Hangi güncellemeden sonra gitti?Kaydırmalı ekran görüntüsü guncellemeden sonra bende gitti arkadaşlar nasıl yapabilirim
Suan b150 de. Alalidir 2 guncelleme geldi sanırım ilknde gitmiştiHangi güncellemeden sonra gitti?
Ayarlar > Akıllı Yardım > Hareket Kontrolü > Akıllı Ekran görüntüsü açık mı?Suan b150 de. Alalidir 2 guncelleme geldi sanırım ilknde gitmişti
Açıkmış tamam anladm hocam s cizince oluyor onceden cift tklaynca ya da tuslarla aldgmda yukarda kaydir diye birşey cikiyodu o gitmiş demekki guncellemede.. TeşekkürlerAyarlar > Akıllı Yardım > Hareket Kontrolü > Akıllı Ekran görüntüsü açık mı?
Garip, bende ikisi de var. Hem tuşla, hem de S çizerek yapıyorum. Benimki Avrupa yazılımı ama. Fark olabilir. C432B182 kullanıyorum, aldığımdan beri gördüğüm 4. ya da 5. güncelleme..Açıkmış tamam anladm hocam s cizince oluyor onceden cift tklaynca ya da tuslarla aldgmda yukarda kaydir diye birşey cikiyodu o gitmiş demekki guncellemede.. Teşekkürler
Benim gibi olan var mi acaba baska tr yazılımındaGarip, bende ikisi de var. Hem tuşla, hem de S çizerek yapıyorum. Benimki Avrupa yazılımı ama. Fark olabilir. C432B182 kullanıyorum, aldığımdan beri gördüğüm 4. ya da 5. güncelleme..
Benimde sizle aynı sürüm bende öyle bir sıkıntı yok .Benim gibi olan var mi acaba baska tr yazılımında
Bir arkadaşa da sordum, onda da sıkıntı yokmuş. Siz bir fabrika ayarı yapın.Benim gibi olan var mi acaba baska tr yazılımında
Bugün itibariyle EVA-DL00 için Nougat güncellemesi dağıtılmaya başlandı.güncelleme ne zaman gelecek![]()
Ekran kilidi şifresini ayarlardan ekran kilidi ve şifreler sekmesinden değiştirebilirsin.Nougat güncellemesi için beklemekten başka yapacak bir şey yok.Ekran görüntüsü için eklemlerinle ekranı tıklatman gerek.Arkadaşlar merhaba..
Bende 5 aydır p9 kullaniyorum ve çok da memnunum..
Bir iki telefonumdaki sorunlarımı söyliyim bi ara parmak izi yapmıştım onunla beraber şifre oluşturduğumuz da parmak izini kaldirmistm şifreyi kaldiramadm..
Bir diğeri ise ekranı çift tiklatma ve ekran görüntüsünü alma gibi ozellikleri parmak hareketleriyle yapamiyorum yardımcı olur musunuz?Ekran kayıyor...
Bir de nougat güncellemesi için beklememiz mi gerekiyor yapılacak birşeyler var mı?
Teşekkür ederim response...Ekran kilidi şifresini ayarlardan ekran kilidi ve şifreler sekmesinden değiştirebilirsin.Nougat güncellemesi için beklemekten başka yapacak bir şey yok.Ekran görüntüsü için eklemlerinle ekranı tıklatman gerek.
Ekran kilidi şifresini ayarlardan ekran kilidi ve şifreler sekmesinden değiştirebilirsin.Nougat güncellemesi için beklemekten başka yapacak bir şey yok.Ekran görüntüsü için eklemlerinle ekranı tıklatman gerek.
Resim gözükmüyor hocam.![]()
Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum . "ekran kilidi ve şifreler sekmesi" ne girdiğimde ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi "devre dışı bırakıldı" diye yazıyor.Çok uğraşmama rağmen bu problemi çözemedim.
Resim gözükmüyor hocam.
Resim gözükmüyor hocam.
Bunun hakkında fikrim yok.Kusura bakmayın.
Başkan senin resmi göremiyorum ama silik bir yazıyla yazıyorsa devre dışı bırakıldı diye teli yedekle resetle... Ben öyle çözüme kavuştum![]()
Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum . "ekran kilidi ve şifreler sekmesi" ne girdiğimde ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi "devre dışı bırakıldı" diye yazıyor.Çok uğraşmama rağmen bu problemi çözemedim.
Klavye titreşimi için:gelişmiş ayarlar-dil ve giriş-gboard-tercihlerden yapabilirsiniz.Merhabalar. Bugün bende p9 alarak aranıza katıldım. Bir kaç sorum olacak. İlki klavye titreşimini nereden kapatıyoruz? Bir diğeri ana ekranda klasör oluşturmayı bulamadım. Birde 4.5g yıl seçtiğim halde 3G de takılı kalıyor Yardımcı olursanız sevinirim
Ewet arkadaşlar ben yükledim çok da hoşuma gitti...iyi ki p9 almışım dedim tekrarAndroid 7.0 Nougat güncellemesi yayında.Ekli dosyayı görüntüle 18028