Snr Değeri Birden Düştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tys23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Modem.jpg

Gelen Snr değeri 28-29'dan 12'lere düştü ama birden düştü. Sorun ne olabilir. Kablolarda sorun yok direkt telefon kutusundan cat 6 kablo ile modeme bağlı ve şimdiye kadar sorun yoktu. Kablo açıkta yağmurun etkisi olabilir mi ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kablolar açıkta demissin o kabloların açıkta yağmur gördüyse düşüş yaşarsın. Izolasyonu iyi olmalı.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Kablolar açıkta demissin o kabloların açıkta yağmur gördüyse düşüş yaşarsın. Izolasyonu iyi olmalı.
Hatta sorun yok diyip arıza kaydıda oluşturmuyorlar çıldıracam yav 12 sene sonra böyle uyuz oldum Telekoma

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hatta sorun yok diyip arıza kaydıda oluşturmuyorlar çıldıracam yav 12 sene sonra böyle uyuz oldum Telekoma
Imkanin varsa o cat 6 yi bağladigin bina birisindeki kutuya başka kablo bağlayıp mümkünse kısa bir tane onu modeme bağlayıp hat değerlerini ölçmeyi dene.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Imkanin varsa o cat 6 yi bağladigin bina birisindeki kutuya başka kablo bağlayıp mümkünse kısa bir tane onu modeme bağlayıp hat değerlerini ölçmeyi dene.
Çok zor hocam kablo tamam da modeme elektrik vermek sıkıntı komşular tanıdık olsa olurduda yeni site kimseyide tanımıyorum. Arıza kaydı da oluşturmuyorlar hat değerleri normal diyip

TheKorsans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
hocam sol taraftaki menüden raporlar kısmını da ss atar mısın? değerleri güzel gözüküyor snr'nin bu kadar düşmemesi lazım. splitter veya benzeri şeyler var ise ordan da kaynaklı olabilir