- Reaksiyon puanı
- 9,165
Arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama Youtube'ye erişim engeli mi var yoksa benim bilgisayarımda ya da internetimde mi problem var. Youtube'ye giremiyorum nedense.
Bende yok. Sende var bişeyler. Yada bende var bişeyler[emoji1] [emoji1]Arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama Youtube'ye erişim engeli mi var yoksa benim bilgisayarımda ya da internetimde mi problem var. Youtube'ye giremiyorum nedense.
Bende gayet sorunsuz...Arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama Youtube'ye erişim engeli mi var yoksa benim bilgisayarımda ya da internetimde mi problem var. Youtube'ye giremiyorum nedense.
Youtube'a Erişim Engeli Mi Var?Bende yok. Sende var bişeyler. Yada bende var bişeyler[emoji1] [emoji1]
macOS Sierra Güncel Kurulum İmajıNasıl kuruluyor? İso dosyasını nereden indireceğiz? Linux kurulumu gibi mi kuruluyor?
Aynen ya. Onun depresyonu uzun sürmedi en azındanGüzeldi ama sonu ...
İphone 8 10. Yıl olduğu için ayrı bir özençli olacak.Samsung bu sene Ağustos-Eylül'e kadar sattı sattı yoksa Apple çok pis vuracak tabi yenilik olursa
İşte tasarım'ı değişseler zaten +10-30 milyon fazla satar.İphone 8 10. Yıl olduğu için ayrı bir özençli olacak.
Aynen öyle. Bir android fanı olarak 3000 vermem. Apple'a veririm. Ona vermem[emoji1]Ayrıca S8 ve S8 plus icin 4000+ fiyatlar konuşuluyorHangi gereksiz 3000 üstü verip Android alır ki ?
Applenin neyine verirsin hocamAynen öyle. Bir android fanı olarak 3000 vermem. Apple'a veririm. Ona vermem[emoji1]
Apple en azından garanti desteği veriyor. Bizim s7 kullanıcı kulübüne gel. Ortalık samsunga saydıranlarla dolu.Applenin neyine verirsin hocam)
Eger bi telefina 4000tl veriyorsan bence bu aptalliktir gidersin en iyisinden bilgisayar alirsin.Apple en azından garanti desteği veriyor. Bizim s7 kullanıcı kulübüne gel. Ortalık samsunga saydıranlarla dolu.
Ayrıca S8 ve S8 plus icin 4000+ fiyatlar konuşuluyorHangi gereksiz 3000 üstü verip Android alır ki ?
--- Gönderi Güncellendi ---
İşte tasarım'ı değişseler zaten +10-30 milyon fazla satar.
İyilik, güzellik. Siz ne örüyönüz? Patik, çorapSelam millet, nörüyonuz?
Appleın çöplerine vereceğim parayı yakarım daha iyi![]()
Bunun yenisi çıkıyormuş galiba.Çocukluğunda şunu izlemiş olanlar bizdendir.
Eskiler çok güzeldi yaÇocukluğunda şunu izlemiş olanlar bizdendir.