Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasin S.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar p9 plus modelinde knock on özelliğivar mı

~Value~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kaydırmalı ekran görüntüsü guncellemeden sonra bende gitti arkadaşlar nasıl yapabilirim

~Value~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ayarlar > Akıllı Yardım > Hareket Kontrolü > Akıllı Ekran görüntüsü açık mı?
Açıkmış tamam anladm hocam s cizince oluyor onceden cift tklaynca ya da tuslarla aldgmda yukarda kaydir diye birşey cikiyodu o gitmiş demekki guncellemede.. Teşekkürler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Açıkmış tamam anladm hocam s cizince oluyor onceden cift tklaynca ya da tuslarla aldgmda yukarda kaydir diye birşey cikiyodu o gitmiş demekki guncellemede.. Teşekkürler
Garip, bende ikisi de var. Hem tuşla, hem de S çizerek yapıyorum. Benimki Avrupa yazılımı ama. Fark olabilir. C432B182 kullanıyorum, aldığımdan beri gördüğüm 4. ya da 5. güncelleme..

~Value~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Garip, bende ikisi de var. Hem tuşla, hem de S çizerek yapıyorum. Benimki Avrupa yazılımı ama. Fark olabilir. C432B182 kullanıyorum, aldığımdan beri gördüğüm 4. ya da 5. güncelleme..
Benim gibi olan var mi acaba baska tr yazılımında

siegreich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler arkadaşlar az önce karşılaştığım bir sorun ile ilgili bilgisi olan var mı nasıl duzeltebilirim telefona kulaklık takip müzik dinledim sonra kulaklıkları cikarttigimda hala kulaklık simgesi kaybolmamış oluyor ve kulaklık takılı diye algılıyor cihaz açıp kapatınca simge gidiyor sürekli boylemi devam edecek

serhan gunay

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-01-24-09-06-36.png
    Screenshot_2017-01-24-09-06-36.png
    166.8 KB · Görüntüleme: 653

Mususy33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba..
Bende 5 aydır p9 kullaniyorum ve çok da memnunum..
Bir iki telefonumdaki sorunlarımı söyliyim bi ara parmak izi yapmıştım onunla beraber şifre oluşturduğumuz da parmak izini kaldirmistm şifreyi kaldiramadm..
Bir diğeri ise ekranı çift tiklatma ve ekran görüntüsünü alma gibi ozellikleri parmak hareketleriyle yapamiyorum yardımcı olur musunuz?Ekran kayıyor...
Bir de nougat güncellemesi için beklememiz mi gerekiyor yapılacak birşeyler var mı?

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba..
Bende 5 aydır p9 kullaniyorum ve çok da memnunum..
Bir iki telefonumdaki sorunlarımı söyliyim bi ara parmak izi yapmıştım onunla beraber şifre oluşturduğumuz da parmak izini kaldirmistm şifreyi kaldiramadm..
Bir diğeri ise ekranı çift tiklatma ve ekran görüntüsünü alma gibi ozellikleri parmak hareketleriyle yapamiyorum yardımcı olur musunuz?Ekran kayıyor...
Bir de nougat güncellemesi için beklememiz mi gerekiyor yapılacak birşeyler var mı?
Ekran kilidi şifresini ayarlardan ekran kilidi ve şifreler sekmesinden değiştirebilirsin.Nougat güncellemesi için beklemekten başka yapacak bir şey yok.Ekran görüntüsü için eklemlerinle ekranı tıklatman gerek.

Mususy33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kilidi şifresini ayarlardan ekran kilidi ve şifreler sekmesinden değiştirebilirsin.Nougat güncellemesi için beklemekten başka yapacak bir şey yok.Ekran görüntüsü için eklemlerinle ekranı tıklatman gerek.
Teşekkür ederim response...

alpurunzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu dün vatan'dan 2.150 tl'ye aldım. genel anlamda memnunum. fakat bir sorunum var. normal tweet atarken sorun yok ama tweete resim ekleyince gönderme başarısız oldu diyor. ön belleği sildim, uygulamayı tekrar kurdum ama sorun düzelmedi. bilgisi olan var mı?

behappy-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ADVEtpI.png

Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum . "ekran kilidi ve şifreler sekmesi" ne girdiğimde ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi "devre dışı bırakıldı" diye yazıyor.Çok uğraşmama rağmen bu problemi çözemedim.

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ADVEtpI.png

Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum . "ekran kilidi ve şifreler sekmesi" ne girdiğimde ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi "devre dışı bırakıldı" diye yazıyor.Çok uğraşmama rağmen bu problemi çözemedim.
Resim gözükmüyor hocam.

behappy-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Screenshot_2017-02-07-16-25-06.png

Arkadaşlar su problemin çözümünü bile kimse yok mu ? Ekran kilidini hiç bi şekilde kaldıramıyorum ' devre dışı bırakıldı' diyor .

Mususy33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ADVEtpI.png

Başkan senin resmi göremiyorum ama silik bir yazıyla yazıyorsa devre dışı bırakıldı diye teli yedekle resetle... Ben öyle çözüme kavuştum

jackalxi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Bugün bende p9 alarak aranıza katıldım. Bir kaç sorum olacak. İlki klavye titreşimini nereden kapatıyoruz? Bir diğeri ana ekranda klasör oluşturmayı bulamadım. Birde 4.5g yıl seçtiğim halde 3G de takılı kalıyor Yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:

planyokplanbu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalaar 2 aydır telefon bakıyorum gönlüm lg g5ti sorunlardan ötürü vazgeçtim p9u araştırdım. sony xz tavsiyesi de aklımı çeliyor p9 dan memnunmusunuz marka olarak garanti sıkıntıları olabiliyormuş. doğubankta falan p9 1800 civarı xz 2350 bu fiyata xz de düşünülebilir mi? teknosa vatan gibi yerlerde uyguna bulunamıyo yardımcı olursanız sevinirim. (sosyal ağlar, internet ve kameradan ibaret telefon kullanımım kascak şeyler pek kullanmam)

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhabalar. Bugün bende p9 alarak aranıza katıldım. Bir kaç sorum olacak. İlki klavye titreşimini nereden kapatıyoruz? Bir diğeri ana ekranda klasör oluşturmayı bulamadım. Birde 4.5g yıl seçtiğim halde 3G de takılı kalıyor Yardımcı olursanız sevinirim
Klavye titreşimi için:gelişmiş ayarlar-dil ve giriş-gboard-tercihlerden yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...