Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Screenshot_20161129-183206.png
Screenshot_20161129-200050.png

Normal sarjda 1 saat 55 dkda dolacak diye gösterip 2 saat 20 dkda dolan teleofnu
Hızlı şarjda 1 saat 20 dk gösterip 1 saat 28dkda doluyor iki şarj tipi arasında bu kadar fark yoktu eskiden çok ilginç

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Zevk olsun diye yıkadıgim oldu hatta bak az önceki sayfalara git yavaş şarjda oluyor demiştim toz kalmıştır diye şarj soketini yıkadigimi yazmıştım
Hatırladım. ondan olmaz ama. serviste çare bulamamıştı galiba. hızlıda kullanman lazım o zaman yapacak birşey yok

Ali Efe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran süresini 2.23 saat alıyorum neden böyle? (S7)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20161129-204215.png
    Screenshot_20161129-204215.png
    97.2 KB · Görüntüleme: 437

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Tolga abi hangi konusmasımda dedi obu bi link postlarmısın
Zaten telefon hızlı sarjı geliştirmeililer (yalnız depolama%80e cıkınca yavaşlama ara sıra takılmalar oluyor)
Ben bir aralar depolamayı %99 da kullanıyodum fotoğraf çekecek yer yoktu ama yinede seriydi cihaz bi fark yoktu boş ile arasında.Takılmaları yavaşlamaları sadece hani %0 olur şarj kapanır ya telefon tekrar açtığımda o zaman yapıyordu sadece onunda nedeni belli :D şarja takınca düzeliyordu ama :D

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Beyler boyle yaptim sikinti olmaz dimi
5fc9d4461f6d402ee8f3cbebcdebc91d.jpg

1877385da9cda256aa0958cc1da6bd62.jpg
Sıkıntı olabilir onu eski haline çevirirseniz daha iyi olur. Mesela oyun oynuyorsunuz rekor kırdınız ve hala oyun devam ediyor o ara telefon çaldı diyelim mishal o oyun kapanıyor hemen.Sizin için bir sıkıntı yaratmayacaksa dursun öyle.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Merhaba arkadaslar bugun itibariyle s7 edge aldim buna fullbody on-arka koruyucu uygulamak istiyorum bildiginiz guzel bir marka varmi kenarlarida kapatacak?

Cevaplar icin tesekkurler

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Merhaba arkadaslar bugun itibariyle s7 edge aldim buna fullbody on-arka koruyucu uygulamak istiyorum bildiginiz guzel bir marka varmi kenarlarida kapatacak?

Cevaplar icin tesekkurler
arka bilmem ama ön koruyucu olak spigen var jelatin. veya benim kullandığım ön için cam ekran koruyucu cellular line var sağlam hissi var ama toz giriyo hafiften diyim.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
arka bilmem ama ön koruyucu olak spigen var jelatin. veya benim kullandığım ön için cam ekran koruyucu cellular line var sağlam hissi var ama toz giriyo hafiften diyim.
Ben 2. El aldim aldigim arkadas onlu arkali full yaptirmis ama on taraftan kavladigindan dolayi cirkin duruyor aynisindan bulabilirsem alcam

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Tolga abi hangi konusmasımda dedi obu bi link postlarmısın
Zaten telefon hızlı sarjı geliştirmeililer (yalnız depolama%80e cıkınca yavaşlama ara sıra takılmalar oluyor)
Onu bilmiyorum ama bir 5 çayında demişti.
Şarj bana çok iyi geliyor. yukarıda yazdıklarımı okursan seninde olur:) en çok arttıran şey sosyal medyakarı devre dışı bırakmak.
Ve evet %80 den sonra indirme vs. yavaşlıyor.

urbanist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim s7 de arka cam kısımda sol taraf tam sıfır oturtulmuş sağ taraf cam ile metal kısım arasında hafif bir boşluk var. Sizlerde durum nasıldır bu kısımdan su girme toz girme ihtimali yüksek bu nasıl olacak. Bu duruma dikkat eden varmı.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar benim s7 de arka cam kısımda sol taraf tam sıfır oturtulmuş sağ taraf cam ile metal kısım arasında hafif bir boşluk var. Sizlerde durum nasıldır bu kısımdan su girme toz girme ihtimali yüksek bu nasıl olacak. Bu duruma dikkat eden varmı.
Bende yok. şimdi baktım. belki de siyah olduğundan görünmüyordur
Çok mu boşluk var. Bir foto atıp bakalım

urbanist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Foto netleyemedim fakat bir tarafa ince kağıt giriyor diğer taraf tamamen sıfır.

9403

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ayarlarda en altta demek çok zor sana katılıyorum. Arama kısmında çıkmadığı için telefonun rootlumu diye sordum.
Ayarlarda en altta felan değil açınca en alta gelir acana kadar oraya gir buraya gir suraya 10defa tikla vik vik bi ton sey daha kolayi google a yazip gorsel destekli ogrenmek ben anlatana kadar sen ogrenirsin. iyilikte yaramiyor arkadas bilmiyorsun diye yardim edelim dedik

MustafaHan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ayarlarda en altta felan değil açınca en alta gelir acana kadar oraya gir buraya gir suraya 10defa tikla vik vik bi ton sey daha kolayi google a yazip gorsel destekli ogrenmek ben anlatana kadar sen ogrenirsin. iyilikte yaramiyor arkadas bilmiyorsun diye yardim edelim dedik
Kardeşim ayarlara gir. En altta cihaz hakkındanın hemen üstündeki seçenek. Onun içinde görürsün zaten. Bilmiyorsan diye yardım ediyorum.