D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Bu avrupa ülkeleri ne kadar "medeni" ne kadar "demokratik" ülkelermis. Köpek gibi kuduruyorlar seref yoksunlari.
Avrupa denilen yer daha düne kadar k!ç! b@klu geziyordu. Temizlenmeyi bizden öğrendiler.. Parfümü de bu yüzden buldular ya neyse..Bu avrupa ülkeleri ne kadar "medeni" ne kadar "demokratik" ülkelermis. Köpek gibi kuduruyorlar seref yoksunlari.
Sabıkalı...the grudgezararlısızenci köleve bilumum zararlı...
Aynen biliyorum. Kendisini bizzat ben banlamıştımConfi'nin kardeşi.
Günaydın. Neden pişman değilim dediniz? Geç kalktığınız için mi?Daha yeni kalktım pişman değilim![]()
AynenGünaydın. Neden pişman değilim dediniz? Geç kalktığınız için mi?![]()
Günaydın. 7'de kalktım. Pişmanım[emoji1]Daha yeni kalktım pişman değilim![]()
Geçmiş olsun. Nasıl geçti. Zor muydu diğer dersler de?Matematik soruları şampiyonlar ligi gibiydi hiç mi insafınız yok lan
Geçmiş olsun. Nasıl geçti. Zor muydu diğer dersler de?
Hımm. Neyse ya hayırlısı. 9eylül'ü istiyordun dimi?Türkçe güzeldi mat'a geçtim 1 saatten fazla harcadım matematikte fen ve sosyali 1 saatte zor yetiştirdim.
Hımm. Neyse ya hayırlısı. 9eylül'ü istiyordun dimi?
Şöyle düşün; sana zor geldiyse herkese zor gelmiştir[emoji6]Evet de bu sınavdan sonra olur mu bilmem. En fazla 85 çıkarırım
bu geç kalkmak? 14:07'de kalktım ...Daha yeni kalktım pişman değilim![]()
Bildiğin Ubuntu gibi görünüyorSonunda sorunsuz çalışan bir Mac OS yükleyebildim
![]()
Evet Hackintosh Sierra 10.12.3
Yüklemesi zor mu? Bir de orjinal Mac OS'ların fiyatı nedir?Evet Hackintosh Sierra 10.12.3
![]()
Sürücü uyumsuzluğu olmazsa çokta zor değil aslındaYüklemesi zor mu? Bir de orjinal Mac OS'ların fiyatı nedir?
hayırlı olsun, windows lisansı satanın hackintosh yüklemesi ayrı bir ironiSürücü uyumsuzluğu olmazsa çokta zor değil aslında
İntel işlemci ve Nvidia ekran kartı olursa işin daha kolay oluyor çünkü uyumluluk sorunu pek olmuyor. En zor kısmı sistemi USB'den boot edebilmekÇoğu kişi bu noktada takılıp kalıyor.
Mac OS sürümleri ücretsiz artık.
Kendimizi sadece Windows'la sınırlamamalıyız değil mihayırlı olsun, windows lisansı satanın hackintosh yüklemesi ayrı bir ironi![]()
Neden? Güzel miydi?Logan' a gittim ve üzgünüm![]()
Hep kurmak istedim şunu bir türlü pratiğe dökemedim hep teoride kaldık iyimiSonunda sorunsuz çalışan bir Mac OS yükleyebildim
![]()
Nasıl kuruluyor? İso dosyasını nereden indireceğiz? Linux kurulumu gibi mi kuruluyor?Kendimizi sadece Windows'la sınırlamamalıyız değil mi
Arada bir Linux distrolarını yükleyip deniyordum bir de Mac OS'un tadına bakayım dedim![]()
Güzeldi ama sonu ...Neden? Güzel miydi?