DzienDobry
Öğrenci
- Katılım
- 26 Mayıs 2017
- Mesajlar
- 4
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanları
- 1
- Yaş
- 35
LG G5, Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S4 kullandım, güncelleme konsunda hiç katılmıyorum zira günümüz dünyasında internete bağlı sistemlerin sürekli güncelleme almaları özellikle güvenlik konusunda çok kritiktir. Bunun önemini de sanırım son olan wannacry ransomware ile tüm dünya gördü. Sabitleme konusunda ise şöyle söyliyim herhangi bir sdn videosunda bile anlayabiliyorum videoyu bir androidle mi yoksa iOS ile mi çektiklerini. Attığınız video güzel bir örnek fakat ben aynı durumu maalesef günlük hayatta farklı ışıklarda farklı açılarda yaşayamadım. Bir de benim kişisel görüşümdür fotoğrafların biraz daha gerçekçi gözükmesi hoşuma gidiyor, yine attığınız videodan yola çıkarak söylüyorum s7 çok güzel çekmesine rağmen fotoğrafla biraz fazla oynamıyor mu sizce de? Apple fan boyu gibi gözüktüm sanırım ama bu kadar laf edilince biraz da haksızlık yapıldığı kanatine vardım. Yazmışken appleye de giydireyim biraz bir insan kulaklık girişinden ne ister bunu da açıklayabilecek varsa buyursun.Önce ön kameraya cevap vereyim. Fark ettiyseniz ön kameranın renk doğruluğu vb taraflarına laf etmedim. Düşük ışık performansı açık konuşuyorum rezalet. Bunu gidin iyi bir ön kameraya sahip(s8-s7 v20 gibi) onlarla karşılaştırın.
Güncelleme konusu ben güncelleme meraklısı değilim. Var olan sistemi bozacaksa bana tek bir güncelleme bile göndermesin. Android tarafı özellikle samsung bir güncelleme gönderdiği zaman sistemde köklü değişiklikler yapıyor ve minumum hata ile göndermeye çalışıyor hali ile süre uzuyor. Yine apple gibi sistem üreticisi olmadığı için işin içinde google faktörüde var. Samsung Android güncellemesini geç veriyor sağlam veriyor. S7nin 6.0.1 ve 7.0 arayüzüne göz atmanızı tavsiye ederim. Ve yine senede aslında bir defa veriyor . Apple da büyük güncellemeleri senede bir veriyor. Geçen sene Note 5 2016 1. çeyrekte 6.0.1 aldı. Bu sene martta yine 7.0 aldı aradaki aralık. 1 sene. İOSda da durum bu her sene 1 büyük güncelleme. Ara güncelleme noktasında ise gidin Note 4 kulübüne. Note 4 kullanıcıları bu ay verilmesi gereken güncellemeyi diğer tüm samsung cihazlardan(S8 dahil) daha önce aldı eskiye destek bir şekilde var.
Arka kamerada başarılı yanına başkasını koymazsanız başarılı. Bu forumda 6S ile V20 takas eden bir arkadaş V20nin arka kamerasının 6Sden 10 gömlek üstün olduğunu ifade etti.
Video netleme konusunda hangi amiral gemisini kullandınız ? İddaya girerim. S8 ve S7 diğer tüm iPhonelerdan daha hızlı netliyordur.
buyrun kanıtım izleyin.