- Reaksiyon puanı
- 9,165
Allah yardım etsin o telefona.GT-S5360 7/24 çalıyor...

Allah yardım etsin o telefona.GT-S5360 7/24 çalıyor...
Sizin telefon ne hocam merak ettim? GT-S5360 değil demibende gürültücüyüm uyuyor arada Zülfü Livaneli,Cem Karaca,Athena,Hayko Cepkin,Ferudun Düzağaç da dinlerim GT-S5360 7/24 çalıyor...
İnadına Müslüm Gürses le doldururumNe dinliyorsunuz?
cevap yazında Metallica koymaya devam edelim...
evet bu o...Sizin telefon ne hocam merak ettim? GT-S5360 değil demi
Doldurun. Müslüm Gürses'in şarkıları Metallica ve Sabbath'dan daha güzeldir diye düşünüyorum.İnadına Müslüm Gürses le doldururum![]()
limit var mesaj başına 2 video...Doldurun. Müslüm Gürses'in şarkıları Metallica ve Sabbath'dan daha güzeldir diye düşünüyorum.![]()
Vay sonunda kuralları uygulattılar sonunda demeklimit var mesaj başına 2 video...
Sadece sizde mi geçerli bu kural?limit var mesaj başına 2 video...
Hayır. Sadece sizde geçerli olabilir.herkese geçerli 2 video.
hayır herkese geçerli ilk mesajda yazıyor yada birinde...Hayır. Sadece sizde geçerli olabilir.![]()
siz ergenusların tabiki kimin sınavı var başka?![]()
Reis adamsın[emoji1] [emoji1] [emoji1]
-İzmir Bayraklı Belediye Başkanı
Her yerde kendi resmini bastırmış sokaklarda da başarılar da kime başarılar[emoji1]
Niye kendi resmini koyuyor. Gündüz olsa fotosunu çekicem ama[emoji1]siz ergenusların tabiki kimin sınavı var başka?
amcan yüz yüze gibi olsun diye resimli yapmış.Niye kendi resmini koyuyor. Gündüz olsa fotosunu çekicem ama[emoji1]
Adam gibi adam[emoji1]amcan yüz yüze gibi olsun diye resimli yapmış.
Eh yani[emoji1]dedenin yazdığı lugat seninkinden farklı ve belli olur ...
tel nosunu girerse hiç bişey olmaz.Eh yani[emoji1]
Sonuç olarak yemem dimi
Yönetime bildirirsen sorun olmuyor.Arkadaşlar. Foruma dedem gelmek istiyor. Aynı wifi farklı cihazlar ile multi'den ban yer miyiz?
bizim ayıcık nasıl dı? başağrısı...Yönetime bildirirsen sorun olmuyor.
Kim o yahu ?bizim ayıcık nasıl dı? başağrısı...
Tüyapın yanı dendiği için kıraça giden yolu sandım.Çekmeceye inen e-5 iste.
Orası e-5 ile tem'ı bağlayan otoyol.Tüyapın yanı dendiği için kıraça giden yolu sandım.
Kim o yahu ?![]()
Confi'nin kardeşi.Kim o yahu ?![]()