genel izlenimim kısaca şu; eğer amiral gemisi almıyacaksan androidle uğraşma.
7 ve 7 Plus 32nin yazma hızı düşük okuma hızı değil. Savunmak istediğim falan anlaşılmasın iPhonelardan tiksinirim.S7 Edge en iyi listedeki en iyi F/P ürünü fakat 7 32 neden o kadar yüksek yavaş bir cihaaz. 128 yada 256 olanları hızlıdır.
İşte düzmantıkla gidersin apple kendi yaptığını için sorun yaşanmaz diye bir şey yok açıklarını bulan onlarca kullanıcısı mevcut androide insanlar geliştirdikleri için daha açık bir alan.Hicbir yorumu okumadim ama android i kullanabileceksen alicaksin kullanamayacaksan direk iphone
Hickimse gelistiricinin hatasindan dolayi brick(yazilimsal cokme) olmaz yada veri kaybi yasamaz
Kardesim hacklerin %90 i kodlarda acik aramayla olmuyor kisilerin acigini bulmakla oluyor ve bu aciklar belli seyler dikkatli oldugun muddetce sikinti yok ki ben daha turkiyede hackleneni gormedim allah askina hacklensen senin fotografini ne yapsin adam unlu deyilsin bisey deyilsin en fazla reklam virusu bulasir ikide bir reklam cikar ondanda kurtulamk icin titanyum backup ile guvenilir verileri yedeklersin bide reset atarsin veri kaybin bile olmazİşte düzmantıkla gidersin apple kendi yaptığını için sorun yaşanmaz diye bir şey yok açıklarını bulan onlarca kullanıcısı mevcut androide insanlar geliştirdikleri için daha açık bir alan.
Aynen öyle CIA bizi izliyormuş.Kardesim hacklerin %90 i kodlarda acik aramayla olmuyor kisilerin acigini bulmakla oluyor ve bu aciklar belli seyler dikkatli oldugun muddetce sikinti yok ki ben daha turkiyede hackleneni gormedim allah askina hacklensen senin fotografini ne yapsin adam unlu deyilsin bisey deyilsin en fazla reklam virusu bulasir ikide bir reklam cikar ondanda kurtulamk icin titanyum backup ile guvenilir verileri yedeklersin bide reset atarsin veri kaybin bile olmaz
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Aynen öyle CIA bizi izliyormuş.