iPhone SE batarya süresi

iPhone SE şarjından memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    15

Neydesemki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, bir hafta önce apple.com.tr sen 32 GB iPhone SE aldım. İlk aldığımda eski 5s imdeki bilgileri yedekledim ve batarya performansından memnun kalmadım. İnternetten bakınca da bu konuda detaylı bilgi bulamadım. SE kullananlar bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Bir de ayarlardan pil e girip en alttaki kullanım ve bekleme sürelerini ss yapıp paylaşırsanız sevinirim. 14 gün değişim süresi var ama kafam karışık bu konuda. Şimdiden teşekkürler.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam bir batarya sürenizi paylaşır mısınız? Kaç saat bekleme kaç saat kullanım alıyorsunuz?

Neydesemki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanım: 1saat 21dk
Bekleme: 3saat 29dk
Şarj şu an: %72

iTunes'tan Yen'i yazılım attım son çare bütün öbür bilgiler silindi bunlar var.

Kullanım: 5saat 40dk
Bekleme: 22saat 50dk
Şarj: %14

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bu süreler normal gibi. Cihazı nasıl kullandığınıza da bağlı. Ben iPhone 6 da yaklaşık bu süreleri alıyordum. App Store'dan Battery Life uygulamasını indirin. Batarya kapasitesine bakın. Batarya kapasitesinde ölüm olmuş mu diye.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,357
Merhaba arkadaşlar, bir hafta önce apple.com.tr sen 32 GB iPhone SE aldım. İlk aldığımda eski 5s imdeki bilgileri yedekledim ve batarya performansından memnun kalmadım. İnternetten bakınca da bu konuda detaylı bilgi bulamadım. SE kullananlar bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Bir de ayarlardan pil e girip en alttaki kullanım ve bekleme sürelerini ss yapıp paylaşırsanız sevinirim. 14 gün değişim süresi var ama kafam karışık bu konuda. Şimdiden teşekkürler.
SE'lerde maalesef batarya sıkıntısı var.Bence değiştir. Ben senin yerinde olsam SE yerine Xiaomi Mix alırdım.

Neydesemki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu süreler normal gibi. Cihazı nasıl kullandığınıza da bağlı. Ben iPhone 6 da yaklaşık bu süreleri alıyordum. App Store'dan Battery Life uygulamasını indirin. Batarya kapasitesine bakın. Batarya kapasitesinde ölüm olmuş mu diye.
Sıfır aldığım bir cihazda normal mi sizce bu oranlar. Bir de her yerde pil ömrüyle övünen bir cihaz için ?
--- Gönderi Güncellendi ---
SE'lerde maalesef batarya sıkıntısı var.Bence değiştir. Ben senin yerinde olsam SE yerine Xiaomi Mix alırdım.
Biraz daha açar mısın nasıl sıkıntılarla karşılaştın ?

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,357
Sıfır aldığım bir cihazda normal mi sizce bu oranlar. Bir de her yerde pil ömrüyle övünen bir cihaz için ?

Biraz daha açar mısın nasıl sıkıntılarla karşılaştın ?
Ben karşılaşmadım bende ip7+ var ama arkadaşımda var SE o da bu şekilde pilden şikayetçi günde 3 kez şarj ediyor.Birde ben SE Kerim pil ömrünün kusa olduğu biliyorum araştırdım hatta SE pilinde bekleme süresi 240 saat diye biliyorum.

Sony xperia xz de bile 560 saat bekleme süresi çar düşün 240 nerede 560 nerede

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260

Hocam övüldüğü zamanlar yanlış hatırlamıyorsam iOS 9 kullanırken idi. Benim iPhone 6'da batarya kapasitesi 1500 mah'e düşmüştü. Bazen sizin aldığınız süre gibi süre alamıyorum. iOS 9'da altı buçuk saat civarı alıyordum.(O zaman batarya ölümü biraz daha azdı tabi.) Kafanıza çok takılıyorsa Apple'a cihazı gösterin.

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Kullanım: 1saat 21dk
Bekleme: 3saat 29dk
Şarj şu an: %72

iTunes'tan Yen'i yazılım attım son çare bütün öbür bilgiler silindi bunlar var.

Kullanım: 5saat 40dk
Bekleme: 22saat 50dk
Şarj: %14

Şarjınız bir günü çıkarıyorsa sorun yoktur sonuçta plus model kullanmıyorsanız çok büyük beklentiler içine girmeyin derim

M

Murat Burç

SDN Okuru
SEnin batarya performansı iyi değil bu çok net birşey ön kamerası ile birlikte zayıf karınlarından biri de bataryası

Neydesemki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kullanıp da değer verecek olan yok mu acaba ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
zaten se'den en fazla bu kadar alınabilir. bataryası zayıf bir telefon

Reaksiyon puanı
16,128
zaten se'den en fazla bu kadar alınabilir. bataryası zayıf bir telefon
gt-s5360'da 1200mAh batarya var o kaç mAh?
Fotoğraf-0063.jpg
Fotoğraf-0065.jpg

bundan kötü olamaz...

Neydesemki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1624 mAh
1624 mAh

Neydesemki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kullanıp bilgi verecek olan yok mu ?

snapdoxas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar kullanıp bilgi verecek olan yok mu ?
Hocam 8 Aydır Kullanıyorum , Bu 8 aylık süreçte %100 batarya bana 1,5 gün gidiyor normal orta parlaklıkta pek oyun oynayan birisi değilim ayrıyeten telefondan görüşme + whatsapp + birkaç haber uygulamasında ortalama gün içi gezişim 40-45 dakika olsa bana 1,5 gün gidiyor.
Kamera konusuna gelirsek kamera konusunda şu ana kadar en memnun kaldığım telefon diyebilirim , gayet güzel çekimler yapıyor z ayrıyeten 4k çekimide gayet olumlu , yani kısa kesersem telefon sizi karşılar ve batarya konusunda dediğim gibi gün içi telefonla ilgilenişim haber+whatsapp+telefon görüşmeleri 1,5 Gün Yetiyor.
Sağlıcakla Kalın Görüşmek Üzere :)

zahit1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone SE cihazımı alalı birkaç gün oluyor. Tüm gün wi-fi açık wi-fi olmadığı yerlerde de LTE ile bağlıyım. Günde yarım saat kadar oyun oynarım. Onun haricinde instagram ve facebook takılıyorum. 6-7 saat kullanım süresi alıyorum. Bana göre bu değer çok iyi. Daha önce de 5S kullanıyordum onda ise 4 saat falan alıyordum. İos sürümüm ise 10.3.2. Cihaz performans olarak ise gerçekten çok hızlı :D.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Berabere. 1 kişi daha oy atsın da bozulsun:D

zahit1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryası 1600mah olan bir cihaz için bu değerler gayet iyi daha da pil tasarruf modu ile denemedim :D.

zahit1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IMG_0025.PNG
IMG_0026.PNG
IMG_0027.PNG

Benim telefonda pil süresi böyle. %40'tan sonra düşük pil moduna aldım.

Reaksiyon puanı
17
beyler
bende 64 gb modeli var bekleme modunda 8 saatte %10 falan şarjı gidiyor bu normal mi yoksa benmı yenı fakettim sizin deneyimleriniz neler paylaşırmısınız